0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dün gece istedik aile içinde yaptık nişanımızı temmuz 9 da tüm TCT ailem nişan eğlenceme davetlidir
her zaman benzinle dönerim oda limit 5000'e kadar.
Tunç Abi geçmiş olsun :(Aha benim doğum günüm Bu kadar kasmayın yav, dayayın 6800'e kadar.Arada yüksek devir iyidir, motordaki kurumları temizler.
sanayi lafı kanka bırak onları sen honda servisinde ustaya sordum motor nası açılır diye dediği cevap bire bir buyrun : " yeni aldığın arabayı git 10-20km kesicide sür motorun açılır " birde adam 15-20 yıllık ustayım diyor.içimden dedim " hay ben senin ustalığına " o noktaya geldim yani.maksat motoru temizlemekse carbon clean diye birşey var onu yaptırırım daha iyi.neden piston segman bloğumu aşındırayım ki devir dönüp ? mantıklı değil mi arkadaşlar ?
geçmiş olsun. "dtj"? anlayamadım.
abi motor için zararlı olan devirleri dönmemen için devir kesici var zaten..o kesicinin üstündeki devirler zararlı..benzin için konuşuyorum..alperenin de dediği gibi, kasmayın kardeşim, 6800e kadar yolu var
Bende 7100 kesici son sizde yoksa 6800 mü ?
7100e vurmuyor hiç ya 7000 civarında kesiciye girip 6500 civarına düşüyor, 6800-6500 aralığında zıplıyor
7bin'e kadar da inmiyor yav, 6800 civarı giriyor, 6500'e düşüyor sonra, bir sürü video var, ama hız sınırları acaip ihlal edildiği için yükleyemiyorum
Benim 7000'e iniyor , 7100-7000 arasında oynuyor kesici canım kardeşim
Demek ki benimkisinde problem var.
105 lik ya ondandır canım kardesım