0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi belli ediyor mu kendini?
Evlendikten sonra sıkar 500 dolar vermesi.Yenge yer bitirir ömründen ömür gider.Akıllı uslu dur yerınde bukadar yeter herşey çok güzel olmuş kardeş.Oktayın arabasına ne oldu hadi gene seninki ufaktan çıktı piyasaya o ne halde
tuncay abi bunlar iki sport kafaya kafaya verip bişeler karıştırıyorlar ama
Ney belli ediyormu kendini Atakan ?
Valla Doğru söylüyorsun Tuncayım Oktayın arabada eğey değişti , benimkine yakın bişey olucak sabredin 3 5 gün daha
D1 spec için gidişi kalkışı vs değiştim diye soruyor anladığım kadarıyla.Ya arkadaş gebzeye gidiyorum.Adamlar benle karşılaşırız ihtimaliyle minibüsle gelip gidiylar.Arabaları saklamışlar. Dikkat edin ekran arkasından bile MesMod.beyn adlı virüs bulaşma ihtimali var.
bu hafta sonu yoktum. son halini bende göremedim ama tahmin edebiliyorum inşallah bu hafta bende toparlarım ama daha öncede söyledim benim yaptıklarım Mesut un yanında hiç kalır en azından bende başlangıç yapmış oldum
e hayırlı olsun, başlamak bitirmenin yarısıdır.
neyse Oktayın arabasıyla beraber çekip öyle konu açalım, şimdilik farlar ile alakalı bikaç foto ekliyim,yükseklik ayarı önce en düşük konumda daha sonrada en yüksek konuma alıp foto çektim ayrı ayrı bu arada önümdeki duvara uzaklık 2 metre Bu arada mercekleri merak edenler Ergünden almıştım : http://www.toyotaclubtr.com/satilik-diger/satilik-valeo-h7-far-mercegi/Buda sizi biraz daha meraklandırmak için karbonu yarım kaplanmış gibi duruyor diyenler için buda
Oktay konunun diyer sayfalarına baksaydın keşke 19. sayfadan alıntı
Mesut abi yerinde olsam (ki olmak isterim ) fardaki sinyalleri parklara bağlardım eminim çok güzel olur.
akşama gelirsin ozaman gerçi sanayide az işim var ordan çıkınca ararım seni, senin işide kontrol edicem bi ne halde diye
sağol abi. evet başlamak cebindeki parayı bitirmenin yarısıdır