Gönderen Konu: to be contunied !  (Okunma sayısı 51644 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Ynt: to be contunied !
« Yanıtla #500 : Haziran 01, 2010, 12:31:08 »
Mesut kardeşim ellerine emeğine sağlık. Çok güzel olmuş. Allah kaza bela vermesin. Hele o farlar harika oldu. Dünyada arasan bir eşini daha bulamazsın herhalde. El emeği göz nuru. Detaylı resimlerini yeni bir konuda paylaşırsın artık. Burda 25 sayfa oldu takip zor oluyor.:)
Gündüz farlarını nereye taktın? Sislerin oraya mı yoksa tamponun yalarda açtğın deliklere mi? Mutlaka onlarda çok güzel olmuştur. Burya koymazsan da özelden bir resim yola  :islik: :islik:. Maşallah. Araban daha bir agresif görünüyor. İyi günlerde kazasız belasız kullan. :alkis:
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #500 : Haziran 01, 2010, 12:31:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #501 : Haziran 01, 2010, 12:35:10 »
yeni bi konu açayım bari Vedat :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #502 : Haziran 01, 2010, 12:35:31 »
bende duydum bu muhabbeti :) , mağlesef ülkemizde Toyotaya bakış açısı genelde bu :) ama bu tabuları yıkmanın vakti geldide geçiyor :D

babam ilk başlarda kurcalama şu arabayı, sade hali çok güzel diyordu :) ama geçen gün güle güle bin çok güzel olmuş dedi :D arada birde bunu şöyle yapsana geçen bi arabada gördüm güzel duruyor diye fikirde veriyor  :D :D

:D Valla ne güzel yaa bizimkiler o kıvama gelmedi henüz :D, jant alalım diyorum zaten var diyolar ''böylede güzel araba''  falan muhabbeti doğuyor,bende photosopdan jant falan koyuyorum marşpiyel falan biraz ikna falan ettim derken ertesi gün bir bakıyorum dünden eser yok :D,üni. kazanırsam istanbulda araba alıcam biraz ticaretle toyota almaya çalışıcam olmadı bizim beyaz balinayı yaparım almak yerine artık.Şu photosopta yaptığım resimleri bir göstereyim göstermeden duramıycam :D

Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #503 : Haziran 01, 2010, 12:36:05 »
eh bari :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #504 : Haziran 01, 2010, 12:48:00 »
Özkan bu kasada çok güzel modifiye oluyor aslında, biraz para harcamak lazım, birde bu arabaya 6 kollubiraz ofsetli  jant takıcasksın :D

bak bu HB kasa ama ön tarafı sedanlarla aynı ilk çıkan HB ler bunlar orjinal Japon, sende ön tarafını bunun gibi yapabilirsin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #505 : Haziran 01, 2010, 12:53:07 »
Abi aslında çok iyi fikirlerim var da fakat öğrenciyim ailede boş iş görüyo bunu haliyle para vermek istemiyor :D benim fikirlerimde şöyle zaten içi siyah ofsetli bir jant ofseti beyaz ama ve sadece ek tamponlarla beraber süper durur bi 2.000 tl kadar olsa yeter bana.Bu araçtaki ek tampondan bir türlü bulamadım bulsam alıcam zaten keşke şöyle set halinde satılan bir yer olsa :S :)  Sadece photosoptan bişiyler yapmak koyuyo bana yaa :D
Özkanfaruk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #506 : Haziran 01, 2010, 13:01:15 »
Abi aslında çok iyi fikirlerim var da fakat öğrenciyim ailede boş iş görüyo bunu haliyle para vermek istemiyor :D benim fikirlerimde şöyle zaten içi siyah ofsetli bir jant ofseti beyaz ama ve sadece ek tamponlarla beraber süper durur bi 2.000 tl kadar olsa yeter bana.Bu araçtaki ek tampondan bir türlü bulamadım bulsam alıcam zaten keşke şöyle set halinde satılan bir yer olsa :S :)  Sadece photosoptan bişiyler yapmak koyuyo bana yaa :D

Özkan koymasın hiç, acelede etme, bende 20 li yaşların başlarında iken ohoo senin gibi yüreğim hep pır pır ediyordu, ama mağlsef bu işler biraz tuzlu bu nednle oğrenci iken pek bişey yapılamıyor, en fazla bi tesisat okadar :) ama okulunu bitir çalışmaya kendi paranı kazanmaya başla istediğini yapabiliyorsun işte ozaman ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #507 : Haziran 01, 2010, 13:05:18 »
İnşallah öyle olucak abi bende farkındayım zaten bu zamanlarda çok zor olduğunu ama işte yinede böyle bir arabayı değerlendirmek istiyor insan :D ses sistemi iyi arabanın anfi falan yokta kapılara yapılmış bi ses sistemi varmış,biz 2. el aldık bu arabayı.İstanbulda üni kazanırsam araba alıcak zaten babam biraz ticaretle hb. beyaz bi corolla almayı düşünüyorum kısmetse.:) neyse konuyu dağıtmayayım kafanıda şişirdim :D :)
Özkanfaruk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #508 : Haziran 01, 2010, 13:28:56 »
Özkan kafam şişmez :) beyaz HB bulabilecekmesin, beyaz HB altın gibidir yav :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #509 : Haziran 01, 2010, 13:34:23 »
Nette var buldum,çoğu zaman onlara bakıyorum zaten :D,yoksa bile ona vereceğim paradan 1.000-1.500 tl kısar aldığım aracı beyaza kaplatırım zaten mat beyaz çok güzel oluyor arabalara , yaniii para para para :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-2003-model-toyota-corolla-hb/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-memurdan-2003-model-orijinal-corolla-1-6-sol/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-2002-model-corolla-hb-brc-tuplu-temiz-ihtiyactan/detay

Bunlar bir kaçı Mesut abi :D :)
Özkanfaruk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #510 : Haziran 01, 2010, 14:43:58 »
mesut kardeşim daylight larla ilgili uzaktan da olsa bi foto bekliyorum bende aracıma düşündüğüm için takıntılıyım bu konuda biraz . tekrardan hayırlısı olsun çok güzel oldun aracın kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #511 : Haziran 01, 2010, 14:50:57 »
mesut kardeşim daylight larla ilgili uzaktan da olsa bi foto bekliyorum bende aracıma düşündüğüm için takıntılıyım bu konuda biraz . tekrardan hayırlısı olsun çok güzel oldun aracın kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah.

Erkan bey sanırım gözünüzden kaçmış bu konu ;)

http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/yeniden-dogdu-%28corolla-e12-by-mesut-akin%29/msg279245/#msg279245

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #512 : Haziran 01, 2010, 15:42:14 »
jant alalım diyorum zaten var diyolar ''böylede güzel araba''  falan muhabbeti doğuyor,bende photosopdan jant falan koyuyorum marşpiyel falan biraz ikna falan ettim derken ertesi gün bir bakıyorum dünden eser yok :D,

Aynen bizim evdeki muhabbetler :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #513 : Haziran 01, 2010, 21:49:24 »
oktay mesutun arabada dokunmadığı yer kaldımı kardeş.Nasıl bir adam bu ya ben çözemedim.Sen yanındasın anladıysan bizede anlatsana..O harika mikemmel bir insan... :foto: :foto:Arabası dikkat çekiyor.Oktay seninkide böyle olursa ben yıllık iznimde sizin memlekete gelip zımpara işine başlayam yavaştan
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #514 : Haziran 01, 2010, 22:21:47 »
oktay mesutun arabada dokunmadığı yer kaldımı kardeş.Nasıl bir adam bu ya ben çözemedim.Sen yanındasın anladıysan bizede anlatsana..O harika mikemmel bir insan... :foto: :foto:Arabası dikkat çekiyor.Oktay seninkide böyle olursa ben yıllık iznimde sizin memlekete gelip zımpara işine başlayam yavaştan

bende bişeyler yapıyorum ama o kadar değil. en azından mercek yok. internette falan çok inceliyor , gördüklerini de nasıl olur diye düşünüyor, sonrada üzerine bişeyler ekleyip uyguluyor. aaa bu güzel olmuş deyip yapmıyor direk. olay bu :D bekleriz tabi zımpara kolay :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #515 : Haziran 01, 2010, 23:06:50 »
bende bişeyler yapıyorum ama o kadar değil. en azından mercek yok. internette falan çok inceliyor , gördüklerini de nasıl olur diye düşünüyor, sonrada üzerine bişeyler ekleyip uyguluyor. aaa bu güzel olmuş deyip yapmıyor direk. olay bu :D bekleriz tabi zımpara kolay :D

Adamım ya çözmüş beni :D sana helalinden bir alkış  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #516 : Haziran 01, 2010, 23:07:17 »

eğer arabaya bişreyler yapıcaksan hakikaten gel Tuncay yardımcı oluruz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #517 : Haziran 01, 2010, 23:14:35 »
Ankarada sağlık memuru arkadasım var ankara numunede kardeşimde orda.Ya haziran 15 den sonra yada temmuz 15 den sonra 30 günlük Xray şua iznim avr o sırada gelecem.Tamponları falanda boyatmak istiyorum uzun yola git gel ön tampon hep mucur içinde..Ayrıca benim gögüsede el atarsın.Gögüs derken arabanın ha aklına başka şeyler gelmesin.Mardinden çıkarken arkayı süryani şarapı ile dolduruum merak etmeyin siz...Ankara ile çok uzka değilseniz uğramaya çalışırım..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #518 : Haziran 01, 2010, 23:24:20 »
Ankarada sağlık memuru arkadasım var ankara numunede kardeşimde orda.Ya haziran 15 den sonra yada temmuz 15 den sonra 30 günlük Xray şua iznim avr o sırada gelecem.Tamponları falanda boyatmak istiyorum uzun yola git gel ön tampon hep mucur içinde..Ayrıca benim gögüsede el atarsın.Gögüs derken arabanın ha aklına başka şeyler gelmesin.Mardinden çıkarken arkayı süryani şarapı ile dolduruum merak etmeyin siz...Ankara ile çok uzka değilseniz uğramaya çalışırım..

Tuncay ankara ile aramızda var bi 4 5 saatlik mesafe :D göğüsünü hallederimde benim haziranın 26 sında düğünüm var, bende 27 sinde yıllık izne çıkıp balayına gidicem haberin olsun kendini ona göre ayarla ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #519 : Haziran 01, 2010, 23:30:39 »
 :D :D :D tamam kardeş o tarihlerde rahatsız etmem.oktayı bulurum artık
2011 d4d Corolla