Gönderen Konu: ışıklı kapı eşiği montaj (adım adım)  (Okunma sayısı 78735 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: ışıklı kapı eşiği montaj (adım adım)
« Yanıtla #220 : Ekim 19, 2010, 22:07:02 »
Melih Bulut Bey'den ön-arka eşik siparişlerim geldi. Aracıma ay sonu kavuşacağımı düşündüğümde işe eşikten başlamam biraz komik gelse de, ürünlerle ilgili ilk değerlendirmemi yapmam istedim.

Öncelikle işçilik ve malzeme kalitesi açısından çok şık. Eğer çift taraflı bantlar sorun çıkartmazsa (ki ben 3m'den şaşmam normalde) gerçekten çok şık ürünler. Şu an kafamdaki tek sorun servisin bu ürünü takarken garanti vs konusunda mırın kırın etmesi ihtimali. Araç geldiğinde çelik jant, kapı çitaları, DVD-navigasyon, xenon vs takılırken onlar da aradan çıksın istiyorum. Umarım sorun yaşamam. Takıldıklarında fırsatım olursa fotoğrafları da paylaşırım ama şimdilik düşünen arkadaşlara rahatlıkla sipariş vermelerini söylemek istedim.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #220 : Ekim 19, 2010, 22:07:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #221 : Ekim 26, 2010, 03:25:52 »
Harika olmuş eline sağlık
Sah7e

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #222 : Ekim 29, 2010, 14:46:57 »
foruma üye olduk masraftan kurtulamicaz anlaşılan :) ne kadar güzel bunlar
toyoooo toyota :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #223 : Ekim 29, 2010, 18:22:05 »
Melih Bulut Bey'den ön-arka eşik siparişlerim geldi. Aracıma ay sonu kavuşacağımı düşündüğümde işe eşikten başlamam biraz komik gelse de, ürünlerle ilgili ilk değerlendirmemi yapmam istedim.

Öncelikle işçilik ve malzeme kalitesi açısından çok şık. Eğer çift taraflı bantlar sorun çıkartmazsa (ki ben 3m'den şaşmam normalde) gerçekten çok şık ürünler. Şu an kafamdaki tek sorun servisin bu ürünü takarken garanti vs konusunda mırın kırın etmesi ihtimali. Araç geldiğinde çelik jant, kapı çitaları, DVD-navigasyon, xenon vs takılırken onlar da aradan çıksın istiyorum. Umarım sorun yaşamam. Takıldıklarında fırsatım olursa fotoğrafları da paylaşırım ama şimdilik düşünen arkadaşlara rahatlıkla sipariş vermelerini söylemek istedim.

Emrah bey aracınızı iyi günlerde kullanın, ürünleri beğendiğinize sevindim. Çift taraflı bantlar problem çıkarmaz içiniz rahat olsun kendi araçlarımızda da aynı bantları kullandık, hiçbir problem yok. Eşiklerin montajı bittiğinde resimleri bekliyoruz.

İyi günler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 hb corolla d-4d
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #224 : Kasım 01, 2010, 03:53:27 »
Melih Bey bende kendim aracım için sipariş vermek istiyorum corolla yazılı olanından. ancak izmitteyim ve montajı nasıl yapabilirim ve fiyatı hakkında bilgi verebilirmisinz ? arkadaşımın carisma sı ve benim corolla için fiyat verebilirseniz ve yardımcı olursanız sevinirim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #225 : Kasım 01, 2010, 11:45:25 »
Melih Bey bende kendim aracım için sipariş vermek istiyorum corolla yazılı olanından. ancak izmitteyim ve montajı nasıl yapabilirim ve fiyatı hakkında bilgi verebilirmisinz ? arkadaşımın carisma sı ve benim corolla için fiyat verebilirseniz ve yardımcı olursanız sevinirim..

Kemal bey, montajı oto elektrikçisine yaptırmanızı tavsiye ederim eğer oto tesisatından anlıyorsanız problem yok kendinizde yapabilirsiniz. Kapıları açtığınızda yanacak, kapattığınızda sönecek şekilde kapı swiclerine bağlatacaksınız. Zaten oto elektrikçileri 10-15dk içinde montaj yapıyorlar. Fiyat ön iki kapı için 80TL, 4 kapı için 120TL'dir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 hb corolla d-4d
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #226 : Kasım 01, 2010, 14:54:58 »
teşekkür ederim Melih bey. malum öğrenciym para ayarlayabildiğim zaman rahatsız ederim sizi :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #227 : Kasım 02, 2010, 20:57:12 »
Melih bey auris yazısı mavimi yanıyor ? bu parçanın ölçüleri nedir birde kapıyı açar açmaz direk yanıyormu yoksa aracın ışıklarının açık olmasımı gerekiyor teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #228 : Kasım 02, 2010, 23:27:30 »
Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim; Melih Bey'in eşikleri gerçekten çok şık.

Bununla birlikte, 2011 aracıma takabilmek için mevcut plastik eşikleri çıkartmam gerekiyor. Servis plastik eşiklerin altında delikler olduğunu, çıkartırsam içeriye su dolabileceğini falan söylüyor. Gerçi bana ne plastikler su szmasını önleyecek kadar sıkı geldiler, ne de bu delikleri -gerçekten varsa- silikon vs ile kapatmanın önünde bir engel yok ki. Sonuçta ben eşik istiyorum ve bu ya Melih Bey'den aldıklarım, ya da orjinalleri olacak, ki orjinalleri bu plastiklerin üzerine geçiyormuş, ama açık konuşmak gerekirse Melih Bey'inkiler kadar şık olma ihtimallerini düşük görüyorum.

Bu noktada sizlerden yardım rica ediyorum. Sizce mevcut eşikleri söküp bendeki ışıklıları takayım mı? Ya da 125 TL'ye aldığım bu eşikleri (2 ön 2 arka) 100 TL'ye bir Corolla sahibine gönderebilirim sanırım. Gönlüm kullanmaktan yana ama fikre ihtiyacım var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #229 : Kasım 03, 2010, 00:21:34 »
Melih bey auris yazısı mavimi yanıyor ? bu parçanın ölçüleri nedir birde kapıyı açar açmaz direk yanıyormu yoksa aracın ışıklarının açık olmasımı gerekiyor teşekkürler.

Erman bey, Auris yazısı Beyaz ama isteğe göre mavi 'de olabilir hiç farketmez. Parçanın ölçüleri 50cm*5cm. Eşikleri tesisata bağlatırken kapı swichlerine bağlatacaksınız, kapı açıldığı zaman yanacak kapandığı zaman sönecek.

Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim; Melih Bey'in eşikleri gerçekten çok şık.

Bununla birlikte, 2011 aracıma takabilmek için mevcut plastik eşikleri çıkartmam gerekiyor. Servis plastik eşiklerin altında delikler olduğunu, çıkartırsam içeriye su dolabileceğini falan söylüyor. Gerçi bana ne plastikler su szmasını önleyecek kadar sıkı geldiler, ne de bu delikleri -gerçekten varsa- silikon vs ile kapatmanın önünde bir engel yok ki. Sonuçta ben eşik istiyorum ve bu ya Melih Bey'den aldıklarım, ya da orjinalleri olacak, ki orjinalleri bu plastiklerin üzerine geçiyormuş, ama açık konuşmak gerekirse Melih Bey'inkiler kadar şık olma ihtimallerini düşük görüyorum.

Bu noktada sizlerden yardım rica ediyorum. Sizce mevcut eşikleri söküp bendeki ışıklıları takayım mı? Ya da 125 TL'ye aldığım bu eşikleri (2 ön 2 arka) 100 TL'ye bir Corolla sahibine gönderebilirim sanırım. Gönlüm kullanmaktan yana ama fikre ihtiyacım var.

Emrah bey sizinde söylediğiniz gibi delikleri slikonla kapatıp üzerine eşiklerin montajını yaptırdığınızda hiç bir problem kalmıyacak gibi, ama karar sizin tabi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #230 : Kasım 04, 2010, 12:27:03 »
cevaplar için teşekkür ederim peki auris yazısının kapı eşiğine döşenmiş montajı tamamlanmış halinin resmi varmı görebilirmiyiz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • daihatsu yrv turbo 1.3 lt 140 hp
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #231 : Kasım 04, 2010, 13:01:40 »
ellerine sağlık türkay kardeş. çok güzel olmuş. gençlerimizin önünü açarsak daha neler olacak da..... neyse şimdi biri çıkıp siyaset yapma kardeşim demeden susayım. bu arada cehaletimi maruz görürseniz bir sorum olacak. bu ''rolla'' eşiğin markası mı oluyor yoksa bizim ''corolla''nın yan sanayi ürünü mü oluyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #232 : Kasım 04, 2010, 14:52:19 »
rollanın basın sözcüsü :polis:
''co düşmüş  ya her sayfada ayrı açıklamaktan bıktım..o da benim popim..sonuçta herkesin bir popisi vardır..''
bana da aynı cevabi vermiş :D
1 önceki ve daha önceki sayfalarda da aynı cevap var ;)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #233 : Kasım 04, 2010, 16:44:15 »
rollanın basın sözcüsü :polis:
''co düşmüş  ya her sayfada ayrı açıklamaktan bıktım..o da benim popim..sonuçta herkesin bir popisi vardır..''
bana da aynı cevabi vermiş :D
1 önceki ve daha önceki sayfalarda da aynı cevap var ;)
cansın can :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #234 : Kasım 04, 2010, 16:48:53 »
co yu buldduummm co yu bulldduuummmmm.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #235 : Kasım 04, 2010, 18:18:15 »

Gaye dost uğruna ölmek değil,
Uğruna ölünecek dostu bulmaktır!..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #236 : Kasım 04, 2010, 18:39:24 »
cansın can :D
eyvallah :)
co yu buldduummm co yu bulldduuummmmm.....
nerdeee nerdeee...
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • oğlum, ben ve kızım :)
« Yanıtla #237 : Kasım 04, 2010, 18:43:29 »
türkay sarıkaya ve Mustafa Erdoğan  arkadaşlarımı  bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum...emeğinize sağlık...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #238 : Kasım 04, 2010, 20:02:29 »
türkay sarıkaya ve Mustafa Erdoğan  arkadaşlarımı  bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum...emeğinize sağlık...

gerçi benimki biraz hazır işi oldu ama :)
teşekkürler..
Gaye dost uğruna ölmek değil,
Uğruna ölünecek dostu bulmaktır!..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #239 : Kasım 05, 2010, 12:44:30 »
nerdeee nerdeee...

coşkun yürütmüş co-co rolla yapmış....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."