0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut bey ben birtek jantların yakışmadığını söylemek istiyorum, 8 9 kollu birşey bu araca çok yakışırdı, veya kalın 6 kollu bi jant
Mahmut abi sorması ayıptır ne kadar masraf yaptın arabaya?
185-55-15 Selo. Çok da büyütmedik ama yine de sürtüyor mendebur...Bu arada dört amortisör de yeni değişti... Marka Tokico...Yaylar bitmiş diyeceğim olmaz öyle şey.İşin özü arkadaki yaylanma çok fazla. Sert birşeylere ihtiyaç var. Takoz koymayı bile düşünüyorken bir de gençlerin düşürün demesine güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım.Bu yay meselesi de refleks olmuş sanırım. Jant 14 ken 15 olmuş hala herkes yay diyor. Gören de 17 yaptık sanacak İnsaf rasimler yukarıda, şimdi bu aracın düşmeye ihtiyacı var mı allah aşkına...
Erdem, haklı olabilirsin. Yaylanma az olacağından dediğin gibi sürtünme kalkabilir. Diğer taraftan hiç düşmese en az 3cm düşecek arkası. Bildiğin aynı boyutta ya da daha az düşürecek (örneğin 1-2cm) bir yay varsa lütfen buraya not düş. Artık ciddi ciddi yay düşünmeye başladım.
Osman bey farkındayım ve şu alttakini yaptırdım ne dersiniz?Rengin parladığına bakmayın bayağı bildiğiniz kırmızı rakamlar.Aynı zamanda tarih ve iç sıcaklığı da gösteriyor. Kenarlarını biraz büyük kestirdim ki konsolu söktüğümde yerine göre kesebileyim. Ama ne yazık ki rakamlar eskisine göre biraz daha büyük. 8mm yüksekliğinde. 5-6mm olsa daha iyi olacaktı ama yoktu...Tam kestiremiyorum nasıl duracak ama sanırım işimi bir süreliğine görecek. Görmese de tecrübe olacaktır.Hiç olmadı dediğiniz gibi gerekirse bir kol saati alıp oraya koyacağım.