0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bayrak yarışı
İş, yarışa girince...
bayrak yarışından kastım; Herkesin sırası geldiğinde üzerine düşen vazifeyi yapması ve yine sırası gelince görevini devretmesi
Kınama var, ama açıkçası kınanmayı hak ettiğimizi düşünmüyorum.Sonuçta gün geçtikçe büyüyen bir toğluluğuz ve site yöneticileri olarak konu ve mesaj moderasyonu için gün geçtikçe daha fazla zamanımızı harcıyoruz. Aslında görevimiz bu değildir, daha üst seviye sorunları çözmektir, sitenin geleceğini planlamaktır, bir nevi vizyon ve misyon çizmektir. Bu yüzden de bölümlerdeki konu ve mesajlar ile hergün, her saat ilgilenebilecek moderatörler arıyoruz.VİP üyeliğini MSN'den de anlattığım gibi geçmişteki katkılarından dolayı içerik yöneticilerimiz ve bazı diğer üyelerimize layık gördük. Bu bizim tarafımızdan gelen bir nevi teşekkürdür, katkı ve paylaşımlarınızın tarafımızdan görüldüğünün göstergesidir.
Ben ve sanırım çoğu kullanıcı "yarış" kısmına takıldık sanırım. Neyse ben yine rahat duramadım yorum yaptım =/
Yönetimde, VİP üyelerimiz de kendilerince haklıdırlar bu konuda çok yorum yapmaya gerek yok sanırsam. Forumda olduğunuz sürece sıkıntı yok, giderseniz bozuşuruz
Ya millet Özcan nerede ya, giden gidene haa
(ismail abinin iznide olursa)
Benim iznim, haşaaa. Orda "moderatöre bildir" yazıyor. Tıklayın kapatsınlar arkadaşlar. Bana ne sorulacakmışki. Bu güne kadar kitlenen konular kime sorulmuş? Bu arada hala VİP üyeyim. Bunun iptalini istemiştim. Lütfen "sayın yönetim".
erdem senin yazdıklarını okumaya bayılıyorum...