0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim bridgestone lastikerde neredeyse 5 sene oldu, ölmüş artıkmichelin energy saver düşünüyorumfiyatını bilen varmı
değiştirmek lazım, ben aynı sorunları 7mm diş derinliği olan lastiğimde yaşıyorum, dot tarihleride aynı, yaşı genç oldukları için yine, yolda beklenmedik sorun yaratmaz bence ama, yinede elzem, zaten muayeneyede girseniz sorun çıkarma riski var, yanılmıyorsam limin 4mm di
Hp primacy 25/09 tarihli, 46binlik lastiklerle bazi virajlarda beklenmedik onden kaymalar oluyor. Dis derinligi, 4-5mm. Olmasina ragmen km ye bagliyorum.Bu yazi atlatabilirsem, kis lastigi almak istiyorum. Ug8 dusunuyorum. Ug7 den memnun kalmistim. Kullanan, bilen var ise tavsiye alabilirim.
Bana 205/60R16 lazım.
Michelin primacy hp premium (3) (Son seri) 4 adet aldım (vw servisinden) 215-55-16 dördü 1400 liraya geldi. Şunu anladım eğer passat alacak olan varsa lastiğin hiç yumuşaklığına bakmasın bridgestone'da takılsa michelin'de takılsa süspansiyon aynı hiç hissetmiyorsun yani bu parayı lastiğe ilk ve son verişim olabilir
Aynı lastik honda-çamkıran serviste 220 tl yani 4 tanesi 840 ediyornitekim daha önce sende 800-900 civarı demiştinşimdi ne oldu da tanesini 350 den aldın
Kemal bey, lastikler 205 den sonra fiyat olarak uçuyor.Sizin lastikler zanndetsem 20-55-16 olması lazım.O ebattaki Energy Saver lastikler 220-250TL arasında değişiyor.Oğuz'un lastiklerinin pahallı olması o yüzden.
185*65*14 michelin energy saver made in spain montaj dahil 120 lira bizim buralarda
dün akşam itibariyle, önde continental (2001 üretim), arkada good year (2002 üretim) olan lastiklerimi yeniledim.4 adet 185 60 R15 Kumho KH17 84 H aldım. 4 lastik, montaj, balans vesaire 520 Tl verdim, kredi kartına 6 taksit.lastiğin teki 130 tl ye geliyor, montaj vs. ücretsiz. henüz 70 km üzerine çıkmadım ama şimdilik hissettiğim aracın yola çok daha iyi tutunduğu ve güven verdiği
10 yıllık lastik mi kullanıyordunuz aracınızda