0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muhammet Abi eğer sende gelebilirsen biz seninle ikimiz konvoy yapalım. arabasında bir şey yok efendime söyliyim sağı solu vuruk çizik diye insan dışlanmaz ki
oktay yok öyle birşey, benim aracda seninkinden aşağı değil; vuruk ve çiziklerle türkiye haritasını andırıyor
mesut abi kaç yıldır o trd topuzu istiyordum bir türlü ucuz denk getirememiştim kaça aldın abi onu ? bir de di-noc değil mi 3m folyon? onu da uyguna almışsın 60 liraya..hayırlısı olsun kuzu konusunda süpriz yapcaktık abi sana yaa en güzel kısmını vercektik sana ahmet nerdesin hacı yaa, ne gerek var gitmelere..
onun aracıda sport ya kan çekiyor işte yok ayıp ettin şimdi,onunla alakası olurmu hiç mesut... en sade arac oktayın değil mi? diyorum ki senin arac zaten "daş" gibi, şimdi bu aksesuarlarla ne gibi olacağını sen daha iyi biliyorsun... oktayın da bunu görüp üzülmesine gönlüm razı değil ve devamında oktayla birlikde kahrımızdan ölmemek için böyle bir yola gideceğiz...
Seviyorum seni kardeşim ya tekrar sağol
Yok abi Oktay hava filtresi takmış araca ne sadesi ön tapmon yaptırıcakmış bide geçen gebze buluşmasında anlatıp duruyordu TTe ön tampon altı alıcam falan diye
Bilmukabele abicim Bu arada bensiiiiiz kuzu yiyeeenin bi tarafı şişsin [/quote]Ahmedim bu laf kötü oldu işte ya amaaan şişerse şişsin yahu Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Nisan 20, 2010, 13:01:57Ergün'ün orası geçen hafta sonu kapandı. gidip bakmaya bile fırsatım olmadı kardeşim geç sen dalganı bu işler bi filtre efendim bi cam filmiyle başlar biliyosun hem de en iyi sen biliyosun Biliyorum kardeşimde sende çok ama çok ağırdan satıyorsun kendini ya 1 sende 1 filtre taktın sadece Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Nisan 20, 2010, 13:34:09hayırlı olsunTeşekkür ederim İsmail
Ergün'ün orası geçen hafta sonu kapandı. gidip bakmaya bile fırsatım olmadı kardeşim geç sen dalganı bu işler bi filtre efendim bi cam filmiyle başlar biliyosun hem de en iyi sen biliyosun
hayırlı olsun
Türkayım vites topuzunu çok ucuza getirdim şahsen 57 TL olması lazım 37 Dolara aldım , bende aylardır takip ediyordum bu vites topuzunu 44 dolar + 12 dolar kargo ile satılıyordu hep ama amerikada bi satıcıda buldum kargo dahil 37 dolara hemen kaptım tabiki
Bro biliyoooosun giderim alışığım gitmelere Bu arada bensiiiiiz kuzu yiyeeenin bi tarafı şişsin
biliyorum bilmem mi geliyosun demi lan buluşmaya
Dur la abartma foruma daha yeni geldim Şaka bi yana imkansız görünüyor özelden konuşuruz kardeşim
Vaaay demek şiimdi böyle ollllduk Mesut bey İlle şantaj mı yapim
bedavaya almışsın abi ya hayırlısı olsun, güle güle kullan
Parçalar güzeller, geldikten sonraki fotoları merakla bekliyorum , bu arada keşke radyatör kapağıda sipariş vereydin .
depo kapağına falan gerek yok ya! daha göze gelen parçalara para ver bence. gerçi fazla birşey kalmadı da! bu gün aklıma birşey geldi. piano black kaplamanın üzerine baskı ile yazı yazdırabilirmiyiz?
Eyüp benim radyatör kapağı gözükmüyorki önde plastik kaplama yüzünden onuda düşündümde ama birdahaki ay TRD depo kapağı sıparişi verebilirim parçaların montajını yapınca fotoları paylaşıcam elbette
Salih valla fotoğrafı aldığım sitede araç içerisinde çekilmiş TRD vites topzu fotosu vardı, ACD ve Aydın abi aradı hemen zaten, umarım gören olmadı yahu