Arkadaşlar tepkileriniz, eleştirileriniz, destekleriniz yada köstekleriniz ve yaklaşımlarınız için teşekkürler. Foruma vakit ayıramadığımı fakat bunun geçici olduğunu ben yetkililere demiyim gelen mesaja istinaden arkadaşlara bildirdim. Yönetici takımı olarak ben bunların bir telefonla paylaşılmasını, görüşülmesini isterdim. Yeri geliyor foruma giremiyoruz belki. Yeri geliyor görüşemiyorsunuz. Madem bi yola baş koyduk daha bi alper ve dağhanın sesinden başka ses duymadım telefonda yönetici takımından.
Bu arada şu laf çok canımı sıktı öyle bi izlenim bıraktım sanırım, BEN RÜTBE YADA YILDIZ vs peşinde değilim. Emeği geçen kişilerin az bi ilgisizliğinde dıskalifiye edilmesinden basediyorum. Ha doğrudur bi Dağhan bi, Erdem ne biliim bi başkası foruma epeydir girmiyor, epeydir takip etmiyor olabilir. Ben kendimi o kefeye koyamadığım için dün gece bu konuyu yazdım.
Bakın bir bu gün bi okul müdürü ne yapar? Okulun ihtiyaçları, eğitim öğretimin düzgün yürütülmesi, okulunun imkanları vs gibi bazı şeyler için koşuşturur. Dışarlardadır. Ama müdür yardımcıları okulun geri kalan tüm yükünü çekerler. Öğrencilerle ilgilenir, sorunlarını dinler, öğretmenlerle aynı şekilde ve okul içerisindeki diğer tüm işlerle ilgilenir. Bende bir müdür yardımcısıyım. Yüküm ağır kabul ediyorum ama diğer yandan bir forum yöneticisiyim. Yönetici dışarlarda olabilir. Yönetici dışardan takip edebilir, müdehale edebilir. Soruyorum size uğraşıyoruzda ne oluyor. Elimize paramı geçiyor. Ben burdan bi kazançmı sağlıyodumda bu kadar dokundu sanıyorsunuz. Müdürüm çalışmalarımı beğenmediği için beni görevden aldı. Gitti paracıklar mı oldu? Değil işte. İyilik yap denize at. Boş verin yaa. Neyse...
Ayrıca yukarıdaki ifaden için çok şey söylenebilir ama sadece şunu söyleyeyim pek insancıl olmamış. Bu tabirimi iyi düşün lütfen...
Düşünerek yazdım zaten 2. isimden adaşım, güzel kardeşim. Hayvancıl bi yanda ben göremedim. Yalanım varsa düzelt. Yada kastetmek istediğini aç biraz.
hem ben haziran sonunda trabzona geliyorum sizi görecektim... Sad
Sen gel doktorum civanım, cadılar bayramım. Forumdan dışardan gelen herkese kapım açık. Haber verin yeter. Beklerim her zaman. Zekai bey, Ceyhun kardeşim. Biz buralardayız....