benim Day Light lar gelmiş Oktay

akşama taksakmı
Özkan sinyalleri parklara bağlamak istemiyorum, arkadaşımın hondaıs var modlu, o senin dediğin gibi yapmıştı gece polisin dikkatini çekiyor çok durduruyorlar diye söktürdü geçen gün bana
tampon yanlarıda çok hoş durmuş mesut... ikinizin aracıda muhteşem olacaktır...
Teşekkürler Muhammet abi

bişeyler yapmaya çalıştık bakalım ne çıkıcak ortaya
Özkan sinyalleri parklara bağlamak istemiyorum, arkadaşımın hondaıs var modlu, o senin dediğin gibi yapmıştı gece polisin dikkatini çekiyor çok durduruyorlar diye söktürdü geçen gün bana 
Benim aracın yan sinyalleri parklara bağlı o da güzel oluyor,onlara birşey demiyorlar herhalde çünkü hiç rastlamadım,bir tane resim çekmiştim gece görüntü fazla iyi değil gerçi ama anlaşılıyor en azından.
mesut abi bitirme sınavlarım yüzünden koptum bir kaç gün abi muheteşem olmuş havalandırma delikleri falan.. şimdi beğendim..keşkeyi kaldırıyorum...

ellerinize emeğinize sağlık yandan önden tam bitince resimlerinide bekliyoruz..

süperrrrrr
Mesut, sen frenlerle de oynadın galiba

.
özkan sende onları beyaz yapsan daha güzel olur 
Sarı daha orjinal duruyo mesut abi yaa,beyaz herkez yapmış zaten foto da belli olmuyo ama çıplak gözle daha güzel duruyor.Çoğu arabada bu var zaten ya fotoğrafta daha güzel gözüküyor yada fotoğrafta olmadığı kadar kötü,en kaliteli ayna ve fotoğraf makinesi dışında bunların gerçeği yansıttığını düşünmüyorum ben.
1. önceliğim camları renklendirmek. 2. ise fren diskleri ve patikler.

. Sen takarsan ben de takıcam. Yoksa cesaret edemem

.
camları yapabilirsem lazerle renklendiricem. Disklere gelince, sahil yolunda kırmızıda geçmemek için frenledim ama 3-4 sn sonra fren çok rahatladı ve korktum açıkçası. Toz kanallı disk ve seramik patik düşünüyorum. Umarım etkisi vardır.

Birde gitmekten çok durmaya meyilliyim ben

Mesut ev mi aldın ?

. çürütücü ne olacak

. Disk ve patikler ısıya az daha dayansa bana yeter sanıyorum. kanallar ve delikler toz amaçlı da yapılıyor sanıyorum. Seramiklerde sıcak direnci olduğunu düşünüyorum ama net bilgim yok. Bakalım Mesut ne yazacak

.
araç resimlerinden önce mesut, oktayı vurur? bahs açalım mı?
Anlaşılan oki Mesut, Oktayı olduğu gibi kabul etmiş

. Birde Mesut şuan baya yoğun silaha kurşuna pek vakit ayıramaz

.
Seramik patiler daha geç ısındığı için performansı daha yüksek, kanallı disklerin amacı aslında soutma değildir Vedatın dediği gibi balata tozunun dışa atılması ve haliyle balatanın disk yüzeyine daha iyi basması anlamına gelir

Frene basıldığında, “teorik olarak” diskle balata arasında bir gaz boşluğu oluşur. Yüzeylerin aşırı ısınmasından dolayı balatadaki bazı malzemelerin yanması bunun en büyük nedenidir. İşte delikler bu gazların atılmasını sağlar. Balata ve disk birbirine daha iyi tutunur.