bence boğmaz ahmet abi, tamamen siyah yapsak güzel durur gibime geliyor, ama ben olsam soldaki sonar stobu takardım,Hatta dısındaki camı cıkarıp takardım senin aracında oldugu gibi
Bence böyle camlı denebilir bir süre selo hoş durur giibi geldi bana
İkisinide o soldakinden takarsanız eminim çok güzel olacaktır.
arkadaşlar bu mavi göstergeler için önerebileceginiz bi link var mı?
Mükemmel olmuş, zaten şu mat siyah rengin hastasıyım..
Bence
1-camlara orta siyah film yakışır,
2-egzoz ucu (sesini bozmayacak gibi krom kaplı başlık)
3-Stoplarda da daha can alıcı bir değişiklik şart gibi,
4-Tekerlek içlerindeki kirlenmiş plastik davlumbazları yenilenmeli

(pis görüntü var o bölümde)
5-Bagaj spoyleri şart.
6-Belki birde Jant çalışması ile sis farı çalışmasının ardından başka birşey yaptırmazdım
Çok güzel olmuş gerçekten helal olsun aklıma birden karaşimşek geldi
süper bir çalışma
piyasada tek mat siyah ae 101

)
Çalışmaların son resmini görseydik süper olurdu mat siyah efsaneye corallaya çok yakışmış çok gerçekten ellerinize sağlık
Benım bıldıklerım araca son olarak;
Ön tampon sinyallerinin şeffafları
Bagaj üstü m3 spolier
Sonar Stoplar
Egzoz Ucu
Piooner marka CD çalar
Yeni plakalıklar
Tam emin degilim ama camurluk sinyallerininde şeffafı takılmış olabilir.
abi bence jantlardaki elektırık kablo baglarını kes yeter

şaka şaka jantlarla başlayın bencede.monza spoyler mat.
Özür dilerim bir süredir bu başlıkla ilgilenemedim ama çalışmalar devam ediyor. İç tarafta bir kaç değişiklik yapacağız, mavi ekran, deri vites topuzu ve direksiyon, alüminyum eloksal gövde kaplaması (bazı parçalar tabii) ve yeni bir cd çalar gibi. O işler de bitsin resimler gelecek...
böylebi tarz da güzel olurdu bence biraz abartılı ama..
Abi bu araca aile binicek.Ondan dolayı yay ve 17 jant egzoz çok zor.En son aracı gördügümki hali gayet sade ve şıktı

size göre iğreç olabilir ama ben bu resimdeki amerikan tarzından bahsetmek istedim photoshop uzmanı olamdığım için size iğrenç gözükmüş olabilir.
ekrem hocam, amacım seni ve emeğini yargılamak değil sadece resimde gördüğüm şeyi eleştriyorum.
bu renge (siyah) amerikan stop cillop gibi olur.. benim düşüncem ae101 kasa, daha çok sade, ufak tefek mod olabilir, app plaka, ön far gibi, onun dışında sade olursa çok şık göründüğü kanaatindeyim..
nedemek istediğinizi anlıyorum sadelik benimde hoşuma gider hatta kendi corollamdaki rüzgarlığı söktüm sade olsun die bence siyah zeminli şeffaf stoplar corollanın japon-amerikan asilliğini bozar stoplar seffaf kırmızı folyo ile kızartılsa bence daha gösterişli olur. yaptığım resme gelince orada sadeliği bozacak bişey yok bana göre jant ve amerikan tapon hosuma gittiği için öyle bi mod.düşüncem oldu. tabi herkesin bakış açısı zevleri farklıdır.
Selam herkese. Uzun süredir buraya yazmıyordum zira çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Yukarda yapılanlara ek olarak neler oldu kısaca özetleyeyim.
Dışarda yapılanlar:
1- Stoplar değişti. Yukarıda resmini verdiğim stoplar takıldı.
2- Plaka çerçevesi alüminyum oldu.
3- Silecekler hani şu 20 noktadan basan yeni nesil silecek yapıldı.
3- Paslanmaz egzos ucu takıldı.
4- Ön sinyaller beyaz oldu ama çamurluk için beyaz sinyal bulamadım arayışlarım devam ediyor.
İçerde yapılanlar:
1- Ön konsol alüminyum kaplama yapıldı.
2- Vites körüğü deri oldu ve vites kafası spor deri-alüminyum bir kafa ile değişti. Aynı zamanda vites çerçevesi de ayarlıyorum nikelejlı.
3- El freni alüminyum-deri yeni bir modelle değiştirildi.
4- Göztergeler mavi kırmızı plasma yapıldı. Gündüz görünümü beyaz oldu.
(Bu kısımla ilgili çalışmalar devam ediliyor zira arkadaki ampülleri iptal edince km numaratörlerine ve gösterge çubuklarına ışık gelmedi. Şimdi arkaya yeniden mavi renk dipsiz ampül takacağım. Gösterge çubuklarını da kırmızı renk gece kendiliğinden ışık veren fosforix bir boya ile boyayacağım.)
5- Direksiyon 34cm lik monza innova olacak. (yakında)
6- Teyp kırmızı mavi renk tuşları olan bir pioneer oldu.
7- Kalorifer bölümünü ile ilgili şerit led bir çalışma yapıp o bölümü de kırmızı mavi yapacağım.
Anlayacağınız çalışmalar hızla devam ediyor.
Resimleri sonra ekleyeceğim herşey tamamlandığında.
bende çok severim mat renkleri. çok güzel olmuş.
Bu arada dijital saatin rengini yeşilden maviye çevirmek için çalışma başlatacağım. Bu konuyla daha önce ilgilenen oldu mu? Yeşil renk orjinal led'ten mi kaynaklanıyor yoksa arada yeşil bir film tabakası mı var?
Bilenler lütfen yorum yazsın.