0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tampon yanlarıda çok hoş durmuş mesut... ikinizin aracıda muhteşem olacaktır...
Özkan sinyalleri parklara bağlamak istemiyorum, arkadaşımın hondaıs var modlu, o senin dediğin gibi yapmıştı gece polisin dikkatini çekiyor çok durduruyorlar diye söktürdü geçen gün bana
Benim aracın yan sinyalleri parklara bağlı o da güzel oluyor,onlara birşey demiyorlar herhalde çünkü hiç rastlamadım,bir tane resim çekmiştim gece görüntü fazla iyi değil gerçi ama anlaşılıyor en azından.
mesut abi bitirme sınavlarım yüzünden koptum bir kaç gün abi muheteşem olmuş havalandırma delikleri falan.. şimdi beğendim..keşkeyi kaldırıyorum... ellerinize emeğinize sağlık yandan önden tam bitince resimlerinide bekliyoruz.. süperrrrrr
özkan sende onları beyaz yapsan daha güzel olur
Mesut, sen frenlerle de oynadın galiba .
1. önceliğim camları renklendirmek. 2. ise fren diskleri ve patikler. . Sen takarsan ben de takıcam. Yoksa cesaret edemem .
bende birtek camları renklendirmiycem fren disklerini niye değiştirmek istiyorsun? hadi Mesut ta arıza var adam duramıyo
Terbiyesiz
camları yapabilirsem lazerle renklendiricem. Disklere gelince, sahil yolunda kırmızıda geçmemek için frenledim ama 3-4 sn sonra fren çok rahatladı ve korktum açıkçası. Toz kanallı disk ve seramik patik düşünüyorum. Umarım etkisi vardır. Birde gitmekten çok durmaya meyilliyim ben Mesut ev mi aldın ?
Frene basıldığında, “teorik olarak” diskle balata arasında bir gaz boşluğu oluşur. Yüzeylerin aşırı ısınmasından dolayı balatadaki bazı malzemelerin yanması bunun en büyük nedenidir. İşte delikler bu gazların atılmasını sağlar. Balata ve disk birbirine daha iyi tutunur.
. Hihihihiiii