Gönderen Konu: 97 corolla'ya ne yapsan yakışır?  (Okunma sayısı 6812 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Starlet GT Turbo
  • Araç: Starlet
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 97 corolla'ya ne yapsan yakışır?
« Yanıtla #40 : Nisan 25, 2010, 17:22:28 »
Konuyu saptırdık ama.. Arkadaş tabi önce görüntüye mi güce mi yatırım yapacak onu bilmek lazım :) Türkiyede çok güzel ses sistemleri var gerçekten
||||  Got Boost ?  ||||  No More V-TEC !  ||||

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 25, 2010, 17:22:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 26, 2010, 10:17:16 »
Konuyu saptırdık ama.. Arkadaş tabi önce görüntüye mi güce mi yatırım yapacak onu bilmek lazım :) Türkiyede çok güzel ses sistemleri var gerçekten
ses sistemi de olmazsa olmaz bana göre :D ben baktım göremedim turbolu starlet, hepsi 1.3 4e-fe motor
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Starlet GT Turbo
« Yanıtla #42 : Nisan 26, 2010, 19:48:09 »
Yoo zaten hiçbiri turbo değil ama kasası aynı. Yani o aracı alarak çok güzel modifiyeli bir araç elde edilebilir. 4efte makina ile swap yapılarak can yakan bir araç meydana çıkar.. Akşam üzerine anlatmak istediğim aracın resimlerini foruma ekliyecem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 26, 2010, 20:23:15 »
4 efte makina nerden bulcaz ki ya :(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Starlet GT Turbo
« Yanıtla #44 : Nisan 26, 2010, 20:51:41 »
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/starlet-swap-to-glanza/new/#new

4EFTE işi biraz zor yurtdışından getirme şansınız varsa ingilterede veya japonyada uygun fiyata bulunabilir. Biraz sabırla olmayacak iş değil bence.. Türkiyedeki ruhsata işletme olayının prosedürünü bilmiyorum yalnız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Nisan 29, 2010, 15:54:07 »
Abi girmeyin benim aklıma swap mwap Vallahi onuda yaptırırsınız bana en sonuda... La cebimde para kalmadı paraaa :D

Şaka bir yana da, ben şu turbo işini ciddi ciddi düşünüyorum. Sadece mini bir turbo (0,3 bar gibi) ve manifold değişimi ile 4AFTE olmazmı?

Hiç silindir kapağına, pistonlara, zarta zurta dokunmadan gariban turbo^'su olmazmı?

Gazlı ve turbolu+tesisatlı=yürüyen türbe :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Starlet GT Turbo
« Yanıtla #46 : Nisan 29, 2010, 16:39:26 »
map sensörüde isteyebilir hem enjektorleri..Tabi coolerde :D  Böyle bir iş yapacaksan ingilterede inanılmaz orjinal toyota parçaları var 2. el satıyorlar. Biraz ingilizce ve paypal hesabı ile olacak işler bunlar.

www.toyotagtturbo.com

Ben açıkcası çoğu parçamı bu siteden alıyorum. Adamlarn nerdeyse tamam orjinal CT9 turboyu çıkartıp td4 turbo almış takmış enjektorleri beyinlerini fln ucuza veriyorlar. Anlaycağınız ketenpere parçalar ve genelde sorunluda olmuyorlar. Yedek te 1 araban daha varsa bence giriş bu işe otoban faresi fln tanımazsın hatta 2o6 GTi ile kafa kafaya gidersin ( stock halde )