0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bnm de 2 de 90 civarı 3tede 145 civarında giriyo kesiciye sinir edio beni millet 4le yürürken biz 5atıyoz ama onlarda 5le yürüyemiyo genelde toyotanın farkı bu heralde:))
kadir seninki 1.3 değil miydi ya..4te de çok kötü değil ki ae101ler ya..1.85 boyu var
çoğu ae101 in vites bitiriş oranları farklı benimde dikkati mi çekti :S genel olarak 1 70 2 105 3 145 4 190 5 240 ( tabi gelirse ) kesmesi lazım 7000d/d'de kesici atanlar için.erken girenleri bilemiyorum.
vites bitirişi farklı olur mu burak yaa ibre sapması farklı
kötü deilde 180 lerde bitiyo 4 ondan 5 e atıyom ama 1.3 olmasına ve o jantlara rağmen şaşırtıcı bi performansa sahip bnm araba genede ama mercedesten sonra çok hantal gelio inanırmısınz
düşünmüyo deilim aslında ama açıkcası pek ilgilenemiyom yoksa en uzun süreli duran araba bu bende hepsi en fazla 5 ayda satılırdı yaza artık satarım ben yaa ztn gene ya toyota alcam yada diom bi değişiklik yapıp civic alayım
Ümit bu dediğin oranlar doğruysa eğer (hiç şüphem yok doğrudur) senin aracın motoru süper durumda söyleyim. Ben bu değerlerler yaklaşamıyorum ama benim araçta sorun olduğunu da düşünmüyorum açıkcası bunun için özel bişeyler yapmak gerekiyor mu araca? Merak ettim bu farklar neden kaynaklanıyor
Ali abi teşekkür ederim. Bunun için özel birşeyler yapmadım gaz pedalına dokunmaktan başka. Hepside yokuş aşağı falan değil bildiğin düz yol, şeeyy pardon düz pist denendi.Türkeii kanka varya takmışsın bi ibre sapmasına ulan sırf senin için gidicem en kalitesinden bi gps alıcam görcen Bu arada şanzıman oranları ile devir kesicisinin girdiği deviri ( bende 6800 ) çarpıp bölüp falan bir hesap yapmak mümkünmüdür?
Kanka ben onlara güvenmiyorum birde o radar tabelasını 235 ile giderken nasıl okuyacaksın