0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atakan
Abiler acele etmemdeki amacım yaza farklı girmek.. Bayaa birikimim var senelerdir bu yazı iple çekiyorum ben Motor konusunda bu kadar üstüme gelmeyin sadece olup olmayacağını sormak istedim, Arabanın motorunu açtırmaya zaten niyetim yoktu merak sadece ( Bu kadar ezmeyin daa ) ... Ama görüntü olarak bu yaz farkı yakalamak istiyorum sadece önerilerinizi dinlemek istedim, çok daha tecrübelisinizi diye .. Konuya ilgi gösteren herkese çok çok teşekkür ederim.. Türkay bey farlarınızdan memnun musunuz? Arabaya çok farklı duruş kazandırıyor
Barış, tamam tamam üstüne gelmiyoruz vazgeçtik Yüreği güzel kardeşim, ne yap biliyormusun?Önce jant-lastikSonra güzel bir bz tuoring farları al. İnternette arattır bulursun..Sonra anatomik spollier ama siyah çıta olacak.Sonra amortisörleri değiştir ki, yol tutuşundan frenine virjına konforuna kadar en iyi düzeyde olsun.Sonra paçalıkları çıkarSonra mid takımı + 1000W bas ile gir yaza. Merhaba de Tabi bu dediklerimi yapana kadar kaç yaz geçer ayrı mesele
Neden kaç yaz geçsinki ?
Bende bir kel şahin parası harcadım kakna Stoplar N'oldu stoplar? Konu açmamışsın?
Bu kasanın makinesi 4efe veya 5efe değilmi ? Benim arkadaşımda var bunun aynisinde üzerine 4efte makina koydu ve gerçekten gidişi çok güzel. Bu makineyi yurt dışından comple şekilde getirebilirsin bence güç arıyorsan yapabileceğin en güzel işlem bu 4EFTE 1.3 Lt Turbo 135 Hp 0,6 Bar
97 corollaya ne yapsan yakışır!!