0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut abi bizim Yeni kasalara'da montaj edilebilirmi bu depo kapağı ?
Mesut, şu parçaları bir ara biz de görelim ya
buda az önce aldığım anahtarlığım
Ya o anahtarlıktan bende istiyorummm çok güzelmiş ama. Bizim radyatör kapakları direk göz önünde ya ondan bende öyledir sandım. Bir ara çok düşündümde yağ kapağı ile radyatör kapağı sonra vazgeçtim onlara gelene kadar yay, jant ister araba Anahtarlık işini nasıl yaparız cidden ( doğum günümede aylar var kötü gibi )
ya kardeşim şu anahtarlıktan bi tanede bana getir. uğraştırma beni paypal falan gözünü seveyim. birde logo neyse liste uzayacak
Oktay Sende kardeşim
anlaşıldı tamam
parcaların hayırlı olsun güle güle kullan mesut abi vites topuzu nekadar acaba? uygunsa bende getitrebilirm bizimki hep soyuldu yahu:)
uffffff abi okadar pc basında olamıyorumki ama sen iyi almıssın valla .. ozman ben bekliyim en iyisi gene öyle gözüne çarparsa bana mesaj atarsan sevinirim abi arabayı süslüyoz topuz karizmayı çiziyo
Yahu mesut abi bu ebay da hep sana çalışıyo ya hani bizim kasalara uygun parçalar yokmu önerebileceğin bu arada deneme amaçlı bi ufacık parça carbon verirsen bana çok mutlu olurum makbule geçer haberin olsun..
hahaha:D sefa sana veren banada accık vermeli ben sadece sana verdi diye istiyorm yoksa napcam dimi aslında orata teyp konsolunu kaplayıyacak kadar alsam nekadar olur aceba ? ? tahmin mesut abi? sorma amacım aracın önündeki panjurun kenar citalarına 75 tl dediler :S ... kendim yapsam daha iyi:D