0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok ben yanlış anlattım galiba. Göstergeleri ve kalorifer ışıklarını mavi kırmızı yaptım ama dijital saatin rengi hala yeşil. O konuyla ilgili fikir bekliyorum.
Yok ben yanlış anlattım galiba. Göstergeleri ve kalorifer ışıklarını mavi kırmızı yaptım ama dijital saatin rengi hala yeşil. O konuyla ilgili fikir bekliyorum. bence süper olmuş mahmut abi sizinki üstteki biraz abartılı olmuş ğibi ahin doganlar ğibiYukardaki plasma gouge çok cafcaflı. O yüzden ben bir başka model seçtim.Sonuç: aynen aşağıdaki gibi oldu.
Bu arada dijital saatin rengini yeşilden maviye çevirmek için çalışma başlatacağım. Bu konuyla daha önce ilgilenen oldu mu? Yeşil renk orjinal led'ten mi kaynaklanıyor yoksa arada yeşil bir film tabakası mı var?Bilenler lütfen yorum yazsın.
saatin ampulu akkor tellidir ucunda yeşil renkte yumuşak kauçuk bi şapka vardır, onu söküp yerine 480ohm direnç ve bir mavi led takarsan sitediğin olur.
4- Ön sinyaller beyaz oldu ama çamurluk için beyaz sinyal bulamadım arayışlarım devam ediyor.
saatin ampulu akkor tellidir ucunda yeşil renkte yumuşak kauçuk bi şapka vardır, onu söküp yerine 480ohm direnç ve bir mavi led takarsan istediğin olur.
Bizim saatlerin aydınlatmasını akkor lambayla değilde, direk displaydaki rakamlar kendi ışığını veriyor. oled ekranmı deniyordu tam hatırlamıyorum ama sökmüştüm ampül felan yoktu
http://www.otostop.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=36387Site güvenilirmidir bilemem
Kuşkusuz soldaki derim ilk bakışta Ancak orjınali tamamen siyah yapsanız çok mu boğar _??
mahmut abi seo gözstergeleri gerçekten nasıl öle yaptın bana sölermisin bende aynı araçtan alacağım yapmayı düşünüyorum çok yakışmış o renk
Mahmut abi mavi tabanlı lcd ekran kullanırsan yeşil renk maviye döner büyük ihtimal