0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oğlum gps almasan bile yok mu hiç tabela radar..hani hızınız. ... yavaş yazan..orda bari bakın allah rızası için aslında mümkün gibi bir şey..5. vites 1.000devirde yapan hız ile aracın son hızı bulunabiliyor olması lazım amma lakinki öyle değildir
+35 ben otoyollarda hep bakıyorum da 10km/h bi sapma var yazana da hadi len diyorum
vallahi benim araçta sapma felan yok.lastikler orj ebat jantlar orj ebat.gps ile ölçtüm 3-4 defa 3.vites 60 la gidiyorum gps'de 60 gösteriyor.ibremde sapma yok
direk 10km sapma var demek de yanlış, her hızda sapma farklı olabiliyor..bir hızda 10 eksik gösterirken bir hızda 5 eksik gösterebiliyor, genelde hız arttıkça bir miktar açılıyor ibre sapması..benim mesela 110 ile giderken sapma hiç yok ancak 100 ile giderken bile sapma oluyor
ya tunç ben bu arabayı gördüm sanki daha evel şirinyerde sen o taraflardamı oturuyosun peki?
ha bu arada tunç abi yağ değişimde aralıklı olarak ilk double up koy sonraki yağ değişimde bor power koymanı tavsiye ederim.maksat motoru korumaksa bu 2 katkı en çok kullanılan ve olumlu yorumlar alan en iyi motor koruyucu katkılardan tunç abi.sana tavsiyem bu olucaktı
toplanalım bi aksam ( Tüüürrkkaaayyyy )
bana uyar ben gelirim türkay duydunmu yapalım bişiler sen geldikten snra artık
tunç abi yağ değişimi olacağı zaman bu dediklerimi yapmanı öneriyorum ısrarla.önce double up sonraki yağ değişimde bor power koy abicim.hayırlı olsun diyelim.sağ sağlim ayaklandı dtj'miz ha abi lpg nin ecu'suna baktıracağım demişsin.nasıl olsa bilgisayardan ayar yapıyorlar.lpg ecusuna motor kesicisini 4000d/d'e çektir abicim.lpg'de 4000'de kesiciye girsin.hiç yoktan iyidir.burda bir arkadaşa yaptık bayağı zevkli oluyor
bi cuma akşamı...güzelbahçede...şöyle otoban shellde
Gel gel buca'ya gel sen canım kardeşim
sen karıştırma oğlum gel sen bahsettiğim yere cuma gecesi
pazar gidelim, pazar izmirdeyim
Burakcım canım kardeşim mutlaka yapıcam zaten aklımda bor power koymak vardı,şimdi 1000km sonra arac yag ve filtresi değişicek. bor power kullanmayı düşünüyorum ne diyorsun ? eski akünün asit'inden dolayı süngerle sarmamıza rağmen ecu'nun üzerine aktığından eritmiş ecu'yu bu da suanda sorun çıkartmaya başlayınca yenı farkettik. zavoli servisine gittik bu aslında garanti dışı bir durum ama sen yarın gel ayarlarız dediler. yenisi 550TL'ymiş