Gönderen Konu: ışıklı kapı eşiği montaj (adım adım)  (Okunma sayısı 78737 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: ışıklı kapı eşiği montaj (adım adım)
« Yanıtla #20 : Nisan 18, 2010, 22:38:25 »
Kanka üzüldüm yaa geçmiş olsun. Lanet olası gavur japonlar ne büyülü bir araba yapmışlar arkadaş ne başına gelirse gelsin yinede seviyorsun aracını :P

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 18, 2010, 22:38:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 18, 2010, 22:40:53 »
Kanka üzüldüm yaa geçmiş olsun. Lanet olası gavur japonlar ne büyülü bir araba yapmışlar arkadaş ne başına gelirse gelsin yinede seviyorsun aracını :P
abi muhteşem oldu yalnız ya..ayak aydınlatması ne gerekli meretmiş..gece bastığın yeri görmek süper bir şey :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 18, 2010, 22:43:22 »
Tamam olmuş odanın adresini ver çiçekler geliyor ;) Ellerinize sağlık, süper olmuş.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 18, 2010, 22:44:57 »
çok güzel olmuş kardeş. o yaralanmalar için üzüldüm ama bizim oralarda o durumlara "ustalık girmiş iyi olur" derler :) güle güle kullan kardeşim, tekrar geçmiş olsun.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 18, 2010, 22:46:27 »
İnsan kendisi yapınca zevki bir başka oluyor. :alkis: Güzel durmuş eline sağlık. :)
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #25 : Nisan 18, 2010, 22:47:55 »
Türkayım eline, koluna ,emeğine sağlık.Gerçekten Beğendim nede olsa el emeği, göz nuru. sana alkışlar feda olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Nisan 18, 2010, 22:49:40 »
abi muhteşem oldu yalnız ya..ayak aydınlatması ne gerekli meretmiş..gece bastığın yeri görmek süper bir şey :D

Bastığın Yerleri toprak diyip geçme tanı. :D :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Nisan 18, 2010, 22:50:06 »
çok güzel olmuş kardeş. o yaralanmalar için üzüldüm ama bizim oralarda o durumlara "ustalık girmiş iyi olur" derler :) güle güle kullan kardeşim, tekrar geçmiş olsun.
tırnak kırılması ne lanet bir şey ya.. dibine kadar gitti, klavyeyle yazarken bileacı veriyor..böyle çok çok az bir acı, o yüzden elim oraya gidiyor, iyileşme süresi de çok uzun :) poff :D kesiklerden biri de tam orta parmağın ucunda, derinin kalkan kısmı takılıyor sağa sola..ama kapıyı açınca gördüğüm şey mutlu ediyor :D

Tamam olmuş odanın adresini ver çiçekler geliyor ;) Ellerinize sağlık, süper olmuş.
bilkent üniversitesi, merkez kampüs, 72 nolu yurt, 404 nolu oda, türkay sarıkaya, ankara/türkiye..  hadi bakalım :P
İnsan kendisi yapınca zevki bir başka oluyor. :alkis: Güzel durmuş eline sağlık. :)
kesinlikle :D çok eğlenceli :D
Türkayım eline, koluna ,emeğine sağlık.Gerçekten Beğendim nede olsa el emeği, göz nuru. sana alkışlar feda olsun :)
bizim 101ler süper araba yaa..lego gibi, söküp takmak çok kolay :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #28 : Nisan 18, 2010, 22:52:07 »
eline koluna sağlık çok güzel olmuş gerçekten :) ankaraya gelsem benim arabaya da yapar mısın? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Nisan 18, 2010, 22:54:52 »
eline koluna sağlık çok güzel olmuş gerçekten :) ankaraya gelsem benim arabaya da yapar mısın? :)
yaparım kardeşim ayıp ettin ya :D ama zaman alıyor sökmesi takması bağlaması falan :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #30 : Nisan 18, 2010, 22:58:09 »
Türkayım eline, koluna ,emeğine sağlık.Gerçekten Beğendim nede olsa el emeği, göz nuru. sana alkışlar feda olsun

bizim 101ler süper araba yaa..lego gibi, söküp takmak çok kolay   

Bana yine 95 xl aldırcan türkay bu gidişle. :D Şu durumları düzeltirsem.90-92 arası liftback alıcam ilerde inşllah oldum olası hastasıyım şöle kırmızı renk olucak Dadından yenmez :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Nisan 18, 2010, 23:00:47 »
bizim 101ler süper araba yaa..lego gibi, söküp takmak çok kolay :D
benim araçta öyle. iç plastik aksamda vida falan yok. bugün sol iki kapı fitilini söktüm. tüm plastikler kolayca çıktı. park sensörü ekranının baştan savma (geceye denk gelmişti) döşediğim kablosunu sağlamladım bugün. gerçekten de zevk alıyor insan.
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #32 : Nisan 18, 2010, 23:03:15 »
şu an fotoğrafların yüklenmesi bitti;

bu son resimle beraber şarjı bitti makinanın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 18, 2010, 23:07:26 »
buram buram emek kokusu alıyorum. emeğine sağlık türkay.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Nisan 18, 2010, 23:21:11 »
Özendirip durma Türkay :D Güzel bir çalışma olmuş...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 18, 2010, 23:36:38 »
Kanka eline emeğine sağlık, yalnız o en son yüzünün göründüğü fotoğraf ne öyle yaa. Şişirmişsin iyice kendini, gözler kaymış falan :D

Kanka, arabana güzel bakıyorsun maşallah diyeyim. 2 mayısta daha detaylı sorarım sana tarif edersin nasıl tesisat çektiğini. Bende kapılara ışık bağlayacağım, orjinal corona gibi, megane gibi, audi gibi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Nisan 18, 2010, 23:43:06 »
Ellerin dert görmesin kardeşim, hafiften elektronikcilikde görüyorum :) kalem havyamız, lehimimiz... Kapılar açıldığında sadece o kapının ışığı yanıyor değil mi şimdi? Çok başarılı olmuş iyi günlerde kullan Türkayım...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Nisan 18, 2010, 23:46:52 »
Kanka eline emeğine sağlık, yalnız o en son yüzünün göründüğü fotoğraf ne öyle yaa. Şişirmişsin iyice kendini, gözler kaymış falan :D

Kanka, arabana güzel bakıyorsun maşallah diyeyim. 2 mayısta daha detaylı sorarım sana tarif edersin nasıl tesisat çektiğini. Bende kapılara ışık bağlayacağım, orjinal corona gibi, megane gibi, audi gibi...
tabii ki anlatırım kardeşim dert mi :) o fotoğraf da dalgasına çekti arkadaş :) sinir küpüydüm orda, kaçıncı ledi mahvettim bilemiyorum :) lehim tutmadı anlamsız bir şekilde o yüzden tel bağlamam gerekiyordu, 3-4 tane 3lü led bağlantı yerini kırdım bu sonuncuydu artık o ifade o yüzden :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq. ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: ışıklı kapı eşiği montaj (adım adım
« Yanıtla #38 : Nisan 18, 2010, 23:59:01 »
Güzel olmuş Türkay eline sağlık. seviyorum "kendin pişir kendin ye olayını". Ama şu "Rolla" niye onu anlamadım. :wacko:
Corolla Comford d-4d
nazar etme ne olur, kredi çek seninde olur.
http://tinyurl.com/24m2rfs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #39 : Nisan 19, 2010, 00:02:13 »
Güzel olmuş Türkay eline sağlık. seviyorum "kendin pişir kendin ye olayını". Ama şu "Rolla" niye onu anlamadım. :wacko:
her şey tam da bir rolla mı eksik irfan abi ya :D