0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende duydum bu muhabbeti , mağlesef ülkemizde Toyotaya bakış açısı genelde bu ama bu tabuları yıkmanın vakti geldide geçiyor babam ilk başlarda kurcalama şu arabayı, sade hali çok güzel diyordu ama geçen gün güle güle bin çok güzel olmuş dedi arada birde bunu şöyle yapsana geçen bi arabada gördüm güzel duruyor diye fikirde veriyor
Abi aslında çok iyi fikirlerim var da fakat öğrenciyim ailede boş iş görüyo bunu haliyle para vermek istemiyor benim fikirlerimde şöyle zaten içi siyah ofsetli bir jant ofseti beyaz ama ve sadece ek tamponlarla beraber süper durur bi 2.000 tl kadar olsa yeter bana.Bu araçtaki ek tampondan bir türlü bulamadım bulsam alıcam zaten keşke şöyle set halinde satılan bir yer olsa :S Sadece photosoptan bişiyler yapmak koyuyo bana yaa
mesut kardeşim daylight larla ilgili uzaktan da olsa bi foto bekliyorum bende aracıma düşündüğüm için takıntılıyım bu konuda biraz . tekrardan hayırlısı olsun çok güzel oldun aracın kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah.
jant alalım diyorum zaten var diyolar ''böylede güzel araba'' falan muhabbeti doğuyor,bende photosopdan jant falan koyuyorum marşpiyel falan biraz ikna falan ettim derken ertesi gün bir bakıyorum dünden eser yok ,
oktay mesutun arabada dokunmadığı yer kaldımı kardeş.Nasıl bir adam bu ya ben çözemedim.Sen yanındasın anladıysan bizede anlatsana..O harika mikemmel bir insan... :foto:Arabası dikkat çekiyor.Oktay seninkide böyle olursa ben yıllık iznimde sizin memlekete gelip zımpara işine başlayam yavaştan
bende bişeyler yapıyorum ama o kadar değil. en azından mercek yok. internette falan çok inceliyor , gördüklerini de nasıl olur diye düşünüyor, sonrada üzerine bişeyler ekleyip uyguluyor. aaa bu güzel olmuş deyip yapmıyor direk. olay bu bekleriz tabi zımpara kolay
Ankarada sağlık memuru arkadasım var ankara numunede kardeşimde orda.Ya haziran 15 den sonra yada temmuz 15 den sonra 30 günlük Xray şua iznim avr o sırada gelecem.Tamponları falanda boyatmak istiyorum uzun yola git gel ön tampon hep mucur içinde..Ayrıca benim gögüsede el atarsın.Gögüs derken arabanın ha aklına başka şeyler gelmesin.Mardinden çıkarken arkayı süryani şarapı ile dolduruum merak etmeyin siz...Ankara ile çok uzka değilseniz uğramaya çalışırım..