arkadaşlar bende bu yaz bir arkadaşın arabasında cıkma 13 bin km yapmış 2003 imatlı dunlop lastik taktım öncekiler catlaktı bunda catlak yok diye idare etsin diye taktım ama lastik ömrünü tamamlamış yani dişleri çok iyi durumda ama lasitk sertleştiği için yolda çok ses yapıyor bende şimdi lasdtik araştırıyorum aracıın lastik ebatları 195/60/15 michelin enerj 200 tl bristone er300 195 tl lassa competus 165 tl burada arkadaşın eşi lastikci büyük bayi hem lassa hemde petlas bayisi bugün ben bristone almak için gittim ama o ısrarla lassa almamı tavsiye etti bu competuslar yeni deseni bristone er300 e benziyor fark yok gibi kararsız kaldım şimdi ne tavsiye edersiniz ama michelin almaktan vazgectim ya lassa alacam yada bristone alacam (michelin almayacağım arkadaş 120 km hızla bir cukura düşmüş ve lastik balonlamış garanti kapsamınada girmediği içinde 1 lastik daha aldı yani bayi arkasında durmadı lassa bayisi 2 yıl garantili ve birebir değişim yaparız diyor)
Ultragrip 8 185/60R15 fiyatı aldım, 192TL, yanlışlık mı var diye tekrar baktık ama yok galiba. Lastikçi bile şaşırdı fiyatın bu kadar yüksek olmasına.
205-55-16 H grubu için minimum 225Tl. vardı.
195/60/15 Goodyear Ultragrip 8 kış lastiğinden 4 adet almak istiyorum.
Ankara için hesaplı ve güvendiğiniz bir Goodyear bayi var mı?
arife günü,
michelin alpin a4 (205/55 R16) aldım 4 adet. (üretim tarihi 3 hafta önce idi) 250 TL den.
söküp takma, balans, nitrojen, eski lastiklerin paketlenmesi, paspas hediyesi ve 8 taksit.
Arkadaşlar bugün Gaziantep Michelin Bayisine gittim. 175/70/R13 Energy Saver sordum tanesini 125'ten sayacaklarmış. Rot-Balans ve takma işlemleri kendilerine aitmiş. Sizce fiyat nasıl?
ben 4 adet goodyear 205/55 r 16 ultragrip extreme aldım 225x4 900 tl ve navigasyon hediye takma sökme dahil..lastikler şu ana kadar kullandığım markalrdan daha verimli olacak gibi geliyor.Arabanın ıslak zeminde yol tutuşu mükemmel oldu.karda performansınıda kar yağınca test edeceğim ama diş yapısı sıkıntı olmayacağı izlenimi veriyor..
arife günü,
michelin alpin a4 (205/55 R16) aldım 4 adet. (üretim tarihi 3 hafta önce idi) 250 TL den.
söküp takma, balans, nitrojen, eski lastiklerin paketlenmesi, paspas hediyesi ve 8 taksit.
Amma da pahalanmış..Ben geçen sene 190a almıştım..
arife günü,
ben aynı lastiği 6 taksitle 220*4=880 Tlye aldım. üretim tarihi aynı. söküp takma, balans, nitrojen, paketleme bende de var. paspasları 120 tl den almışınız ha bide 8 taksit farkı var. hayırlı olsun...
195/60/15 Goodyear Ultragrip 8 kış lastiğinden 4 adet almak istiyorum.
Ankara için hesaplı ve güvendiğiniz bir Goodyear bayi var mı?
Sonuçta Ostim'in girişindeki bir Goodyear bayi'nden aldım bunları takma dahil tanesi 180TL. 10 taksit. Navigasyon 3.5'' hediyesi de var.
arife günü,
murat bey 2 ay ertelemekampanyası var mı? Bende Michelin Energy Saver almayı düşünüyorum
arkadaşlar, Nokian dedik hala başka lastik arıyorsunuz . energysaver, goodyear falan hikaye.
Denizli oto lastikten 195*60*15 Bridgestone Ecopia ep100a tanesi 190 tl ve 6 taksit fiyat aldım.
Bu arada 195*60*15 ebatlarında testlerde en iyi sonucu ecopia vermiş ama Toyota yetkili servislerinin(Yarımca ve Bakırcılar) bundan haberi yok.
Ecopia yeni bir lastik, ancak oldukça pahalıymış
Evet Alper bey Ecopia çok yeni ama çevremde kullanan olmayınca bir şey diyemiyorum. Malum 120 liraya da lastik var ama hepimiz canımızı bu 4 lastiğe emanet ediyoruz. Benim endişem yumuşak hamuru sebebiyle yarılma veya yırtılmaydı. Brisaya yazdım hemen aradılar, onlarda ürün çok yeni sessiz ve sağlam diyorlar, bayiilerin zaten bilgileri daha yok. Denizli ve Antalya Toyota bilgi veremiyor ve standart er300 ü tavsiye ediyorlar.
Seat forumunda ecopia alan bir arkadaş aynen şöyle diyor;
"Michelin energy gibi yumuşak, sessiz ve yaylanma salınımı hoş, siftahı yapıp yanağı kaldırıma sertçe vurdugum da oldu yanlışlıkla, yanağı da baya bi sağlam. daha önce michelin i bi yere sürtüp yarmıştım ve yeni lastikti.
kısacası ben bu lastikte michelin sessizliği ve bridgestone sağlamlığı buldum. 1 tane de avensisimiz var, 2. takım turanzayı eskittik onda, turanza da mükemmel ancak biraz uğultulu. ecopia için ralli araçları bakım ve onarımı ayrıca testini yapan arkadaşımın yorumu şu şekilde oldu; sessiz, yol tutuşu iyi, güzel lastikmiş.
şu lastik ile yuvarlanma direnci testi yapan videolar var ecopia ile alakalı, ne kadar doğrudur ne kadar yalandır bilmiyorum ve duygusal da olabilir çerçevesinde diyorum ki biraz fazla yol yaptım sanırım bir depoyla. şehir içi e-5 trafiğinde 700-750 km arası giderken, 750-800 aralığında gibi. "
1 ay once altenzo 205 55 16 lastik 4adet 520 tl ya aldim.rotbalans sokme takma fiyata dahildir.
murat bey 2 ay ertelemekampanyası var mı? Bende Michelin Energy Saver almayı düşünüyorum
ekstreye bakmadım. ama 8 taksit.
bende pazarlığını yaptım yeni tarihli lastiğin gelmesini bekliyorum 200 TL/adet KK tek çekim michelin primacy hp 205 55 16
arkadaşlar ben de dün kışlık lastik aldım kışın fazla arabamı kullanmıyorum ama işi garantiye almak için 2 tane önlere aldım en uygun lastik kormoran lastiği buldum michelin yan sanayi ürünü ilk test etmemde bir sıkıntı görmedimm yumşak ve fren mesafesi gayet iyi daha sonra paylaşırım düşüncelerimi . şimdi sıra yazlık lastik almama geldi lastikçi 2 aya kadar zam gelecek şimdi almam daha iyi olur diyor benimde kafam karıştı lassa impetus alcam 165 tl kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım.. (kormoramları 125 tl ye aldım)
bugun itibari ile michelin energy saver aldım. Tanesi 185TL. Araba rahatladı sesi solugu kesildi
arkadaşlar ben de dün kışlık lastik aldım kışın fazla arabamı kullanmıyorum ama işi garantiye almak için 2 tane önlere aldım en uygun lastik kormoran lastiği buldum michelin yan sanayi ürünü ilk test etmemde bir sıkıntı görmedimm yumşak ve fren mesafesi gayet iyi daha sonra paylaşırım düşüncelerimi . şimdi sıra yazlık lastik almama geldi lastikçi 2 aya kadar zam gelecek şimdi almam daha iyi olur diyor benimde kafam karıştı lassa impetus alcam 165 tl kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım.. (kormoramları 125 tl ye aldım)
Daha yeni zam geldi lastiklere ama dolar çıktığı için tekrar gelebilir. Ben dün 190 TL den 4 tane bridgestone ecopia ep100a aldım. Çok araştırdım michelin ve goodyear ı eledim ve ep100a yı aldım. Şimdilik gayet memnunum. 10.000 km sonra asıl yorumları yazarım.