arkadaşlar 205/55/16 fulda lastik kullanan varmı varsa bu latik hakkında yol tutuş ve içeriye ses alma gibi deneyimlerini yazarsa sevinirim.
lastik yorumları kesildi abi... bende bir kaçgündür bekliyorum lastik alcam ama yorum yok.. şidmidden yazlık alsam ne olur 195-60-15 lassa impetus tanesi 165 tl ne yapsam..
lastik yorumları kesildi abi... bende bir kaçgündür bekliyorum lastik alcam ama yorum yok.. şidmidden yazlık alsam ne olur 195-60-15 lassa impetus tanesi 165 tl ne yapsam..
aynı araba var galiba elimizde cemal bey. cok faydalı olmaz bende dun aldım lastigi ama kulladıgım kadarı ile michelin energy saver baya iyi.
aynı araba var galiba elimizde cemal bey. cok faydalı olmaz bende dun aldım lastigi ama kulladıgım kadarı ile michelin energy saver baya iyi.
tam anlayamadım hocam faydalı olmaz ?? şimdi almak mı lastiği ?? micheli kaca kaldınız?
aracı cok fazla kullanma fırsatım olmadı lastik taktırdıktan sonra bu yuzden faydalı olmaz demiştim. ben tanesini 185 tl ye aldım. Ama sunu soyleyebilirim arabadaki ses baya azaldı, extra yumusama oldu
Arkadaşlar bugün Micheline gittim. 175/70/R13 sordum tanesi 145 dedi. 10 gün önce sorduğumda 125 diyorlardı. Ben de Lassa'ya gittim. 110 liraya tanesi için pazarlık yaptım. Lassa taktırdım efsaneme. Fren mesafesi iyi. Ayrıca sessiz bir lastik...
Dunlop LM703 205/55 R16 180 TL 6 Taksit
Kisliklari cikarttim bu aksam, yazlik lastiklerim Dunlop.
2 ay önce yazlıkları aldın internetten lassa impetus 145 tl ye eve teslim 4 adet aldım
Dün itibariyle Toyota Avensis arabama yoğun övmeler sonucunda Petlas Velox Sport Pt721 lastik aldım.Lastik daha 1 haftalık yoğun Arge sonucunda geliştirilmiş bir lastikmiş.Önceki serilere göre daha yumuşak ve yanakları daha da kuvvetlendirilmiş dediler.Ayrıca lastiğin deseni çok hoş.Yeni çıktığı için her bayide yok.Ankarada birkaç ana bayide var.Hayırlısı bakalım nasıl olacak test yapınca yine düşüncelerimi burada paylaşırım.
Pardon yazmayı unutmuşum.Lastik ebatı 205-55-16.Fiyatı 165 tl(tanıtım fiyatıymış:

)Ayrıca akülü 1/10 ferrari yarış arabası hediye ediyorlar
Pardon yazmayı unutmuşum.Lastik ebatı 205-55-16.Fiyatı 165 tl(tanıtım fiyatıymış:
)Ayrıca akülü 1/10 ferrari yarış arabası hediye ediyorlar
Fiyat güzel ama performans acaba nasıl?
bilgisi, deneyimi, tecrübesi olan var mı?
Fiyat güzel ama performans acaba nasıl?
bilgisi, deneyimi, tecrübesi olan var mı?
Dostum 1 haftadır kullanıyorum bayağı yumuşak bir lastik darbeleri emiyor ama daha uzun yol yapmadım.Performans lastiği olduğu için uzun yolda biraz hızda denemek lazım
şuan aracımda pirelli P7 kullanıyorum. doğrusu iyi mi kötü mü pek anlayamadım. michelin veya nokian lastikleri çok merak ediyorum.
şuan aracımda pirelli P7 kullanıyorum. doğrusu iyi mi kötü mü pek anlayamadım. michelin veya nokian lastikleri çok merak ediyorum.
michelin primacy hp 205 55 16 kullanıyorum, güzel lastik pek sıkıntım yok.
Dostum 1 haftadır kullanıyorum bayağı yumuşak bir lastik darbeleri emiyor ama daha uzun yol yapmadım.Performans lastiği olduğu için uzun yolda biraz hızda denemek lazım
ali bey bende sizin lastikle ilgili olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum sizin lastikle ilğili tecrübeniz bana yol gösterecek olumsuz olursa zaten continantel almayı düşünüyorum 205-55-16
Focus aracımıza 205-55-16 michelin primacy hp aldık. 950 TL, 6 taksit yaptık.
ses, konfor hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.
Merhaba arkadaşlar bende aracıma yeni lastik almayı düşünüyorum. İnternetten almak ne kadar güvenilir olur. Bulduğum internet sitesi 4 adet lastikte 100 lira indirim yapıyor(montaj hariç). Düşündüğüm lastik Lassa İmpetus Revo. Bu lastik hakkında olumlu yorumlar gördüm tercih etmemin sebepleri arasında fiyatınında uygun oluşu 4 adet 185-65-14 lastik 485 liraya geliyor. Sizce uygun mudur ve montajını kendim yaptırırsam bana maliyeti ne kadar olur?
Kusura bakmayın arkadaşlar ama ben şunu anlamıyorum.Şu Şu lastiği aldık şu fiyata aldık.Bu mudur yani?Lastiklerin üç aşağı beş yukarı fiyatını zaten biliyoruz.Madem aldınız şurayada iki kelam yorum yazında insanlarda faydalansın.Yoksa lastik almanızın başkalarına bir faydası yok.
Merhaba arkadaşlar bende aracıma yeni lastik almayı düşünüyorum. İnternetten almak ne kadar güvenilir olur. Bulduğum internet sitesi 4 adet lastikte 100 lira indirim yapıyor(montaj hariç). Düşündüğüm lastik Lassa İmpetus Revo. Bu lastik hakkında olumlu yorumlar gördüm tercih etmemin sebepleri arasında fiyatınında uygun oluşu 4 adet 185-65-14 lastik 485 liraya geliyor. Sizce uygun mudur ve montajını kendim yaptırırsam bana maliyeti ne kadar olur?
internetten güvenli sitelerden alış-veriş senelerdir yapıyorum, hiç bir sıkıntı yaşamadım. Güvenilir olmayan sitelerden uzak durmanızı tavsiye ederim.