0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut abi ne dersin Reise yardımcı mı olsam
Mesutum yine dağıtmışsın paracıkları düğün arifesi ama güzel şeyler seçmişsin yakışır damat-toyotacıya
Mesut abim vasıtası ile de foruma ufak bir girişi yapmış bulundum Parçaların hayırlı olsun abicim güzel günlerde kullan
ACD nerelerdesin hoşgeldin. ahmetim foto moderatörü olarak özelden atta bir bakayım
Aydın abi napim dayanamadım parçalar gelsin montajını yapalımda bakalım nasıl olucak ahmedim bu yeter
Ahmet Seni yeniden görmek ne güzel Hoşgeldin sefa getirdin, başım gözüm üstüne geldin
Sana diyo Hakkı abi
Kulağım çınlayınca hemen girdim foruma, anlaşıldı sebebi Ben de artık tüm alışverişlerimi Ebay'dan yapacağım bundan sonra
abi bence o saate elleme o saat corolla serisinde bir efsane.birde aracın içindeki döşeme mavi dışarıyada bi kaç auriste vardı o şekilde mavi şerit çeksen.yani demek istediğim arabanın kaporta rengi ve döşeme rengi ile beraber bir ahenk oluşsa.
Biri bu adamı durdursun.................
abi sende şu ışıklı kapı eşiğine olanlara geçsen mavi ile süper olur. Corolla Sport yazsa mesela
sol donanımlarında orda saat var mesut bende var orda saat de.Adam gögüsü nekadaer güzel ışıklandırmıs.Bizimkiler yeşil yanıyor."nam-ı diğer Murat 124" hoca işi tam rengi.Mavi süper olmus.Resimdeki gibi teypi söküp cerceve ile iyi bir teyp alcam zaten yol bilg.bir işe yaramıyor.Ama bu mavi ışık çok hozuma gitti.Mesut o ısıklandırmayada bir el atsan kardeş.Normalde gögüstekiler beyaz ampul üzerlerine yeşil plastik gecirilmiş ondan yeşil ısık veriyor ..Mesut bu kadar acılma yoplaması zor olur kardeş yeni evlendın.Yenge hanım iyi bişey demiıyo sana valla..
Mesutum videyu izledim 4 yılda araban gibi sen de değişmişsin behhh
atakan ben seviyorum o ışıklı şeyleri