Gönderen Konu: Bunca yıl emek ver, ya sonra...  (Okunma sayısı 6108 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bunca yıl emek ver, ya sonra...
« : Nisan 30, 2010, 00:58:37 »
     Zamanın birinde demişler ki; Bi adamı kırk yıl sırtında taşı, bi kere yere koy deki "birazda yürü çok yoruldum" senden kötüsü yoktur. Hemen koyarlar kapı önüne. Forumumuz yöneticileri de hep özel sektör çalışanı oldukları için 2-3 yıldır uğraşan yöneticileri az bi uzak kalınca forumdan hemen koymuşlar kapı önüne. Birde teselli ikramiyesi vereceklermiş "yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz" der gibi. Ben yakıştıramadım. Belki sizlerde bu konuyu buraya açmamı yakıştıramadınız, olabilir. Ama düşüncelerimi herkesle paylaşmak istedim.
     Ben elimde düzenlemiş olduğumuz el ilanları ile dolaştım günlerce. Araçların camlarına taktım, açık araç pencerelerden içeri attım. Reklam yaptım her bi yerde. Trabzon'da - Rize'de. Her üye olduğum yerde. Misafir gittiğim illerde bile toplantı düzenledim. Çabaladım, çırpındım. Buralarda atışanların mahkemelik olaylarına saatlerce telefon görüşmeleriyle müdahale ettim. Az buçuk katkım olduysa ne mutlu bana. Ama olmadı, ben kınıyorum bu kararı. Bazı yeni üyeler oturdukları yerden forumu konularla doldurup laf kargaşası yaparken, hatta cezalandırılırken bile şimdi madaratör olarak karşımıza çıkıyorlar. Ülke kuralı bu. Hapisten çıkan bile başa gelip ülkeyi yönetebiliyorsa, forum gibi sanal alem ortamlarında neden olmasın. Belki bi teşekkür bile almadık ama efendim nedir o VİP üye olmuşık ne işe yarayacaksa onuda bilmiyorum, yinede saolun. Aracı değiştik ondan mı dicem, değildir sanırım fotoğraflarını koydum konu bile nerdeyse Ferdi'nin konusunu yakalayacaktı. :D
     Ben aracı değiştim, gönlümü değil. Bu kırgınlığımdan dolayı artık gezmiyorum forumda. Beni bundan sonra opel yada skoda forumlarında görebilirsiniz. Vip üyelik filanda istemiyorum. Özel bölümlerinizde beni ilgilendirmiyor. Tek yıldız misafir üye olarak kalayım. Oda bazı sevdiğim arkadaşların konularına cevap yazabilmek için. Arada da olsa görüşmek üzere arkadaşlar. İyi forumlar.  Karadenizliler ben artık yokum. Toplantılara filanda çağırmayın. Ben bi şeyden soğudum mu  kolay kolay ısınamam artık. 

Toyota Club Türkiye

Bunca yıl emek ver, ya sonra...
« : Nisan 30, 2010, 00:58:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Bunca yıl emek ver, ya sonra...
« Yanıtla #1 : Nisan 30, 2010, 01:02:53 »
:(...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 30, 2010, 01:04:32 »
İsmail abi sen şakalarıyla ünlü bir insansın ne kadar ciddi yazsanda insan şüpeleniyor abi :?
..Tüplü ve Öfkeli..

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Nisan 30, 2010, 01:08:53 »
Adımın altındaki VİP kelimesi yeterli olacaktır kardeşim. Şaka maka yok...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 30, 2010, 01:18:55 »
:(
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 30, 2010, 01:56:52 »
İsmail Hocam kararlarına saygılıyım.Mutlaka doğruyu bulacağına eminim.  :hoş:
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 30, 2010, 08:31:48 »
 :(... :-\.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 30, 2010, 08:48:48 »
İsmail abi hayırdır inşallah ya ! ! ! üzme bizi şimdi durduk yere .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 30, 2010, 09:31:30 »
İsmail Hocam Nisan 1 de geçti, üzme bizi şaka de ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 30, 2010, 09:38:00 »
İsmail hocam, öncelikle şunu bilmeni isterim ki, içerik yöneticiliğinin kaldırılması kararı oldukça uzun bir süre önce alınmıştı. Bu kararın alınmasında temel etkenler, hem içerik yöneticilerimizin bir çoğunun foruma yeterince zaman ayıramamaları dolayısıyla forumdaki dinamizmin devam edebilmesi açısından alternatif isimlerin önünü açabilmek hem de foruma yeterince vakit ayıramadığı için bu görevin getirdiği sorumluluğun ezikliğini yaşayabilecek olan arkadaşlarımızın üzerlerindeki yükü almak idi. Forum için yaptıklarını ve katkılarını hepimiz takdir ediyoruz. Ama ben şahsen paylaşıma çok değer veren bir insan olarak forumdaki rütbemin ne olduğuna hiç önem vermiyorum. Rütbeyi bir paye olarak değil ilave bir sorumluluk olarak görüyorum. Site yöneticisiyim ama şimdi beni tek yıldızlı normal üye yapsalar bile bütün samimiyetimle söylüyorum durumumu hiç sorgulamam ve paylaşımlarıma devam ederim. Benim  için üyelerin paylaşımları ve samimiyetleri esastır. Senin de, yıldızlara, rütbeye takılmadan bu kararı bu kapsamda değerlendirmeni umuyorum.

... Bazı yeni üyeler oturdukları yerden forumu konularla doldurup laf kargaşası yaparken, hatta cezalandırılırken bile şimdi madaratör olarak karşımıza çıkıyorlar. Ülke kuralı bu. Hapisten çıkan bile başa gelip ülkeyi yönetebiliyorsa, forum gibi sanal alem ortamlarında neden olmasın...

Ayrıca yukarıdaki ifaden için çok şey söylenebilir ama sadece şunu söyleyeyim pek insancıl olmamış. Bu tabirimi iyi düşün lütfen...
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 30, 2010, 09:42:52 »
İsmail, Mayıs 2.hafta Kalkanoğlu Pilavcısında tereyağlı kavurmalı pilav yiyip üstüne hoşaf içelim... Sen de ben de düzeliriz:)))))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 30, 2010, 09:48:33 »
ama ama ismail bey yapmayın böyle..... :(

siz bir kurum amirisiniz zaten işleriniz yüzünden foruma vakit ayıramadığınız için böyle olmuştur.....

hem ben haziran sonunda trabzona geliyorum sizi görecektim... :(
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 30, 2010, 09:55:16 »
ismail hocam, açık konuşmak gerekirse, sen daha iyi biliyorsun ki burada kimse kimsenin yıldızına yada kişinin bulunduğu konumu/statüsü vesairesi pek bir önem arzetmiyor, nasılki benim için yönetici arkadaşımızda olsa önce insanlığı/kişiliği ve kişilere davranış biçimi geliyorsa diğer üyeler içinde aynı durum söz konusudur....  

vip üye olmak yada olmamak senin insanlığından/samimiyetinden/kişiliğinden ve en azından bizlerle konuşurken ki sıcaklığında fark yapıyormu? yapmıyor değilmi ismail hocam... işte benim için önemli olan da budur... yanlış anlama seni anlamıyor değilim, bazen olayları basite indirgemek yada basit düşünmekde gerek diye düşünüyorum...
tiirabzona gelsem ve istesem seni göremeyeceğim mi? :o

vip kararı site yöneticilerinin almış olduğu bir karar olabilir, bunada saygı duymak gerek diye düşünüyorum...bu arada "ne kadar ekmek o kadar köfte" lafı bu durumda doğrulanıyor :D

ben yazarken 4 kişi yazmış :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 30, 2010, 10:03:39 »
İsmail bey, durumunuza üzüldüm :( ....

Hakkı abinin yorumunu okurken birden şu konuşma geldi aklıma,

Forum yöneticisi olan DAĞHAN BAŞTUĞ'u bilirsiniz. Eskiler tanır yani, bende tanıyorum ve ara arada atışırdık. MSN'de eklidir ama her zaman atışmak ayrı, dostluk ayrı bir durum, her ne kadar bakışlarımız farklı da olsa.

Dedimki hayırdır niye girmiyorsun foruma,

"girmiyorum çünkü yeteri kadar vakit ayıramıyorum. Ve yöneticilerle defalarca konuştum, benden daha çok vakit ayırabilecek arkadaşlarım var, benden daha iyi ilgilenecek arkadaşlarım var, onların önünü tıkamayım, onlar yönetici olsun...."

Demişti...

Ve şimdi ne kadar etik düşündüğünü bir kez daha anladım ve hakkı abiye katılmamam elde değil.. Bir yandan da ismail abinin durumunada üzüldüm. Üzülmemek elde değil...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 30, 2010, 10:13:30 »
ben de şimdi uyandım gidip diğer forumdan moderatörlüğümün bitirilmesini isteyeceğim.... bende oraya çok vakit ayıramıyorum... emekliye ayrılma zamanım gelmiş....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Nisan 30, 2010, 11:24:51 »
belki bende sizin 'yeni üye' dediğiniz arkadaşlardan biriyim ama vallaha ben bile okuduğumda inanamadım , şaka yaptığınızı falan düşünüyordum. Sizin profilinizde ne yazdığını kim umursuyor ki? Benim bu ortama girdiğimde beğendiğim şey sizlerin aranızdaki real dostluk oldu. (sanal ortamda ne olduğu kimsenin umrunda bile değil)
Mesela Ümit siteden geçici olarak uzaklaştırıldı , döndüğünde o kadar samimiydi ki ben bile şaşırmıştım. Çünkü Normalde forumlarda kişisel dostluk kurulan kişilere ceza verilmiyor , verildiğindede dostluk bitiyor o insanlar geri dönmüyor. Burada ise kimse forumdaki Rütbe vs. şeylere önem vermiyor. Sonuçta forum denilen olay bir oyundan farksız birşey , tabi her oyun gibi bununda kuralları var , kırmızı kart gösterilende olur , sizin durumunuz gibi bazen oyuncu değişikliğide yapılabilir. Ben kendi internet sitemdede kendi profilimi normal üye olarak kullanıyorum. Birde Admin kullanıcı adım var , forumla ilgili konularda onu kullanıyorum , halende çoğu üyenin benim admin olduğumdan haberi yok. Önemli olan burada profilinizde ne yazdığı değil ki. ben üç yıl önce siteye girdiğimde sizin yorumlarınızı okuyordum ve halen bu siteyi bilen sizide bu sitenin yapı taşlarından olarak bilir. İş dostluğa gelince forum ve hatta Toyota falanda kimsenin umrunda değil , bugün toyota , yarın opel , sonra VW    ama mesele burada dostluğu yaşatmak. Kimseninse buna maal olacak kadar büyük bir kusuru olacağını sanmıyorum ağabey. İşte bu yüzden çok şaşırdım. :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #16 : Nisan 30, 2010, 11:28:50 »
İsmail bey bende foruma vakit azlığımdan  daha çok  okuyucu olarak katılıyorum bu yüzden siz beni pek tanımazsınız ama ben forumda bir çok arkadaşı tanıyorum  ve sizi bu forumda görmek ve okumaktan mutluluk duyuyorum. yokluğunuz forumumuz için bi kayıptır. kararınızı tekrar gözden geçireceğinizi umuyorum
trafikte HAKKINI değil AKLINI kullan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 30, 2010, 11:30:59 »
Bayrak yarışı :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 30, 2010, 12:00:15 »
İşin hakkını vermeyecekseniz moderatör olarak kalmanız çok gereksiz. Duygusal yaklaşmaya hiç gerek yok.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Nisan 30, 2010, 12:03:15 »
Alıntı
... Bazı yeni üyeler oturdukları yerden forumu konularla doldurup laf kargaşası yaparken, hatta cezalandırılırken bile şimdi madaratör olarak karşımıza çıkıyorlar. Ülke kuralı bu. Hapisten çıkan bile başa gelip ülkeyi yönetebiliyorsa, forum gibi sanal alem ortamlarında neden olmasın...

Haklısın valla ismail, bunlar şimdi kalkıp benide mod yapar valla ;)