0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Parasızlıgın göstergesi olabilirmi kardeşim..He onu gördüm kardeş de anlayamadım cahillimize ver orasına burasına bişeyler takmışın araba sök tak illlallah etti..KArdeş gögüsü gökmesini biliyorum çerçeveyide çıkarrtık hadi onuda anladık teyple etrafındaki ızgara kalıyor onlar çıktıktan sonra gögüs kalıyor.Bİrde kardeş ben alttan bira .nceledim üst taraf geçmeli gibi:Sökmek için yan direklerin sökülmesine gerek varmı kardeş camın dibindeki direklerin..Ayrıca gögüs söküdüükten sonra ses yapmasın.Benim öylşe ahım şahım ses şikayetim yok kardeş çok bozuk yollarda orası nadiren bazen cızırtı yapıyor başka gögüsümden ses gelmiyor gelse buzaman kadar söktürürdüm.Ayrıca otobanda düzgün yolda hiç ses yok..Sen nasıl sökülecegini güzelcen özelden tarif et yada bence müsait değilsin bu aralar çok şeymi istemiş olurum bilemiyorum resim çekip konu açarsan herkes faydalanır..Sen ne hoş bir arkadaş sın böyle seni seviyim mesut.Sende iinşallah beni sevisen...Mardinden ne istersen kardeş rahip var kilise var şaka bir yana süryani şarapı var çok iyi diyorlar tatmadım bilmiyordum..
ee abi sende uyumlu oldu inşallah
abi hani nereden bilim bi kablosu geçmez bişey sorun çıkarır onun için inşallah dedim.daha kaputun altında neler var çok merak ediyorummm.....Bi t-sport motorumu yoksa (yok be çok abarttım )
Tamam canım kardeşim sen özelden adresini gönder.ben ilçesindeyim kızıltepede mardin 20 km ben sana yollarım.AYrıca öyle aletleri nerden buluyon bende yanlarda hava yastıkları var kardeş direklerin üzerinde srs airbag yazıyor yalanmı essahmı bilmiyorum ..Direklerin sökülmesi sorun değil o direkler kendilginden çıkıyor zaten arada bir bir sekmanda kurtuluyor camdaki siyah çizgiye göre takip ediyom elimle bastırıp yerine oturtuyomm...ayrıca onlar değilde teyp çerçeve cıktıktan sonra gögüs nasıl sökülecek onu sen de hele ve izole için en kullandın..Ayrıca bu arlaar bayagı parasız kalmısın gösterge r12 de benzinde sarı da..MEsuta yardım elinizi cebinize atın gönlünüzden ne koparsa Ayrıca mesut 2004 sol makyajsız kasalarda tada gaz pedalı sensörlü değil eski sitem telli
Mesut sen büyük bir markanı geliştirme bölümünde müdür seviyesinde olmalısın bence.Harcanıyorsun buralarda diycem ama kimse yanlış anlamasın gerçekten HARCANIYORSUN...
Önceki resimlerde kaputun aldındaki o bez yoktu parasızlıktan bezi ne için kullandınız cevaplayın.Muhtermelen motor kapagı sigorta kutusu ve radyatörün üstündeki koruyucu muhafayı plsatigide boyayacak bunlar ))
))Resimin bir tanesinde kaputun altındaki o bez yok çalmışlarmı hemen aküye bak o yerindemi..Sen özelden at mesajını dostum ve hangi kargo firmasını çok kullanıyosan onu de isim falan çıkıyo ya ondan..AYrıca mesut elin bu işlere yatkın beceriklisin modifiye üzerine bir dükkan falan uğraşabilirsin...Toyota fabrkasının önunde senin için eylem yaparım ben soyunma eylemi yaparım biride kendini yaksın :DDD orasına karışmam
ama araban mükemmel değişmiş mesut abi iyi günlerde kullanman daha nice 100binler yapman dileğiyle diyorum ama değişimlerden bizide mağrum etme yahu abi:((
abi ne yaptınız peki chip felan mı?