0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben sana kocaman bi at nalı sipariş ettim hiç bi masraftan kaçınmadım paslanmazdan yaptırıyorum hemde
abi birde yeni seatlarda var nereye sinyal verirsen oradaki ledler yanıp sönüyor öyle yapsana.
Bekliyorum nalımı
abi ledleri sinyallere ve parklara bağlamazmısın.
hadi bakalım merakla son halini bekliyorum
şu an davut usta da zımpara yapıyo
Aydın abi son hali bu bukadarı seni kesmedimi sen Oktayın arabasını bekle bence
yok mesutum ben ledlerle bitmiş güzel karelerini bekliyorum bu arada Oktayın aracını daha çok merak ediyorum
baştan söylüyorum beklentileri yükseltmeyelim fazla bişey yok. sonra boşuna volum yapmış denmesin
Daha tamamını görmeden allah nazarlardan saklasın tampon yanndaki havalandrmalar mikemmel olmuş. Merceklere diycek yok. İcerdeki karbon giydirmelerin havalandrma dügmelerinin oldugu yerlere el atacaksın sanırım cünkü dekupeler olmamış:)) Tüm araba için verdiğin emeğe deyeceğine eminim şimdiden güzel günlerde kullanman dileğiyle. Asker mektubu gibi oldu:))))
Hiç beklemeyin.Tampondaki çiziği boyatmış çok fena duruyor. Hepsi bu yani.Söyleme söyleme diye patakladılar ama elim kayı verdi bişe demezler heralde buna.
mesut gerçekden de ön taraf muhteşem duruyor, abartıya kaçılmadan çok tatlı asabi olmuş, özellikle tamponun yan ızgara kısmı harika, birde sis farlarıyla oynadın mı hiç?
sis farının o ızgara bölümünden bahsetmiştim... valla ne yalan oynanmış gibi duruyor... bekliyoruz mesut...bu arada sen arada bi bulanık foto koyuyorsun ama oktay aracının burnunu göstermiş sadece belliki büyük çalışma var.
Toyotaya modifiye güzel gitmiyor diyenlere bir nevi kapak olmuş bu fotoğraflar,toyota'da ne cevherler olduğunu görsün millet Mesut abi süper olmuş süper..
Özkan bu konuda haklısın, yurtdışında aslında TR dekinin aksine Civic'ler değil Corolla'lar daha çok modifiye ediliyor çünkü toyota motorlarından daha çok verim alınıyor
Bizim araba muhabbetimizde de arada geçiyor '' toyota babadan oğula kalan araba ama modifiye gitmiyor'' diyen çok duydum,hepde yapmayı bilirsen olur demişimdir ve öylede şekilde görüldüğü gibi
Heyt Beee Araban çok güzel olmuş Mesut abi dün plakayı cama koysaydın keşke demiştim ama tamponda daha güzel durmuş.Arabaya baktıkca bakasım geliyor Maşallah nazar değmesin Artık e12 corolla diyince direk senin araban aklıma geliyor