Gönderen Konu: DTJ yürümüyor ?  (Okunma sayısı 14981 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: DTJ yürümüyor ?
« Yanıtla #60 : Mayıs 08, 2010, 22:03:26 »
bnm de 2 de 90 civarı 3tede 145 civarında giriyo kesiciye sinir edio beni millet 4le yürürken biz 5atıyoz ama onlarda 5le yürüyemiyo genelde toyotanın farkı bu heralde:))

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 08, 2010, 22:03:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mayıs 08, 2010, 22:06:55 »
kadir seninki 1.3 değil miydi ya..4te de çok kötü değil ki ae101ler ya..1.85 boyu var :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mayıs 08, 2010, 22:51:29 »
bnm de 2 de 90 civarı 3tede 145 civarında giriyo kesiciye sinir edio beni millet 4le yürürken biz 5atıyoz ama onlarda 5le yürüyemiyo genelde toyotanın farkı bu heralde:))
kadir seninki 1.3 değil miydi ya..4te de çok kötü değil ki ae101ler ya..1.85 boyu var :P
:polis: :dans2: :kanka:
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mayıs 09, 2010, 01:35:04 »
DTJ'nin onarımdaki hali :(

bu segmandan  dolayı  sıkıntı  olmuş, o boşluklar  aynı yere  gelmiş.

oysa böyle  ayrı farklı  yerlere bakması gerekiyormuş  segmanların ?

bunlarda  orjinal yenileri...

Araç orjinal parçalarını bekliyor  Toyota'dan  sipariş ettik segman  rulman  kayış vs. pazartesi ve salı toplanıp çarşamba'ya çıkartmayı düşünüyoruz.

Motor dağılmadan 1 gun  once  Sebring  egzoz taktım ama bununla  ilgili paylaşımımı araç çıkınca  yapıcam ;)
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #64 : Mayıs 09, 2010, 09:26:03 »
 :o  :(
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mayıs 09, 2010, 12:59:07 »
çoğu ae101 in vites bitiriş oranları farklı benimde dikkati mi çekti :S genel olarak 1 70 2 105 3 145 4 190 5 240 ( tabi gelirse :D ) kesmesi lazım 7000d/d'de kesici atanlar için.erken girenleri bilemiyorum.
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Mayıs 09, 2010, 13:19:04 »
çoğu ae101 in vites bitiriş oranları farklı benimde dikkati mi çekti :S genel olarak 1 70 2 105 3 145 4 190 5 240 ( tabi gelirse :D ) kesmesi lazım 7000d/d'de kesici atanlar için.erken girenleri bilemiyorum.
Tam  benim arabanın değerlerini yazmışşsın kardeşim ;) geliyor  geliyor ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #67 : Mayıs 09, 2010, 18:06:57 »
vites bitirişi farklı olur mu burak yaa :D ibre sapması farklı :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #68 : Mayıs 09, 2010, 19:20:24 »
vites bitirişi farklı olur mu burak yaa :D ibre sapması farklı :D
Mert'in Corolla 1.vites 60 da devir kesiciye girip 2'ye atarken ben 75'e dayayıp atıyorum, öyle olunca geçemeyip çıldırıyor :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #69 : Mayıs 09, 2010, 22:35:22 »
kötü deilde 180 lerde bitiyo 4 ondan 5 e atıyom ama 1.3 olmasına ve o jantlara rağmen şaşırtıcı bi performansa sahip bnm araba genede ama mercedesten sonra çok hantal gelio inanırmısınz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Mayıs 09, 2010, 22:58:52 »
kötü deilde 180 lerde bitiyo 4 ondan 5 e atıyom ama 1.3 olmasına ve o jantlara rağmen şaşırtıcı bi performansa sahip bnm araba genede ama mercedesten sonra çok hantal gelio inanırmısınz
114lük ae101 lazım sana Kadir ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #71 : Mayıs 09, 2010, 23:59:36 »
düşünmüyo deilim aslında ama açıkcası pek ilgilenemiyom yoksa en uzun süreli duran araba bu bende hepsi en fazla 5 ayda satılırdı yaza artık satarım ben yaa ztn gene ya toyota alcam yada diom bi değişiklik yapıp civic alayım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Mayıs 10, 2010, 01:35:55 »
vti fena olmazdı açıkcası :D
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Mayıs 10, 2010, 08:40:33 »
   Tunç, öncelikle tekrar geçmiş olsun. Sonuçları bekliyoruz  >: ( İnşallah ustan düzgündür, orjinal parçalarla daha iyi verim alırsın ;)

Burak benim oranlarım şöyle

1: 62 2: 98: 3:141 4: 190 5: 238 Hepsi defalarca denenmiştir.  :polis:  :kötü: Biri beni dursursun :D

Bu arada kimseye kötü örnek olmayayım, bu yazdıklarımın hepsi İstanbul Park'ta trafiğe kapalı alanda denenmiştir. :P

Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım. Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Trafik Kanununa göre otomobiller için azami
 hız sınırları, eğer aksine bir işaret belirtilmemiş ise; şehiriçi 50Km/s., şehirlerarası 90Km/s., otoyol 120Km/s. dir.

düşünmüyo deilim aslında ama açıkcası pek ilgilenemiyom yoksa en uzun süreli duran araba bu bende hepsi en fazla 5 ayda satılırdı yaza artık satarım ben yaa ztn gene ya toyota alcam yada diom bi değişiklik yapıp civic alayım

Arkadaşlar biraz daha özenli yazarsak forum adına sevinirim. MSN yada Facebook Türkçesi kullanmayalım lütfen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #74 : Mayıs 10, 2010, 11:05:07 »
Ümit bu dediğin oranlar doğruysa eğer (hiç şüphem yok doğrudur) senin aracın motoru süper durumda söyleyim. Ben bu değerlerler yaklaşamıyorum ama benim araçta sorun olduğunu da düşünmüyorum açıkcası bunun için özel bişeyler yapmak gerekiyor mu araca? Merak ettim bu farklar neden kaynaklanıyor
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #75 : Mayıs 10, 2010, 11:14:38 »
Ümit bu dediğin oranlar doğruysa eğer (hiç şüphem yok doğrudur) senin aracın motoru süper durumda söyleyim. Ben bu değerlerler yaklaşamıyorum ama benim araçta sorun olduğunu da düşünmüyorum açıkcası bunun için özel bişeyler yapmak gerekiyor mu araca? Merak ettim bu farklar neden kaynaklanıyor
ibre sapmasıııı...yahu şanzıman belli, oranlar belli, şanzıman şu kadar dönerken motor şu devirde kesiciye girecek..bu A veya B arabasında farklıysa ibre sapması vardır.alın bir GPS, şöyle harbi bir gps, iphone ile denedik o da hassas değil, gecikiyor, şöyle harbi bir gps alın, ölçün..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Mayıs 10, 2010, 12:44:25 »
Ali abi teşekkür ederim. Bunun için özel birşeyler yapmadım gaz pedalına dokunmaktan başka. Hepside yokuş aşağı falan değil bildiğin düz yol, şeeyy pardon düz pist :P denendi.

Türkeii kanka varya takmışsın bi ibre sapmasına :P ulan sırf senin için gidicem en kalitesinden bi gps alıcam görcen :D

Bu arada şanzıman oranları ile devir kesicisinin girdiği deviri ( bende 6800 ) çarpıp bölüp falan bir hesap yapmak mümkünmüdür?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #77 : Mayıs 10, 2010, 12:55:44 »
Ali abi teşekkür ederim. Bunun için özel birşeyler yapmadım gaz pedalına dokunmaktan başka. Hepside yokuş aşağı falan değil bildiğin düz yol, şeeyy pardon düz pist :P denendi.

Türkeii kanka varya takmışsın bi ibre sapmasına :P ulan sırf senin için gidicem en kalitesinden bi gps alıcam görcen :D

Bu arada şanzıman oranları ile devir kesicisinin girdiği deviri ( bende 6800 ) çarpıp bölüp falan bir hesap yapmak mümkünmüdür?
oğlum gps almasan bile yok mu hiç tabela radar..hani hızınız. ... yavaş yazan..orda bari bakın allah rızası için :D aslında mümkün gibi bir şey..5. vites 1.000devirde yapan hız ile aracın son hızı bulunabiliyor olması lazım amma lakinki öyle değildir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Mayıs 10, 2010, 13:08:14 »
Kanka ben onlara güvenmiyorum birde o radar tabelasını 235 ile giderken nasıl okuyacaksın :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #79 : Mayıs 10, 2010, 13:09:30 »
Kanka ben onlara güvenmiyorum birde o radar tabelasını 235 ile giderken nasıl okuyacaksın :P
:) okunuyor abi :)