0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ultragrip 8 185/60R15 fiyatı aldım, 192TL, yanlışlık mı var diye tekrar baktık ama yok galiba. Lastikçi bile şaşırdı fiyatın bu kadar yüksek olmasına.
arife günü, michelin alpin a4 (205/55 R16) aldım 4 adet. (üretim tarihi 3 hafta önce idi) 250 TL den.söküp takma, balans, nitrojen, eski lastiklerin paketlenmesi, paspas hediyesi ve 8 taksit.
195/60/15 Goodyear Ultragrip 8 kış lastiğinden 4 adet almak istiyorum.Ankara için hesaplı ve güvendiğiniz bir Goodyear bayi var mı?
murat bey 2 ay ertelemekampanyası var mı? Bende Michelin Energy Saver almayı düşünüyorum
arkadaşlar ben de dün kışlık lastik aldım kışın fazla arabamı kullanmıyorum ama işi garantiye almak için 2 tane önlere aldım en uygun lastik kormoran lastiği buldum michelin yan sanayi ürünü ilk test etmemde bir sıkıntı görmedimm yumşak ve fren mesafesi gayet iyi daha sonra paylaşırım düşüncelerimi . şimdi sıra yazlık lastik almama geldi lastikçi 2 aya kadar zam gelecek şimdi almam daha iyi olur diyor benimde kafam karıştı lassa impetus alcam 165 tl kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım.. (kormoramları 125 tl ye aldım)