0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
turkay abı neden rolla yazıo acaba ? :S
sen yorulma türkay abi ben cevap veriyorum tekrar ''co düşmüş ya her sayfada ayrı açıklamaktan bıktım..o da benim popim..sonuçta herkesin bir popisi vardır..''bana da aynı cevabi vermiş
Melih bey, isim ve tanışma konusu alalım lütfen.
arkadaşlar herkeze tekrar selam. uzun zaman oldu ama ben tatile gittim eşikleri yapan arkadaş tatile gitti derken dün itibari ile kapı eşiklerim tamamlandı bugün fotolarını çekip akşam eklerim yapan arkadaşla bugün maliyet hesabı yapacağız akşama tüm detayları yazarım.Maliyet hesabını yapmadık daha ama resimleri ekliyorum yorumlarınızı bekliyoruz...
hadi bakalım. kim en güzel ışıklı kapı eşiğini üretebilecek??? sabırsızlıkla bekliyoruz.
dostum hakkaten ellerine sağlık, çok güzel olmuş.bende yeni arabamı bu ay sonunda nasipse teslim alıcam.ancak bugün toyota'da senin yaptığın kapı eşiklerini gördüm ve 4 tanesine (ışıklı tabiki) 300 tl.fiyat söylediler.ancak ben web den yaptığım araştırmada 140 tl.ye 4 tanesi mevcut.toyotanın kendinden değilde internetten alıcağım ışıklı kapı eşikleri aynı olurmu herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım?veya sizlerin bildiği bir site veya adres varmı yardımcı olurmusunuz?
ya süper olmuş bu aga yaa. ben nerden üye oldum bu foruma beni masrafa sokuyo yaaaw filtrenin yanına birde bu çıktı şimdi. abi vallaha güzel çalışma...
Auris Harika olmuş eline koluna sağlık