Gönderen Konu: 97 corolla'ya ne yapsan yakışır?  (Okunma sayısı 6810 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kanser edecek..!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
97 corolla'ya ne yapsan yakışır?
« : Nisan 20, 2010, 17:31:56 »
Merhaba arkadaşlar..Ehliyet kursuna başlamama 9 günüm kaldı :alkis: Arabam hazır fakat çok sıradan geliyor biraz masraf yapmak istiyorum, düşüncem şöyle: komple angel far takımı arka ve ön.. yüksek siyah bir spoiler, geniş jantlar, arka camlara siyah film ve ön kaportaya siyah kaplama düşünüyorum aracın rengi gri ve profil resmimde görünmektedir..Sizin düşünceleriniz neler ? güzel olmaz dediğiniz veya " böyle daha iyi olur" dediğiniz şeyler var mı? He bide motorun gömleklerini 2,0 gli motor gömleği ile değiştirmeyi arkadaş kafama soktu sizce bu bi hayal mi yoksa olursa nasıl olur?  |-\
Barice LEE

Toyota Club Türkiye

97 corolla'ya ne yapsan yakışır?
« : Nisan 20, 2010, 17:31:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 97 corolla'ya ne yapsan yakışır?
« Yanıtla #1 : Nisan 20, 2010, 17:59:20 »
Motor konusu biraz hayal olurda diğerleri konusunda maddi açıdan sıkıntı yoksa olabilecek şeyler, ama bana sorarsan herşeyi bir anda tüketme pek bişey anlamazsın. Ayrıca ehliyetini al cebine koy sonra düşünürsün ;) İyi çalışmalar...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 20, 2010, 18:04:25 »
1.6 doğan motoruna en fazla 1.8 mazda motoru sığdırmış sadık usta. benim motorun da en fazla 2.2 olabileceğini söyledi. 1.6 ya 2.0 sığmaz...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kanser edecek..!
« Yanıtla #3 : Nisan 20, 2010, 18:12:35 »
Murat bey Benim arkadaşımın dediği farklı bir olay.. İşçi tabiriyle gömlek dedi ben ne manaya geldiğini bilmiyorum.. Gömleği 2,0 gömlekle değiştirdiğimiz zaman hızlanmasının çok fazla şekilde değişceğini söyledi ve 2,0 gömleğinin 97 corolla'lara uyduğunu söyledi.. Farklı şeylerden bahsediyor olabilir misiniz?
Barice LEE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 21, 2010, 00:26:57 »
Barış bey, gömlek pistonun içinde hareket ettiği yuvadır. 2.0 motorun gömlek çapı,piston çapı 1.6 ya göre daha büyüktür doğal olarak. motor hacminden kasıtta budur zaten. blok hacmi değil, silindir hacmi. usta o gömleğin uygun olduğunu söylediyse doğrudur bişey demiyorum ama gömlek değişirse piston, sekman, kol, yataklar hepsi değişir. arkadaşınız size kaça patlayacağını da söyledi mi?
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 21, 2010, 15:41:52 »
Barış önce sakin ol bakalım hemen 2,0'a geçmekte neyin nesi?

Hadi diyelim 2,0'a geçtin sonra? o lastiklerle durdurabilecekmisin? Hadi durdurdun... 2,0 motor ile yürürken sakin gidebilecekmisin? hayır... Seni alttan alttan birşeyler gıdıklayacak, makasa gireceksin. Peki savrulmadan girebilecekmisin? Virajları düzgün alabilecekmisin?

Hadi diyelim bunların hepsini başardın.. Şoförlüğün 2,0 bir aracı zaptetmeye yetecekmi?

Bu forumda eminim herkes küçüklüğünden beri araç kullanıyordur. Trafik kuralları ayrı birşey ama hepimiz kaçak köçek yaptık. Tecrübemiz az çok var. Eminim seninde vardır. Ama bunlar daha başlangıç...

Önce yürüyen... Sonra ufak ufak görsel... Sonra ufak ufak motora girersin. Motor en son işin olsun. Önce bi piş bakalım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Land Cruiser
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #6 : Nisan 21, 2010, 15:53:52 »
barış kardeşim bnce motora dokunma yüksek rüzgarlığa falnda gerek yok önce ehliyetini al angel faln ufak ufak başla bakalım.. ben 2 tane sis farını alamıyom 1 aydır kolay değil bu işler :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #7 : Nisan 21, 2010, 15:56:41 »
Jant + yay takıp bıraksan, bi de arkadaki spoileri söksen bile yakışır :P
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 21, 2010, 16:05:30 »
Arabayı biraz bas.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 21, 2010, 16:06:26 »
Jant + yay takıp bıraksan, bi de arkadaki spoileri söksen bile yakışır :P
:alkis: katılıyorum valla :D arabanın tasarım çok eskidi ancak ona rağmen hala güzel, o yüzden az bir şey  güncelleştirirsen süper olur araban :D forumda çoook var ae101 örneği, hadi biraz g*tü kalkıklık yapayım kendi arabamın resmini koyayım :P

verdiğim rahatsızlık için özür dilerim, aşkım kabardı da :P

Arabayı biraz bas.
:rofl: qfpiuoVBJDNKLGORBNJK GMLdif (kahkahalarla gülme efekti) :rofl:
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Nisan 21, 2010, 16:07:58 »
Bi de, fotoğraf çekerken şu antenlerinizi içeri soksanız çok daha iyi olcak :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Nisan 21, 2010, 16:12:26 »
Bi de, fotoğraf çekerken şu antenlerinizi içeri soksanız çok daha iyi olcak :D
muhteşem bir gözlemde bulundun ve ağzım açık kaldı :blink: :o: abi ben radyo dinlemem ya :D ne zaman radyo dinlediysem o zaman resim çekmişim, hepsinde anten çıkık, bu arabanın antenini dışarda görmek imkansız gibi bir şey, şok oldum :o:
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 21, 2010, 16:15:09 »
kimse yapmamış ama bence griye süper uyar.hiç spoiler felan girmeyin angelleri yapın.sonrada arabayı yere yanaştırın.camları felan karartın şöyle büyük bir egzoz.jantlarda biaz alman stili olsa bence griye süper olur
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 21, 2010, 16:55:00 »
Abi araban gerçekten güzel yani ne diyeyim... 5 cm'lik yaylarda konfor azalıyormu türkeii ?

Birde stopları boyaylamı yaptın kanki?

Birde :D anteni iptal edeceğim bilginiz olsun :) Bagaj kapağıda çekebilirim anteni. Yada tavana tutturabilirim M3 hesabı ama delmeden. Arka camın lastiğinin altından yürüterek ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Nisan 21, 2010, 16:59:58 »
ben de antenden memnun değilim ya, delerek tavana düşünüyordum hep ama hiç cesaret edemedim :) 5cmlik yayla konfor sıfır :D az falan değil direk sıfır :D stoplarda folyo var kardeşim, ama biraz sonra stoplarımı söküyorum...bu mesajdan sonra elime bir çift amerikan stop alıp doğru arabanın yanına iniyorum :D sevinçten uçuyorum yaa :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Nisan 21, 2010, 17:03:50 »
Len len lennnnn gıcıklığınamı yapıyonuz lennnn ben neden hep sizin arkanızdan geliyom lennn

olm biraz acı bana yaa param yok diye arabanı mod'layıp mod'layıp nispetmi yapıyon :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #16 : Nisan 21, 2010, 17:13:04 »
ama biraz sonra stoplarımı söküyorum...bu mesajdan sonra elime bir çift amerikan stop alıp doğru arabanın yanına iniyorum :D sevinçten uçuyorum yaa :) :)
Yav bizim stopları sökmenin kolay olduğunu bilseydim, senden önce ben denerdim :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 21, 2010, 17:15:18 »
türkay beyaz jantlarla çok super olmuş senin araba :) gözüm kaldı griyi satıp beyaz gli mi alsam :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #18 : Nisan 21, 2010, 19:53:32 »
Len len lennnnn gıcıklığınamı yapıyonuz lennnn ben neden hep sizin arkanızdan geliyom lennn

olm biraz acı bana yaa param yok diye arabanı mod'layıp mod'layıp nispetmi yapıyon :P
abi ben jantlarımı alırken iki haftada 5-10 telefon değiştirdim, 10-20tl kar yapmak için bile al-sat yaptım öyle aldım jantları :) bu yıl da açım hep :D bütün yıl yemekten kıstım, arabaya harcadım hep :) zaten böyle olunca güzel yaa..
Yav bizim stopları sökmenin kolay olduğunu bilseydim, senden önce ben denerdim :D
abartı kolay be alperen, 3 tanecik somun var sadece :D ama soketleri oymadı slikonlamak zorunda kaldım :(
türkay beyaz jantlarla çok super olmuş senin araba :) gözüm kaldı griyi satıp beyaz gli mi alsam :P
teşekkür ederim :) ama gli ile bu kadar güzel durmaz beyaz jant, tamponlarım siyah diye böyle hoş oldu :P beyaz tamponla sırıtırdı ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Nisan 21, 2010, 20:06:38 »
abartı kolay be atakan, 3 tanecik somun var sadece :D ama soketleri oymadı slikonlamak zorunda kaldım
Atakan :D
SIU Corolla T-Sport