0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vay vay vay güzel güzel
Çok gizemli olmuş
Güzel olmuş Mesut abide keşke ön logoyu iptal etmeseydin.
Rsime bak hele yerinden fırlayacakmış gibi.Vedat mesutun 57 bin liralık borcu oktayın dediği gibi arızasındır..Bu kadar masraflı adam allahtan evleniyor yenge hanım onu biraz düzletir eski normal ayarların a döner.Format atsanda mesuta bir işe yaramaz..Ama dostum ön tamponun gerçekten güzel olmuş fazla abartı olmadan güzel..
O yan hava delikleri bence sınıf atlatmış .
. Tamam Oktay. Bu arada takılıyorum ama fazla kaçarsa dürtersin .
Net fotoğrafların olduğu sayfa numarası nedir? 24 sayfa olmuş ayıp yahu
Nagi net fotoğraf yaklaşık bi 4 gün daha olmıycak Oktayın arabsının işide bitsin ondan sonra yeni bir konu açıp iki aracı aynı karelerde çekip paylaşıcaz
Aaaa iyi nazlı çıktınız siz yani İyi ki bakmamışım da sormuşum ohh sefam olsun
Mesut kardeşim ben ne dediğimi biliyormuyum olanlar karşısında La yok zületir değil düzeltir olacaktı orası... İmf türkiye ye gelmişke rica etsek sanda bir uğrasa mali disiplin kemer sıkma falan filan Ama insan arabasının seninki gibi olmasınıda ister ellerine emeğine sağlık..Allahım cebine zarar vermesin dolu dolu etsin abey.........
bak 3. resimde benim gargamelin burnu görünmüş
naparsın Nagi senin ufaklığında fotolarını bi göreydik buluşmayada getirmedin zaten bi yaris kullanıcaktım oda olmadı
Gargamelmi taktın olm ismini arabanın
naparsın Nagi senin ""ufaklığında"" fotolarını bi göreydik buluşmayada getirmedin zaten bi yaris kullanıcaktım oda olmadı
Görende verson var sanıcak yani pehh Yarim benim o bikere.
işte bu ya.arabada modifiye olduğu belli olmuş.ama şu tamponun yanlardaki hava deliklerine bi led attırsan nasıl durur acaba....
Mesut abi bu ne olmuş böyle Maşşallah maşallah diyelimde nazar değmesin.. Allah kaza bela vermesin abi..
Ne olmuş Sinan ? forum olarak toplanıp bi nazar boncuğu alırsınız artık
abi birde yeni seatlarda var nereye sinyal verirsen oradaki ledler yanıp sönüyor öyle yapsana.
haydaaa dur kafa karıştırma güzel fikir! editle görmesin