0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olur böyle şeyler virüs falandır
Mesut abim vasıtası ile de foruma ufak bir girişi yapmış bulundum Parçaların hayırlı olsun abicim güzel günlerde kullan Not: Hepimiz mesajlarımızı düzeltelim şahsen kendi adıma birşey görmedim
Teşekkür ederim Kardeşim benim ilk arayanda sen oldun, hemen arkandan hatta seninle konuşurken Aydın abide aradı, teşekkür ederim ikinizede.
hani beraber alacaktık carbonu? bari yaparken haber ver gelebilirsem geleyim. kırıldım ama ha bu kadar amblem falan almışsın anladım ama tek bende olsun diyosun sen resmide cama yapıştıracaktın herhalde
Nolmuş bişe mi olmuş ki Abimm
bide millete teşekkür ediyo bende tam arayacaktım patron geldi ekranda kocaman resim. telefonu bi tarafa fırlattım, notebook u bi tarafa yakıyodun beni kardeşim carbon için eyvallah kardeşim.
şimdi Türkay'ım sen daha beni tanımıyosun onun için direk dana çevirme yapalım
Mesut abim vasıtası ile de foruma ufak bir girişi yapmış bulundum Parçaların hayırlı olsun abicim güzel günlerde kullan
oktay problem değil varsın olsun, onun araçdan söker senin araça takarız olur biter
hangi konudan bahsetmiyim ? hem bende kuzunun bir budunu senin için ayıracaktım
sanki birşeyleri arada kaçırmışız gibi geliyor ... parçaların güzelmiş mesut...oktay problem değil varsın olsun, onun araçdan söker senin araça takarız olur biter
abi sen böyle deyince birden aklıma çiçek abbas filmi geldi. orada bi sahne vardı şener şen abbasın minibüsü parçalamış gece ciğerini söktüm onun diyodu. bende mesutun evini biliyorum hani bi gece şeytana uysam janlar falan kolay zaten aman neyse adamın arabasına kuş pislese bizden bilir sonra allah nazardan saklasın
valla arabanın tavanında vardı bi kuş pisliği sanırım sabah fazla dolanma bizim oralarda yakarım seni çocuk
teşekkür ederim Muhammet abide sende şimdi karıncanın kardeşi misali Oktayamı destek veriyorsun yazıklar olsun abi