0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erkan bey sizinde çalışmalarınızı bekliyoruz ozaman şimdi foruma konu açınca böyle acı çektirmek oluyor konu açmazsak ise neden forumda paylaşmadınız yada söylemediniz oluyor buseferde her iki türlüde yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal misali suç bize biniyor
Suçu kabul etmekte bir erdemdir
Şimdi sınava gidiyorum.Göüşeceğiz.. Çin işi Japon işi bunu yapan iki kişi..
Böyle suca Böyle suça can feda kim olsa üstlenir bu suçu Bu arada mesut kardeşim ledli stop aldım aracıma. Biliyosundur belki bagaj kaputunda kalan kısım sadece görüntü içinde led yok benim amacım içini acıp led yerleştirmek böylece cok daha güzzel bir görüntüye ulaşmak amacındayım sence mümkünmü sanayide görüştüğüm bi kaç kişi olmaz dedi yada uğraşmak istemediler bakalım ben başara bilicemmi şuan kafa yoruyorum sende fikirlerini paylaşırsan sevinirim teşekürler..
sabırsızlıktan be mesut .
sedanlar içinde çok güzel projeler yapabiliriz
birde çinli toyota Emre var
Ya Mesut abi bazı kişiler belli etmese bile bu fotoğrafları çok merak ediyor emin ol,bunlardan biri benim ordan biliyorum yani hadi hayırlısı
valla ben bile merak etmeye başladım
Kıskanmayın kardeşim. çekemiyosunuz beni itiraf edin artık..
Mesut Akın aynen Vedat bu haftayı atlatınca bide toplantı bişi düzenliyelim yine
bu arada Oktayın arabada baya baya değişti yalnız haberiniz olsun ses soluk çıkarmıyor kendisi ama
Oktay benim parçaların bir kısmı daha geldi bugün akşama bakarsın artık
Vedatçım hiç sabırsızlanma çünkü o çinli sedan toyotalı Emre AÇIK arkadaşımız bizi dinlemiyor kafasına göre takılıyor, biz neyi yapma dersek arkadaş onu yaptığı için arabası hondalıktan çıkmak üzere ben ona bide Hyundai logosu alıp hediye etmeyi düşünüyorum açıkçası
git gelde görüşelim kardeşim senin araba hakkında detaylı konuşmamız lazım zaten
3 4 gün daha sabır Özkan
daha yarım saat önce arabanın yanından geldik nesini merak ediyosun ben asıl haftaya senin iş bitip araca takınca nasıl durucak onu merak ediyorum
Valla inşallah en kısa zamanda olur bi aksilik çıkmayıp. Bence bu modifiyedeki başarın kendine güvenindende kaynaklanıyor mesut abi örnek kişiliksin yahu
ne güveni kardeş adamın 1-2 tahtası eksik ustalar bile şoka giriyor adamın yanında hele kardeş onu nasıl söktün bunu nasıl yaptın
Bugün Abdurahhman abi ne dedi bu adam araba söküp toplayan adam, sen buna işmi öğretiyorsun dediya Boyacıya koptum zaten orda
davuta selam zımparaya devam diyorum başka bişey demiyorum
cuma akşamı herşey belli olucak Oktayım, anyamı konyamı görücez
Konya çok uzak İzmit İzmit
valla anyayı konyayı kim görür belli olmaz