0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sıfırdan başlar drag, başka farkı yok
avensis öyle hemen hızlanayım, patinaj çektireyim, ezip geçeyim diyecek bi araç değil ki. içine bineceksin, saltanat kayığı gibi götürecek seni. şehsen ben avensisle hız yapmak bile istemiyorum. ağır ağır sürüp arabanın tadını çıkarmak istiyorum 1,6 elegant 2005 avensisim var, daha önceki aracım 98 1,6 renault 19'du. valla ne yalan söyleyim, o eski renault 19'la yokuşları daha seri çıkıyordum, araç sollamak bile avensisten daha seriydi. ben avensisimin bazen yavaş yavaş gidelim, seyahatin tadını çıkaralım dediğini duyar gibi oluyorum.
Rolling belli bir devirin üstünde mi başlar ?
Geçen auris ile rolling yaptım. Aynakadan baktım artiz artiz makas alıyor tam arkama geldi, önünü kestim, kornalaştık uzadık vs... sonra bitirmek için selamlaşacaktık ki bi baktım arkada kalmış
H a c ı bilmiyorum ki yaa, arkamda kaldığı için okuyamadım dizelmidi neydi Benim lastikler 195/50/15 olduğu için 175/65/14'e göre çapı az birşey küçük, belki ondan dolayı şanslı olabilirim. Birde kafayı çıkarır çıkarmaz makasa daldım onun için arkamda kalmıştı Hafız varya her geçen gün efsaneye olan aşkım artıyor yaa, 14 yıl farkı olan yeni arabalara 14 kat fark atıyorum ya, nasıl dört köşe oluyorum görmen lazım
çoook iyi anlıyorum seni tanıdık duygular var bende de bir de gece rüyamda erdemle yarıştık, geçiyordu beni, bin tane bahane uyduruyorduum, yok bas var yok ağırlık var yok ben ağırım en son woofer, arka koltuk, stepne falan ne varsa çıkarıyordum uyandım
en son woofer, arka koltuk, stepne falan ne varsa çıkarıyordum uyandım
Cahilliğimi mazur görün. Rolling ne demek. Drag gibi bir şey mi ? Drag= Düz bir yolda belli bir mesafeyi en kısa sürede bitirmek, doğru biliyorumdur umarım.
Rolling giden bir aracın hızlanmasına , Drag duran bir aracın hızlanmasınu denir.Aradaki fark , dragda patinaj vardır Rollingde yoktur dolayısıyla dragda yeteneğinde önemi vardır. Rollingde ise saniyeler o kadar fark ortaya koymaz.
Benim lastikler 195/50/15 olduğu için 175/65/14'e göre çapı az birşey küçük, belki ondan dolayı şanslı olabilirim.
çocuklar şu hız muhabbetini yapmanızı ailelerinizi düşünerek üzüntüyle izliyorum.evlatlar daha yeni bir sevgili kardeşimizi hız tutkusuna kurban verdik.acele giden ecele gider ,sizi sevenleri düşünün.
o kadar haklısınız ki...