0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam eline koluna sağlık bide yanarken gorseydik su led'leri toyota'dan fazla soğumadan
işte simdi gercekten eline koluna sağlık cok güzel duruyor bide aracın üstünde gorseydik artık oda yarın olur heralde . . .
Voşşş Türkayım, ne güzel şeyler yapıyıyorsun sen öyle. Varya şu corollalarımıza harcadığımız paralar bi hesaplasak...... Bir şayin parası çıkardı herhalde
güzel olmuş türkay. kapı switch i de zorlamamış seni. o konuda ne fikirler çıkmıştı şöyle bi hatırladım da. bu durumda 4 tane led yardımıyla yapılacak bir düzenekle hangi kapı açık, hangisi kapalı kolayca anlaşılabilir.
Eline sağlık Türkay. Bak şimdi kafama bi fikir daha geldi. O kapı eşiğini sonradan takılan yan maşpiyel'lere de uygulayabiliriz. Ebat ve yazılar farklı olabilir.Maşpiyeli yazı şeklinde senin de gömmeyi düşündüğün gibi, oyup içine gömüp sonrada istersek parklara veya ayrı bir düğme ile açabiliriz. Hatta kırmızı gibi farklı renk yapma imkanı da varsa herkes istediği gibi kendi zevkine göre yapar. Ah şu sözde kriz beni ( iş yerimi ) bu kadar etkilemeseydi. Giredim bu işe fakat jantlarımı bile kardeşim aldı benim yapmam çok zor.
Türkay güzel olmuş cidden. Güle güle kullan Çıkma kapı eşiklerini bulman kolay oldu mu Hurdacılarda çok şükür AE101 parçaları karaborsa da
Onun içinde ruhsata işlenmesi istenir
Türkay abi eline sağlık çok güzel olmuş , araçtada çok güzel duracagına eminim Birşey dikkatimi cekti komiğime geldi acıkcası 4. Resimde Çıkmacı parçanın üstüne bir kagıt yapıstırmıs ve üstünde Korolla yazıyor