Gönderen Konu: Bunca yıl emek ver, ya sonra...  (Okunma sayısı 6207 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Ynt: Bunca yıl emek ver, ya sonra...
« Yanıtla #20 : Nisan 30, 2010, 15:59:12 »
     Arkadaşlar tepkileriniz, eleştirileriniz, destekleriniz yada köstekleriniz ve yaklaşımlarınız için teşekkürler. Foruma vakit ayıramadığımı fakat bunun geçici olduğunu ben yetkililere demiyim gelen mesaja istinaden arkadaşlara bildirdim. Yönetici takımı olarak ben bunların bir telefonla paylaşılmasını, görüşülmesini isterdim. Yeri geliyor foruma giremiyoruz belki. Yeri geliyor görüşemiyorsunuz. Madem bi yola baş koyduk daha bi alper ve dağhanın sesinden başka ses duymadım telefonda yönetici takımından.
     Bu arada şu laf çok canımı sıktı öyle bi izlenim bıraktım sanırım, BEN RÜTBE YADA YILDIZ vs peşinde değilim. Emeği geçen kişilerin az bi ilgisizliğinde dıskalifiye edilmesinden basediyorum. Ha  doğrudur bi Dağhan bi, Erdem ne biliim bi başkası foruma epeydir girmiyor, epeydir takip etmiyor olabilir. Ben kendimi o kefeye koyamadığım için dün gece bu konuyu yazdım.

Bakın bir bu gün bi okul müdürü ne yapar? Okulun ihtiyaçları, eğitim öğretimin düzgün yürütülmesi, okulunun imkanları vs gibi bazı şeyler için koşuşturur. Dışarlardadır. Ama müdür yardımcıları okulun geri kalan tüm yükünü çekerler. Öğrencilerle ilgilenir, sorunlarını dinler, öğretmenlerle aynı şekilde ve okul içerisindeki diğer tüm işlerle ilgilenir. Bende bir müdür yardımcısıyım. Yüküm ağır kabul ediyorum ama diğer yandan bir forum yöneticisiyim. Yönetici dışarlarda olabilir. Yönetici dışardan takip edebilir, müdehale edebilir. Soruyorum size uğraşıyoruzda ne oluyor. Elimize paramı geçiyor. Ben burdan bi kazançmı sağlıyodumda bu kadar dokundu sanıyorsunuz. Müdürüm çalışmalarımı beğenmediği için beni görevden aldı. Gitti paracıklar mı oldu? Değil işte. İyilik yap denize at. Boş verin yaa. Neyse...  

Alıntı
Ayrıca yukarıdaki ifaden için çok şey söylenebilir ama sadece şunu söyleyeyim pek insancıl olmamış. Bu tabirimi iyi düşün lütfen...

Düşünerek yazdım zaten 2. isimden adaşım, güzel kardeşim. Hayvancıl bi yanda ben göremedim. Yalanım varsa düzelt. Yada kastetmek istediğini aç biraz.

Alıntı
hem ben haziran sonunda trabzona geliyorum sizi görecektim... Sad

Sen gel doktorum civanım, cadılar bayramım. Forumdan dışardan gelen herkese kapım açık. Haber verin yeter. Beklerim her zaman. Zekai bey, Ceyhun kardeşim. Biz buralardayız....

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 30, 2010, 15:59:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 30, 2010, 16:19:15 »
forumda bir kaç arkadaş dışında aten kaliteli paylaşım yapan yok.ismail beyi ben pek tanımıyorum fakat bellki forumda kaliteli paylaşım yapan biriymiş.bu tür gereksiz tartışmalar bu foruma zarar vermekten başka hiç bi işe yaramaz.para verip site kurmak forum açmak bi halta yaramaz.önemli olan o forumda bir şeyleri sağlayabilmektir.bu forumda dışında bir çok toyota formu var.Unutulmasın biz forum üyeleri olarak bazı gönüllü mod arkadaşlar olarak bilgilerimizi araçlarımza yaptıklarımı sorunlarımızı çözümlerimiz paylaşmassak burası hiç bir işe yaramaz.forumu yönetici sadece düzen içerisinde tutar geri kalan her şey bizim emeğimizdir..........
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 30, 2010, 16:43:40 »
    Bu arada şu laf çok canımı sıktı öyle bi izlenim bıraktım sanırım, BEN RÜTBE YADA YILDIZ vs peşinde değilim. Emeği geçen kişilerin az bi ilgisizliğinde dıskalifiye edilmesinden basediyorum. Ha  doğrudur bi Dağhan bi, Erdem ne biliim bi başkası foruma epeydir girmiyor, epeydir takip etmiyor olabilir. Ben kendimi o kefeye koyamadığım için dün gece bu konuyu yazdım.
Sanırım siz böyle bir değişiklikle ilgili size haber verilmediği için sitede gördüğünüzde şok oldunuz.
Ama emin olun bazen bu tür ince detaylar webmasterlarında aklına gelemiyebiliyor , ben eminimki sizin böyle birşeyden rahatsız olacağınızı o an düşünmemişlerdir.
  İlginçdir ki aynı şey üç yıl önce başka bir internet sitesinde başıma geldi.Bir arkadaşımın internet sitesi vardı, Mahalli yarışlarda gidip sitenin pankartını açacak kadarda samimi görüyordum. Çok sevdiğim bir ağabeyimin modaratörlüğünü tavsiye etmiştim ve 6aya yakın o sitede modaratörlük yaptıktan sonra birgün habersizce , yönetimden çıkarmışlardı. Biz o zaman ağabeyimi desteklemiştik ''o kadar dostluğunuz varken neden hiç bir fikir alınmadan yönetimden çıkarılıyor'' diye. Daha sonra biz yönetimle birbirimize darıldık ve bu konuşmalar uzadığı için beni ve yedi arkadaşımı aynı anda banladılar.
Daha sonra ben kendi sitemi açtığımda birkaç hatasından dolayı bende bir arkadaşımı yönetimden çıkarttım ama o an aramak benimde aklıma gelmemişti ve bir kaç saat sonra evden çıkıp otobüsle bir yere giderken ayıp olacağını düşündüm. (o anda kontörüm yoktu)Otobüsten indiğimde ilk işim bir kontörlü telefondan arkadaşımı aramak oldu. Arkadaşım ''tamam canım ne olacak sanki'' gibi bir cevap verdi ama ben eminim ki aramasaydım oda bana darılacaktı Ve hatta bende üye olduğum sitede böyle birşey yaşamasaydım arkadaşımı aramayacaktım.
isteyen olursa Bu olayın olduğu siteden tartışmanın olduğu konunun linkini özel mesajla atabilirim. Çünkü aşağı yukarı aynı konuşmalar yapılmıştı. Şimdi bu konuyu görünce yine aklıma o geldi , çünkü siteden uzaklaştırılmama neden olan gereksiz bir tartışmaydı.
Birde sanal alemde herkes bu tür yanlış anlaşılmalar ve kırgınlıklar olabiliyor , Real hayatta büyük şeylere maal olacak şeyler forum ortamında küçük görülüp önemsenmiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 30, 2010, 16:58:03 »
Durumu tam bilemiyorum ama habersiz olduysa, sizin açınızdan hoş olmamıştır muhakkak.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 30, 2010, 17:59:14 »
Önemli olan muhabbetimiz bence,rütbemiz yüksek veya alçak olması önemli değil benim için.Üzüldüm ismail abi hayırlısı inşallah.
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 30, 2010, 18:28:13 »
Ismail usagim, tam laz damarin tutmus. MSN'den konusalim.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Nisan 30, 2010, 19:00:50 »
rütbe???askerlik mi yapılıyor???derece kıdem???memuriyet mi var....
şimdi ismail bey de vip yazıyor daha mı havalı oldu ki?tek yıldız olanlar Aaa daha bebek üye bunları dinlemeyelim mi??
ben internet aleminde ilk defa sanırım son defa bu forma üyeyim..açılış sayfam bu.her günde el verdiğince girerim.
ne yıldıza bakarım ne de bana yazanın yıldızına...sosyal hayatta bunun önemi yok..ya da yönetici karşılık verince aman ha doğru yazayımda kızmasın triplerini yapıcaz...tabiki hayırrrr...İsmail bey in kırılmasının mutlaka geçerli nedenleri var.ama bunu incir çeirdeğine koyalım orda kalsın..
forumlarda güzelce yazışmaya deva edelim.bende arkadaşlarmı davet ediyorum.
İsmail bey foruma bişiler katmaya devam edecekseniz lütfen kalın...kaliteli paylaşımlara ihtiyaç var...
yok artık sıkıldıysanız napalım yani...yolnuz açık olsun

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Mayıs 02, 2010, 16:37:44 »
    Arkadaşlar diğer cevaplarımda da yazdın yine yazıyorum. Mesele RÜTBE, YILDIZ MAKAM YÜKSEKLİK, YENi ÜYE VİP ÜYE VS DEĞİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİL. Yanlış anlaşılmayalım lütfen. 

ya istemiyorum dedim ya bende benimkindede VİP mip yazmasın. Bol yıldızlı rütbe vs istemiyorum. Madem normal bir üyeyim tek yıldız yeni üye yeterli. Bundan bahsediyorum yaa. Her ne kadar bakmam rütbesine filan deseniz de meseleyi oraya taşımızsınız.

Neyse yorum yok artık. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 03, 2010, 20:03:32 »
Yürü be İsmail abi... :D
Bende protestomu sağa sola sataşıp polemik yaratarak yapıyorum :P Dengeler değişti nede olsa ;)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Mayıs 04, 2010, 10:14:35 »
 Yürüyorum Ferdi'ciğim. Durmak yok yolmaya devam :D Şey eee poelmiğe mi desek yada protestoya mı? :D 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mayıs 04, 2010, 11:48:29 »
Hepimiz VİP üyeyiz :)
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mayıs 04, 2010, 12:02:17 »
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mayıs 04, 2010, 12:06:09 »
ah be İsmail Abi forumun demirbaşlarına neler oluyor böyle yapmayın. kırılmışsın belli ama herkes bırakırsa nasıl olacak. herkesin ayrı ayrı özel bir değeri vardır bu forum da bana göre. ama demirbaşlar olmadan tadı çıkmaz. Mesela birisi Hande Hanım (daha isim vermeyelim). bozmayalım bu ortamı Abicim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #33 : Mayıs 04, 2010, 13:24:43 »
Hepimiz VİP üyeyiz :)

Bence İsmail abiye destek için hepimiz yeni üye olalım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mayıs 04, 2010, 13:35:04 »
ah be İsmail Abi forumun demirbaşlarına neler oluyor böyle yapmayın. kırılmışsın belli ama herkes bırakırsa nasıl olacak. herkesin ayrı ayrı özel bir değeri vardır bu forum da bana göre. ama demirbaşlar olmadan tadı çıkmaz. Mesela birisi Hande Hanım (daha isim vermeyelim). bozmayalım bu ortamı Abicim :)

eyvallah oktay bey.... ama evlenirsem bırakacağım forumu evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum.... :D

ismail beyin kırgınlığını anlıyorum ama o olmadan olmazzzzzz.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mayıs 04, 2010, 14:10:19 »
Efendiler bence oylama yapalım en demokratiği olan bu olsa gerek.meclise döndük. Hem site yöneticilerinden ricam şu yıldız olayını kaldırsınlar herkes eşit olsun zaten herkes ismiyle anılıyor gördüğüm kadarıyla..yıldıza ne gerek var. :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 136 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mayıs 04, 2010, 14:13:38 »
İsmail bey şeriatın kestiği parmak acımaz... Boş verin bizler  zaten konularımıza  yazılan cevaplarda üyelerin  yıldızına  falan bakmıyoruz.  Ben kendimce sizin her mesajınızda sizi Karadenizli değerli bir  eğitimci olarak bilirim. Yok moderatör olmuşsunuz,  yok vip üye  bunlar gelip geçici şeyler.... Forumumuzda  öğrenciler de var aman kötü örnek olmayın  :)  
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Mayıs 04, 2010, 14:20:33 »
eyvallah oktay bey.... ama evlenirsem bırakacağım forumu evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum.... :D

ismail beyin kırgınlığını anlıyorum ama o olmadan olmazzzzzz.....

:D siz forumdan ayrılmayın enişteyi de üye yapın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mayıs 04, 2010, 14:24:42 »
ahanda fanatik üye oldum yıldızlarım arttı. tam artmışken sakın uygulamayı kaldırmayın en azından sevincim geçene kadar :D :D şaka bi yana İsmail bey'in derdini anladım ben yıldızlar da kayarmış demek istiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mayıs 04, 2010, 14:26:08 »
:D siz forumdan ayrılmayın enişteyi de üye yapın :)

enişte adayı karma forum yüzünden terketti beni burayı duysa boğardı herhalde... yok yok neme lazım ben birey birey takılırım renocunun burda ne işi var? :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."