Gönderen Konu: Bunca yıl emek ver, ya sonra...  (Okunma sayısı 6105 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Bunca yıl emek ver, ya sonra...
« Yanıtla #40 : Mayıs 04, 2010, 14:31:40 »
enişte adayı karma forum yüzünden terketti beni burayı duysa boğardı herhalde... yok yok neme lazım ben birey birey takılırım renocunun burda ne işi var? :D
:o
 :lol:  :lol: analar ne delikanlılar doğuruyor :D :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 04, 2010, 14:31:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 04, 2010, 14:40:56 »
:o
 :lol:  :lol: analar ne delikanlılar doğuruyor :D :D

ya bıragkhh... :lol:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 04, 2010, 14:51:16 »
Esasen ortada fazla sorun yok gibi, ismailbey tekrar forumda aktif olmaya başladığında yeniden sitede faydalı paylaşımlara imza atacaktır.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 04, 2010, 15:22:40 »

Bazı yeni üyeler oturdukları yerden forumu konularla doldurup laf kargaşası yaparken, hatta cezalandırılırken bile şimdi madaratör olarak karşımıza çıkıyorlar.

Nereden girsem ne desem bilemiyorum....  Öncelikle bi haftadır bilgisayarım bozuk serviste nete giremiyorum biliniyor... 

Şimdi üzerine alındı diyeceksiniz ama !!!
Şimdi TDK üzerine alınmak deyimini şöyle açıklar....

''bir davranışın kendisine karşı olduğunu sanarak''

http://tdkterim.gov.tr/atasoz/?kategori=atalst&kelime=%FCst%FCne+al%FDnmak&hng=tam

Ama malesef sizin bu cümlenizde üzerine alınmak deyimine uygun birşey kalmamış çünkü bu tabirlere uyan tek bir kişi ki zaten yeni yönetici yapılan tek kişi de benim....

Eskiden ceza almışsam ne olmuş ?  Birine küfür mü etmişim kalp mi kırmışım...

Herşey bir yana eski yöneticilerin gitmesini bende tasvip etmedim hatta Hakkı abiden rica ettim durumu sordum yinede kalamazlarmı diye... Çünkü bana bu forumu sevdiren öz be öz abim gibi sevdiğim Ferdi Çetinbaşta bunların içerisindeydi..

Şimdi asıl bana koyan laf oturduğu yerden lafı ?????  Neye oturduğum yerden ???  Kaç toplantıya katılmışım kaç toplantı düzenlemişim kaç ile gitmişim ? İlle bunları mı listeleyelim ? 

Hayır oturduğun yerden lafını siz bana nasıl söylersiniz ya?

Burada söylemek doğru mudur bilmem vakti zamanında bizde olan birşey görüp beğenmiştiniz....
Ama o istediğiniz şey bizim ilde yoktu başka illerden sizin için getirtip kardeşime sizin için postalattırdım !!!  Bu mudur oturduğu yerden????

Eğer imzanızda bahsettiğiniz İNSANLIK FORUMU sizin bu cümlenizse orada kalsın o forum ben o foruma zaten yüz çevirip bakmam bile...

Bende KARADENİZ çoçuğuyum bende Trabzonluyum...

Şimdi delikanlı gibi  neden üzerime alınmamam gerektiğini söyleyin bende sizden özür dileyeyim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mayıs 04, 2010, 15:30:22 »
Ahmet'im, sen hiç üzerine alınma lütfen, ben İsmail hocama insancıl olmamış derken senin yazdıklarını kastetmiştim zaten. 
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mayıs 04, 2010, 15:34:23 »
bende trabzonluyum şimdi nolucak :D konuyu tam anlamış değilim ama forumda köklü bir geçmişi olan ismail abinin forumu bırakmasını istemem.
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mayıs 04, 2010, 15:38:15 »
Anlıyorum abicim sağolasın...  Benim zoruma giden değil İsmail abiye hiç bi insana kötülüğüm yokken kimsenin kalbini kırmamışken hatta onun vurguladığı ceza olayında tartıştığımız Kemal Cengiz abi ile bile şu an gayet iyi bir muhabbet içindeyken, ken ken ken gider bu yorum.... O cümleleri hakettiğimi düşünmüyorum...

Ki ayrıca benim yönetici olmak sitemediğim en başta sen ve diğer bütün arkadaşlar biliyor...

Bilinir ki dilimi tutamam işin özü bilerek  tutmam, önceden de şimddie kimseden lafı mı esirgemem saygılarımla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 04, 2010, 15:42:18 »
bende trabzonluyum şimdi nolucak :D konuyu tam anlamış değilim ama forumda köklü bir geçmişi olan ismail abinin forumu bırakmasını istemem.

Kesinlikle hiç birimiz istemeyiz Burakcığım ama bana göre İsmail hocamın Ahmet ile ilgili sözlerine açıklık getirmesi lazım.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mayıs 04, 2010, 16:30:03 »
Kesinlikle hiç birimiz istemeyiz Burakcığım ama bana göre İsmail hocamın Ahmet ile ilgili sözlerine açıklık getirmesi lazım.

açıklama gelicektir hakkı abicim bende merakla bekliyorum
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
« Yanıtla #49 : Mayıs 04, 2010, 16:43:08 »
:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Mayıs 04, 2010, 21:47:41 »
Herkes istediğini yapmakta özgürdür bu ülkede, bu forumda gitmek isteyen foruma girmez olur biter yanlış olmuş kanatimce bu konu.Bence Önemli olan sitenin iyi bir şekilde yürümesi, ben sen o yönetici olmuş neye yarar ki iş yapılmadıktan sonra.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mayıs 05, 2010, 01:44:42 »
Ben de trabzonlu değilim ama olayı şiddetle kınıyorum

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : Mayıs 05, 2010, 09:28:10 »
    Öncelikle Ahmet'ciğim senin olayına bi açıklık getirmek isterim bunu sana özelden yazıyorum. Hala karadenizli hırçın yüreğimle yüksek dozda sinirliyim. Bunu diğer yönetici arkadaşlar vs nin görmesine gerek yok. Senin katkıların, yaptıkların vs göz ardı edilecek bir durum değil öyle bir şeyde ima etmedim. Mesajını okuyunca beni anlayacağını umuyorum.

Millet hala yanlış anlama yolunda mesajına devam ediyor. Ben yıldız, vip üye vs derdinde diğilim. Kaç kere yazacaz bunu yaaa. İlk  başlık sayfasınada müdehale edemiyorum. Süresi geçti filan diyor oraya eklemek istedim. Ordan okunup devam ediliyor sanırım. Ve yanlış anlaşılma oluyor. Neyse nasıl isterseniz öyle anlayın.

Tüm üyeleri cani gönülden  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Mayıs 05, 2010, 10:20:53 »
Bayrak yarışı :)

Aynen katılıyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #54 : Mayıs 05, 2010, 10:52:48 »
20 senede uzattığın saçı küçük bir bit makaslatır,
ama kökü sendedir en nihayetinde
bu kadar polemiğe değdi mi şimdi

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : Mayıs 05, 2010, 11:03:03 »
Saçın kökü sende. Forum içeriği ile alakasını anlayamadım. Forumun kökü senin elindemi? Ayrıca 20 senede uzattığım saçı kendin kesersin, başkası kesmez. Saçımı kestiler diye üzülsen bile , dediğin gibi kökü sendendir. Değdi yada değmedi ama farklı yorumlar oluştu en nihayetinde. Polemik yok, kınama var. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Mayıs 05, 2010, 11:16:50 »
Kınama var, ama açıkçası kınanmayı hak ettiğimizi düşünmüyorum.

Sonuçta gün geçtikçe büyüyen bir toğluluğuz ve site yöneticileri olarak konu ve mesaj moderasyonu için gün geçtikçe daha fazla zamanımızı harcıyoruz. Aslında görevimiz bu değildir, daha üst seviye sorunları çözmektir, sitenin geleceğini planlamaktır, bir nevi vizyon ve misyon çizmektir. Bu yüzden de bölümlerdeki konu ve mesajlar ile hergün, her saat ilgilenebilecek moderatörler arıyoruz.

VİP üyeliğini MSN'den de anlattığım gibi geçmişteki katkılarından dolayı içerik yöneticilerimiz ve bazı diğer üyelerimize layık gördük. Bu bizim tarafımızdan gelen bir nevi teşekkürdür, katkı ve paylaşımlarınızın tarafımızdan görüldüğünün göstergesidir.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #57 : Mayıs 05, 2010, 11:31:01 »
Tüm göstergeler "0".

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Mayıs 05, 2010, 14:18:13 »
İsmail uşağun durum biraz farklı benden. Ben şimdi baktım da yönetici bölümüne 30 ocakta mesaj attım şöyle :
Arkadaşlar,

İnternetle haşır neşir olduğum zamanlardan beridir, hayattan çok şey kaçırdığımı fark etmeye başladım yavaş yavaş ve buna bir kota koymaya karar verdim. Dediklerimi yanlış anlamayın, çok güzel arkadaşlıklar da kurdum bu siteden ve diğerlerinden ilkokul arkadaşları filan da cabası... Neyse kısacası artık pek internete girmeyeceğimi sizlere bildirmek istedim... Bunun doğrultusunda madaratörlüğümün daim kalıp kalmaması hususunu sizlere bırakıyorum. Onursal madaratör olabilirim mesela  Arada girip Küden abeyi madara ederim  Arada buluşma düzenlerseniz bana da haber verin, elimden geldiğince katılmaya çalışacağım. ........ (telefonum) . Dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
Hepinizi çok seviyorum, ne kadar kırgınlık olduysa, ne dallamalık filan yaptıysam affola. Hakkınızı helal edin...

Vik Vik Vik...

Yani ben zaten bırakmıştım forumu uzun zamandır. Foruma daha fazla zaman ayıracak yöneticiler lazım elbet. Yönetim de bunu ister. Ben yöneticiyken ben de bunu istiyordum. Yeri geldi benzer fikri ben de savundum. Şimdi ortada bir maduriyet yok aslında. Gönül verdiğin sitenin daha da çok kontrol edilebilmesi için bir değişiklik bu. Bugün sana-bana, yarın yeni gelenlere. O kadar çok yönetim değişikliği oldu ki şu forum tarihinde. Normal bir şey bu yani. Bunun için kırılmaya üzülmeye değmez. Forum baki, dostluk baki. Yönetici değişir, o gider biri gelir. Olay emek de değil. Şu an ne verebildiğin... Tüm yöneticiler haftada 4 gün girebilse geri kalan 3 gün neler olur bunun sonuçlarını zamanında yöneticilik yapmış biri olarak en iyi sen-ben biliriz. Zaten kestirilip atılmadık sonuçta. VIP olduk :) Gerçi ben onursal madaratörlüğü tercih ederdim ama sağlık olsun. Bir üye olarak da düşün kendini, her gün forumdasın ve yönetici senden çok daha az giriyor foruma. Yanlışları sen görüp yöneticilere söylüyorsun ve yönetim en sonunda yer değişimi yapıyor. Sonuçta hepten gitmedik forumdan. Eskisi gibi forumla ilgilendiğinde eminim ki yeniden eski konumuna kavuşursun...

Kalın sağlıcakla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Mayıs 05, 2010, 14:40:42 »
amaan forumdan soğudum
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli