Gönderen Konu: 97 corolla'ya ne yapsan yakışır?  (Okunma sayısı 6811 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: 97 corolla'ya ne yapsan yakışır?
« Yanıtla #20 : Nisan 21, 2010, 20:12:04 »
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 21, 2010, 20:12:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kanser edecek..!
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #21 : Nisan 21, 2010, 20:19:26 »
Abiler acele etmemdeki amacım yaza farklı girmek.. Bayaa birikimim var senelerdir bu yazı iple çekiyorum ben :) Motor konusunda bu kadar üstüme gelmeyin sadece olup olmayacağını sormak istedim, Arabanın motorunu açtırmaya zaten niyetim yoktu merak sadece ( Bu kadar ezmeyin daa :):)  ) ... Ama görüntü olarak bu yaz farkı yakalamak istiyorum sadece önerilerinizi dinlemek istedim, çok daha tecrübelisinizi diye :) .. Konuya ilgi gösteren herkese çok çok teşekkür ederim.. Türkay bey farlarınızdan memnun musunuz? Arabaya çok farklı duruş kazandırıyor :)
Barice LEE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 21, 2010, 20:34:55 »
Atakan :D
pardon yaa :D neden atakan dedim hiç bilmiyorum :) :)
Abiler acele etmemdeki amacım yaza farklı girmek.. Bayaa birikimim var senelerdir bu yazı iple çekiyorum ben :) Motor konusunda bu kadar üstüme gelmeyin sadece olup olmayacağını sormak istedim, Arabanın motorunu açtırmaya zaten niyetim yoktu merak sadece ( Bu kadar ezmeyin daa :):)  ) ... Ama görüntü olarak bu yaz farkı yakalamak istiyorum sadece önerilerinizi dinlemek istedim, çok daha tecrübelisinizi diye :) .. Konuya ilgi gösteren herkese çok çok teşekkür ederim.. Türkay bey farlarınızdan memnun musunuz? Arabaya çok farklı duruş kazandırıyor :)
farlardan memnunum valla..bambaşka bir araba yapıyor, aydınlatma olarak da tatminkar düzeyde, taktığım zaman d2s mercekle değiştirmeyi düşünmüştüm merceğini ama alıştım sonra :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #23 : Nisan 21, 2010, 20:53:34 »
bu konulardan çok daha iyi anlayan arkadaşlar var ama acizane fikrim;
jantları değiş,camlara film çek,eksoz ağzı taktırabilirsin ya da eksozu değişebilirsin,arka spoyleri muhakkak sök ama yüksek-büyük-deve gibi spoylerlerden uzak dur,-arkadaşlar bas diyorlar-işte öyle yap yere yakın araba hoş durur.daha fazla oynayıp bozma arabayı bence.
tabi bunların birde bedeli var;
film taktınmı her polis gördüğünde yüreğin hop hop edecek,araba alçaldımı yere vurma sürtme ihtimali yüksek aracının sürtmesi dahada artacak...
bu arada ehliyeti alıp yollarda rally düşünüyor gibisin-herkes söylüyordur ama bende söyliyeyim-hız felaket getirir.bana da çok söylediler,söylediler,söylediler,bıkmadılar yine söylediler,sonunda ben tecrübeyle akıllandım...kaç tur attığımı söylememe gerek yok herhalde...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kanser edecek..!
« Yanıtla #24 : Nisan 21, 2010, 21:18:40 »
Kürşad Bey nasihatlarınız için teşekkür ederim :) Sürat yapmanın tehlikeli olduğu muhakkak.. Sürat yüzünden burda 200km ile geri geri giden tanıdıklarım var :D onun için hıza pek yanaşmıyorum sadece göze hitap etmek arabaya sempatiklik duygusunu yerleştirmek hevesim :)
Barice LEE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 21, 2010, 21:46:34 »
Barış, tamam tamam üstüne gelmiyoruz vazgeçtik :) Yüreği güzel kardeşim, ne yap biliyormusun?

Önce jant-lastik
Sonra güzel bir bz tuoring farları al. İnternette arattır bulursun..
Sonra anatomik spollier ama siyah çıta olacak.

Sonra amortisörleri değiştir ki, yol tutuşundan frenine virjına konforuna kadar en iyi düzeyde olsun.
Sonra paçalıkları çıkar
Sonra mid takımı + 1000W bas ile gir yaza. Merhaba de :)

Tabi bu dediklerimi yapana kadar kaç yaz geçer ayrı mesele :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Nisan 21, 2010, 21:54:29 »
ben konu başlığına bir değişiklik yapıp anlamını bambaşka bir hale getireyim ;

97 corollaya ne yapsan yakışır!!
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kanser edecek..!
« Yanıtla #27 : Nisan 21, 2010, 22:04:48 »
Barış, tamam tamam üstüne gelmiyoruz vazgeçtik :) Yüreği güzel kardeşim, ne yap biliyormusun?

Önce jant-lastik
Sonra güzel bir bz tuoring farları al. İnternette arattır bulursun..
Sonra anatomik spollier ama siyah çıta olacak.

Sonra amortisörleri değiştir ki, yol tutuşundan frenine virjına konforuna kadar en iyi düzeyde olsun.
Sonra paçalıkları çıkar
Sonra mid takımı + 1000W bas ile gir yaza. Merhaba de :)

Tabi bu dediklerimi yapana kadar kaç yaz geçer ayrı mesele :rofl:

Neden kaç yaz geçsinki ?
Barice LEE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Nisan 22, 2010, 00:35:06 »
Neden kaç yaz geçsinki ?
para :) bir doğan parası kadar para harcadım ben ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 22, 2010, 09:39:52 »
Bende bir kel şahin parası harcadım kakna :) Stoplar N'oldu stoplar? Konu açmamışsın?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #30 : Nisan 22, 2010, 10:15:02 »
Bende bir kel şahin parası harcadım kakna :) Stoplar N'oldu stoplar? Konu açmamışsın?
adam gibi resim çekemedim ya, çektiklerimi koyayım bari ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #31 : Nisan 22, 2010, 10:22:37 »
Koy koy, bekliyoruz :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Starlet GT Turbo
  • Araç: Starlet
« Yanıtla #33 : Nisan 23, 2010, 23:56:59 »
Bu kasanın makinesi 4efe veya 5efe değilmi ? Benim arkadaşımda var bunun aynisinde üzerine 4efte makina koydu ve gerçekten gidişi çok güzel. Bu makineyi yurt dışından comple şekilde getirebilirsin bence güç arıyorsan yapabileceğin en güzel işlem bu

4EFTE 1.3 Lt Turbo 135 Hp 0,6 Bar

||||  Got Boost ?  ||||  No More V-TEC !  ||||

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Nisan 24, 2010, 10:05:28 »
Bu kasanın makinesi 4efe veya 5efe değilmi ? Benim arkadaşımda var bunun aynisinde üzerine 4efte makina koydu ve gerçekten gidişi çok güzel. Bu makineyi yurt dışından comple şekilde getirebilirsin bence güç arıyorsan yapabileceğin en güzel işlem bu

4EFTE 1.3 Lt Turbo 135 Hp 0,6 Bar

aaah kıbrıs aah, yok ki benim canım ülkemde böyle bir imkan..biz varlığından bile haberdar değiliz ef-te motorun varlığından :) bizimkilerin 1.3 olanları 4a-f 1.6 olanları ise 4a-f ve 4a-fe..1.3 olanın enjeksiyonlusu bile yok bizde :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 24, 2010, 10:13:12 »

97 corollaya ne yapsan yakışır!!

Başlığı görünce ilk aklıma gelen sadece buydu zaten ;)  Ama şimdi dalga geçiyorum sanarlar diye yazmaya dilim elim klavyem varmamıştı :)  Bro ne yapsan yakışıyor merete cidden yavvv ::)  :foto:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Starlet GT Turbo
« Yanıtla #36 : Nisan 24, 2010, 12:19:05 »
Bu 4EFTE motorlar Starlet GT lerde ve Starlet Glanza V lerde kullanıldı. Glanza kasa starletler dün akşam öğrendiğim kadarı ile Türkiyede de varmış. Kasası hafif olması ve şanzımanı daha randımanlı olmasından dolayı 0-100 6,9 Sn lerde. Ben aracımda ufak tefek modifikasyonlar varken 185 PS lik 4g92 1.6 Dohc Mivec araçlarla kafa kafaya gidiyordum.. Veya şu anda 523 E200 gibi araçlar rahat iş TOYOTA ya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Nisan 24, 2010, 16:09:10 »
hayal olmazda 3sfe nin bloğunu alıp 4afe'nin kapağına uydurabilirseniz ( ki mümkün değil :P ) belki.onun yerine motorda maddiyat varsa 2zzge swap ae101 t-sport projesi düşünülebilir.3zz blok ile stock 2.0L 240bg tatminkar bir güç olur kanımca :)
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #38 : Nisan 25, 2010, 10:44:42 »
sercan glanza kasa starlet yok bizde ya :blink: 1.3 turbo starlet ne duydum ne gördüm..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Starlet GT Turbo
« Yanıtla #39 : Nisan 25, 2010, 17:20:47 »
Glanza kasa dediğim EP91 Starlet 96-99 model :) Satılık araç sitelerinde 4 kapılılarını gördüm