0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya alper kafayı yedim, ilk kez yaptığım bir şey de değil ha, ledlerin bacakları bildiğin tutmadı lehim, akıp gidiyor, soğuttum lehimi, dondurdum üfledim kuruttum yine tutmadı yine tutmadı
Sen hele bir gün gel bizim ofise, lehim pastası, flux, no clean flux, hepsini göstereyim
gideriz işte iki araba mangal yaparız
3 araç , bak fena yapıcam seni Türkay'ım kardeşim hayırlı olsun emeğine koluna sağlık. Çok başarılı bir proje çıkarmışsın.bende aynı projeyle ilgilenicem ama biraz daha zaman var ancak aklıma şu geldi bilmiyorum olur mu ?elektrik olayını tavandaki "door" kısmından alsak olmaz mı ?
olur tabii ki ben her kapının ledi ayrı ayrı yansın istedim de ondan kapı anahtarından çektim..gerçi olmadı ama bir tek şöför tarafı istediğim şekilde oldu, gerisi kafasına göre yanıyor şöför kapısı dışındakiler birbirine bağlı
Ufak bir sıkıntı var o'da arka kapıdan binen,inen olursa yine yanıcak
hah bende öyle olmuyor ama hangi kapıyı açarsam açayım arka kapıdakiler ve ön yolcu ledleri yanıyor bir tek sürücü koltuğu bağımsız oldu
ehehe biliyorum bu sıkıntıyı bir sis farını arka sis düğmesine taktırayım dedim aksam oldu sanayide basıyorsun arka sis yanı yanıyor ön yanmıyor, kapatıyorsun ön sis yanıyor arka sönüyor, basmıyorsun 2si birden yanıyor yada hiç yanmıyor kafayı yedik o adamın dediğine göre corolla'larda her yerde artı varmış eksi ile çalışıyormuş herşey
abi her şey farklı ya artı nerde var hacı dün kafayı yedim artı ne yapayım nerden taşayım nereye taşıyım diye amfiye çektiğim kablodan çektim, sonra o kablodan da sağ tarafa çekmek için el freni falan olanorta konsolun altından geçirdim sağ tarafa
Onun sebebi sürücü kapısının far açık uyarısı için bağımsız olmasından kaynaklanıyor Türkay. Yani sadece o kapıya has bir özellik. Bu arada muhteşem bir iş çıkartmışsın ellerine sağlık. Aslında bende araca geri vites kamerası falan koydum geçen zaman içinde. Şu foruma koyayım diyorum resimlerini falan ama her seferinde eriniyorum resimlerini çek, yükle falan bir türlü fırsat olmadı.
hadi yaa..keşke diğer kapılar da bağımsız olsaymış onu yapabilmem mümkün müdür osman abi? geri vites kamerası mükemmel olmuştur eminim
Diğer kapıları bağımsız yapmanın yolu, sana daha önce çizmiş olduğum çift kontaklı röleden geçiyor. Zaten sürücü kapısı bağımsız 3 adet röle ile işini halledebilirsin.
Anahtarın çıkış ucundan ledlere hangisi lazımsa artık - / + onu alıp bağladın yine hangi kapı açılırsa açılsın diğerleride mi yandı hacı ? Kafam karıştı Elektronik okuduk o kadar yıl yahu
Çok ilginçmiş. Ama bak alarmdada şöför kapısı açılmazsa alarm tekrar kendini kilitliyor, dğer kapılar o görevi görmüyorlar acaba sadece o kapıdan anahtar aldıkları için mi alarmda öyle oluyor ?