0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
osman abi 99-2006 arası corollaları estetik olarak ben de beğenmiyorum, o aralıktaki civicler ise daha hoş..sorunun cevabı hem de daha ekonomik olarak civic abi..hem tüp de takılıyor, ooh
Benim derdimden bi sen anlarsın arkadaş İnşallah be Türkay. Ama dediğim gibi biraz uzun bir plan nasip bakalım.
arkadaşlar şunu unutmayın 2000 motor olup da atik olan bir araç ben hiç görmedim. nedeni şu: bu araçlar ağır araçlardır. uzun yolda size hızı konfor olarak sunmak için yapılmıştır. avensis'in farkını şehiriçi yollarda hissedemezsiniz şehirler arası yollarda gittiğiniz hızı size hissettirmeden konfor sağlamasıyla farkı hissedersiniz.
ben somut bir örnek vereyim, 2002 model 3.18 cabrio, (2002 model 3.18in motoru 1995cc 143hp) ile ben yokuş yukarı çok kalktık, rolling de yaptık sıfırdan da kalktık her türlü benim arkamda kalıyor (98 corolla, 1.6 114hp) düz yolda da arkamda kalıyor, ama iş çok çok yüksek hızlara gelince değişiyor..2.0 avensis bir kere kullandım, exclusive donanımlıydı, otomatik vitesti, corolla çok daha rahat ivmeleniyor diyebilirim...
motoru ve vites aralıkları gereği avensis uzar gider , corolla arkasından bakakalır
seninki kalabilir de düz vites arkada kalmaz
ben 97 corollada kullandım abi , ama avensis kullanmadım , avensisi passat gibi düşünüyormda , corollanın 90 kmden sonra yetişebileceğine inanmıyorum doğrusu.bir ara passatla geleyimde 90+ rolling yapalım olmazsa , aracın içindeyken hız yanıltıyor olabilir.