Gönderen Konu: to be contunied !  (Okunma sayısı 51661 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: to be contunied !
« Yanıtla #380 : Mayıs 30, 2010, 23:23:15 »
ee abi sende uyumlu oldu inşallah
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #380 : Mayıs 30, 2010, 23:23:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #381 : Mayıs 30, 2010, 23:26:05 »
Parasızlıgın göstergesi olabilirmi kardeşim..He onu gördüm kardeş de anlayamadım cahillimize ver  :P :P orasına burasına bişeyler takmışın araba sök tak illlallah etti..KArdeş  gögüsü gökmesini biliyorum çerçeveyide çıkarrtık hadi onuda anladık teyple etrafındaki ızgara kalıyor onlar çıktıktan sonra gögüs kalıyor.Bİrde kardeş ben alttan bira .nceledim üst taraf geçmeli gibi:Sökmek için yan direklerin sökülmesine gerek varmı kardeş camın dibindeki direklerin..Ayrıca gögüs söküdüükten sonra ses yapmasın.Benim öylşe ahım şahım ses şikayetim yok kardeş çok bozuk yollarda orası nadiren bazen cızırtı yapıyor başka gögüsümden ses gelmiyor gelse buzaman kadar söktürürdüm.Ayrıca otobanda düzgün yolda hiç ses yok..Sen nasıl sökülecegini güzelcen özelden tarif et yada bence müsait değilsin bu aralar çok şeymi istemiş olurum bilemiyorum resim çekip konu açarsan herkes faydalanır..Sen ne hoş bir arkadaş sın böyle seni seviyim mesut.Sende iinşallah beni sevisen...Mardinden ne istersen kardeş rahip var kilise var :D şaka bir yana süryani şarapı var çok iyi diyorlar tatmadım  bilmiyordum..

Tuncay konu açsamda göğüsü sökerken foto çekmedimki :) yan direklerin sökülmesi gerekiyor, onlarda senin airbag var değilmi :D , ozaman senin önce akünün kutup başlarını sökmen gerekiyor yoksa airbaglar patlar :D

önce akünü sök sonra rahat rahat yan direkleri sökebilirsin elinle çek direk gelirler eline zaten , içinde airbaglari sigara böreği gibi sarılmış olarak görüceksin :D arkasındada bir fiş vardır onu soketinden çıkar :)

şarap yolla sen bana bi şişe bakalım nasılmış tadı ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #382 : Mayıs 30, 2010, 23:28:04 »
vay vay vay mesut abim economik maduda seçmiş abi sölemek için bişi bulamıyorum artık yaptıklarına:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #383 : Mayıs 30, 2010, 23:28:16 »
ee abi sende uyumlu oldu inşallah

nasıl uyumlu oldu inşallah Atakan :D

ben ürünü almadan önce satıcıyla 1 hafta mailleştim şase kodu ve üretim kodunu yolladım, uyumlu olduğunu OK ledikten sonra ürünü satın aldım, zaten bizim kasanın direksiyonun sol altında bir soket var , ürünle gelen soket direk buraya uyuyor, gaz soketleride uyumlu hepsi tıkır tıkır oturuyor

sadece geri vites lambasından ekstra bir kablo çekiyorsun, geri vitese taktığında cihaz otomatik olarak devreden çıkıyor ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #384 : Mayıs 30, 2010, 23:29:32 »
kaputun altında bişeyler daha varda onları sonraya saklıyorum :D Oktayın arabasındaki işlerimiz bitsin ondan sonra açıklıycam hepsini :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #385 : Mayıs 30, 2010, 23:32:28 »
abi hani nereden bilim bi kablosu geçmez bişey sorun çıkarır onun için inşallah dedim.
daha kaputun altında neler var çok merak ediyorummm.....
Bi t-sport motorumu yoksa  :islik:
(yok be çok abarttım  :blink: )
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #386 : Mayıs 30, 2010, 23:32:49 »
Tamam canım kardeşim sen özelden  adresini gönder.ben ilçesindeyim kızıltepede mardin 20 km  ben sana yollarım.AYrıca öyle aletleri nerden buluyon bende yanlarda hava yastıkları var kardeş direklerin üzerinde srs airbag yazıyor yalanmı essahmı bilmiyorum  :lol: :lol:..Direklerin sökülmesi sorun değil o direkler kendilginden çıkıyor zaten arada bir  bir sekmanda kurtuluyor camdaki siyah çizgiye göre takip ediyom elimle bastırıp yerine oturtuyomm...ayrıca onlar değilde teyp çerçeve cıktıktan sonra gögüs nasıl sökülecek onu sen de hele ve izole için en kullandın..Ayrıca bu arlaar bayagı parasız kalmısın gösterge r12 de benzinde sarı da..MEsuta yardım elinizi cebinize atın gönlünüzden ne koparsa ::)
Ayrıca mesut 2004 sol  makyajsız kasalarda tada gaz pedalı sensörlü değil eski sitem telli :)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #387 : Mayıs 30, 2010, 23:33:02 »
Mesut sen büyük bir markanı geliştirme bölümünde müdür seviyesinde olmalısın bence.Harcanıyorsun buralarda diycem ama kimse yanlış anlamasın gerçekten HARCANIYORSUN...
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #388 : Mayıs 30, 2010, 23:34:15 »
abi hani nereden bilim bi kablosu geçmez bişey sorun çıkarır onun için inşallah dedim.
daha kaputun altında neler var çok merak ediyorummm.....
Bi t-sport motorumu yoksa  :islik:
(yok be çok abarttım  :blink: )

Yok T-Sport motoru olmasını bende çok isterim ama mağlesef :D ufak defek bişeyler var sadece okadar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #389 : Mayıs 30, 2010, 23:35:00 »
Önceki resimlerde kaputun aldındaki o  bez yoktu parasızlıktan bezi ne için kullandınız cevaplayın.Muhtermelen motor kapagı sigorta kutusu ve radyatörün üstündeki koruyucu muhafayı plsatigide boyayacak bunlar :)))
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #390 : Mayıs 30, 2010, 23:37:38 »
Tamam canım kardeşim sen özelden  adresini gönder.ben ilçesindeyim kızıltepede mardin 20 km  ben sana yollarım.AYrıca öyle aletleri nerden buluyon bende yanlarda hava yastıkları var kardeş direklerin üzerinde srs airbag yazıyor yalanmı essahmı bilmiyorum  :lol: :lol:..Direklerin sökülmesi sorun değil o direkler kendilginden çıkıyor zaten arada bir  bir sekmanda kurtuluyor camdaki siyah çizgiye göre takip ediyom elimle bastırıp yerine oturtuyomm...ayrıca onlar değilde teyp çerçeve cıktıktan sonra gögüs nasıl sökülecek onu sen de hele ve izole için en kullandın..Ayrıca bu arlaar bayagı parasız kalmısın gösterge r12 de benzinde sarı da..MEsuta yardım elinizi cebinize atın gönlünüzden ne koparsa ::)
Ayrıca mesut 2004 sol  makyajsız kasalarda tada gaz pedalı sensörlü değil eski sitem telli :)

Yarın işyerinden özelden hem adresimi atarım hemde göğüsün nasıl söküldüğünü tarif ederim Tuncayım :)

Mesut sen büyük bir markanı geliştirme bölümünde müdür seviyesinde olmalısın bence.Harcanıyorsun buralarda diycem ama kimse yanlış anlamasın gerçekten HARCANIYORSUN...

Aydın abi Toyota beni alsa biz arabalarımıza gençlere yönelik yada performansa yönelik yada görüntüye yönelik neler yapabiliriz deseler cidden yardım etmek isterim en azından fikir veririm bir modelde denerler eğer satmazsa işi bırakırım zaten istifa ederim :D

şaka bir yanada keşke bir otomobil firmasında araştırma geliştirme bölümünde görev alabilseydim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #391 : Mayıs 30, 2010, 23:38:38 »
Önceki resimlerde kaputun aldındaki o  bez yoktu parasızlıktan bezi ne için kullandınız cevaplayın.Muhtermelen motor kapagı sigorta kutusu ve radyatörün üstündeki koruyucu muhafayı plsatigide boyayacak bunlar :)))

Tuncay ne bezi ya :D bezi nerde gördün :D :D bez falan yok cidden :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #392 : Mayıs 30, 2010, 23:42:19 »
:)))Resimin bir tanesinde kaputun altındaki o bez yok çalmışlarmı hemen aküye bak o yerindemi..Sen özelden at mesajını dostum ve hangi kargo firmasını çok kullanıyosan onu de isim falan çıkıyo ya ondan..AYrıca mesut elin bu işlere yatkın  beceriklisin modifiye üzerine bir dükkan falan uğraşabilirsin...Toyota fabrkasının önunde senin için eylem yaparım ben soyunma eylemi yaparım biride kendini yaksın :DDD orasına karışmam
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #393 : Mayıs 30, 2010, 23:48:24 »
ama araban mükemmel değişmiş mesut abi iyi günlerde kullanman daha nice 100binler yapman dileğiyle diyorum ama değişimlerden bizide mağrum etme yahu abi:((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #394 : Mayıs 30, 2010, 23:52:42 »
abi ne yaptınız peki chip felan mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #395 : Mayıs 30, 2010, 23:55:40 »
:)))Resimin bir tanesinde kaputun altındaki o bez yok çalmışlarmı hemen aküye bak o yerindemi..Sen özelden at mesajını dostum ve hangi kargo firmasını çok kullanıyosan onu de isim falan çıkıyo ya ondan..AYrıca mesut elin bu işlere yatkın  beceriklisin modifiye üzerine bir dükkan falan uğraşabilirsin...Toyota fabrkasının önunde senin için eylem yaparım ben soyunma eylemi yaparım biride kendini yaksın :DDD orasına karışmam

:D Allah iyiliğini versin Tuncay :D :D akşam akşam güldürdün beni ya :D :D

dükkan açmamı söylüyorlar ama ne iş yapıcaz dükkanda sadece toyotalaramı bakıcaz :) ozamanda ekmek yiyemeyizki kardeşim ya :D kaçtane toyota kullanıcısı varki modifiye yapan Türkiyede !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #396 : Mayıs 31, 2010, 00:00:33 »
ama araban mükemmel değişmiş mesut abi iyi günlerde kullanman daha nice 100binler yapman dileğiyle diyorum ama değişimlerden bizide mağrum etme yahu abi:((

Teşekkürler Nazım :) sende arkamızdan gelirsin artık modifiye konusunda TR de Modlu Corolla HB kasalar çoğalsın :)

abi ne yaptınız peki chip felan mı?

Atakan çip falan olmuyor bizim arabaya, yeni bir çip çıkmış aslında VVT-I ve I-Vitec motorlara uyumlu ama 500 dolar :) ona okadar para şimdilik veremem ilerde belki

şimdilik daha ucuz şeylerle yetiniyorum ben :)

http://www.cardomain.com/ride/2922589/1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #397 : Mayıs 31, 2010, 00:02:49 »
abi belli ediyor mu kendini?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #398 : Mayıs 31, 2010, 00:06:57 »
Evlendikten sonra sıkar 500 dolar vermesi.Yenge  yer bitirir ömründen ömür gider.Akıllı uslu dur yerınde bukadar yeter herşey çok güzel olmuş  kardeş.Oktayın arabasına  ne oldu hadi gene seninki ufaktan çıktı piyasaya o ne halde 8-)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #399 : Mayıs 31, 2010, 00:21:57 »
tuncay abi bunlar iki sport kafaya kafaya verip bişeler karıştırıyorlar ama :D :D :D