0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kanka üzüldüm yaa geçmiş olsun. Lanet olası gavur japonlar ne büyülü bir araba yapmışlar arkadaş ne başına gelirse gelsin yinede seviyorsun aracını
abi muhteşem oldu yalnız ya..ayak aydınlatması ne gerekli meretmiş..gece bastığın yeri görmek süper bir şey
çok güzel olmuş kardeş. o yaralanmalar için üzüldüm ama bizim oralarda o durumlara "ustalık girmiş iyi olur" derler güle güle kullan kardeşim, tekrar geçmiş olsun.
Tamam olmuş odanın adresini ver çiçekler geliyor Ellerinize sağlık, süper olmuş.
İnsan kendisi yapınca zevki bir başka oluyor. Güzel durmuş eline sağlık.
Türkayım eline, koluna ,emeğine sağlık.Gerçekten Beğendim nede olsa el emeği, göz nuru. sana alkışlar feda olsun
eline koluna sağlık çok güzel olmuş gerçekten ankaraya gelsem benim arabaya da yapar mısın?
bizim 101ler süper araba yaa..lego gibi, söküp takmak çok kolay
Kanka eline emeğine sağlık, yalnız o en son yüzünün göründüğü fotoğraf ne öyle yaa. Şişirmişsin iyice kendini, gözler kaymış falan Kanka, arabana güzel bakıyorsun maşallah diyeyim. 2 mayısta daha detaylı sorarım sana tarif edersin nasıl tesisat çektiğini. Bende kapılara ışık bağlayacağım, orjinal corona gibi, megane gibi, audi gibi...
Güzel olmuş Türkay eline sağlık. seviyorum "kendin pişir kendin ye olayını". Ama şu "Rolla" niye onu anlamadım.