0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyi gözüküyor. benimde araştırma içinde olduğum bir lastik. fiyat peşin hali ve montaj dahil mi?
Benim düşüncemde çok doğru olmasa da (ama ekonomik), kışı kış lastikleri yerine ıslak zeminde iyi tutunabilen yeni yaz lastikleri ile geçirmek, kış kapıda hazırlıklı olmak lazım.
15 Eylül - 15 Kasım 2011 tarihleri arasında sürdürülecek kampanya ile, Goodyear bayilerinden 4 adet yaz, 4 mevsim, kış binek ve 4x4 lastik alan müşteriler, satın almış oldukları lastik desenine göre Piranha Neo 3,5 veya Piranha Infiniti HD 5 navigasyon cihazı almaya hak kazanacak.
navigasyon parasını 4 lastikte sizden alıyorlar zaten. O lastikler 250TL +kdv
ya demin başka topiğe yazdım:)
Navigasyonu almazsanız mutlaka fiyat değişecektir, pazarlığa bağlı.hangisi işinize gelirse onu seçersiniz, verilen navigasyon cihazının piyasa fiyatı=150-200tl.
merak ettim bak şimdi gerçi arabanın lastıkleri o ebat değil ama ... kampanyalı kampanyasız ne kadar?
Arkadaslar Jant Lastık Ebatını Verın Sıze Fıyatını Gerı Doneyım TCTR Ye Ozel Indırımlerle ...!
Bugün 40000 bakım sonrası lastikleri yeniledim. Nokian H XL 205 55R16 4adet nitrojenli 190TLx4 tuttu. Nokian'ı önceden tecrübe ettiğim için kararım değişmedi.