0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Melih Bulut Bey'den ön-arka eşik siparişlerim geldi. Aracıma ay sonu kavuşacağımı düşündüğümde işe eşikten başlamam biraz komik gelse de, ürünlerle ilgili ilk değerlendirmemi yapmam istedim.Öncelikle işçilik ve malzeme kalitesi açısından çok şık. Eğer çift taraflı bantlar sorun çıkartmazsa (ki ben 3m'den şaşmam normalde) gerçekten çok şık ürünler. Şu an kafamdaki tek sorun servisin bu ürünü takarken garanti vs konusunda mırın kırın etmesi ihtimali. Araç geldiğinde çelik jant, kapı çitaları, DVD-navigasyon, xenon vs takılırken onlar da aradan çıksın istiyorum. Umarım sorun yaşamam. Takıldıklarında fırsatım olursa fotoğrafları da paylaşırım ama şimdilik düşünen arkadaşlara rahatlıkla sipariş vermelerini söylemek istedim.
Melih Bey bende kendim aracım için sipariş vermek istiyorum corolla yazılı olanından. ancak izmitteyim ve montajı nasıl yapabilirim ve fiyatı hakkında bilgi verebilirmisinz ? arkadaşımın carisma sı ve benim corolla için fiyat verebilirseniz ve yardımcı olursanız sevinirim..
Melih bey auris yazısı mavimi yanıyor ? bu parçanın ölçüleri nedir birde kapıyı açar açmaz direk yanıyormu yoksa aracın ışıklarının açık olmasımı gerekiyor teşekkürler.
Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim; Melih Bey'in eşikleri gerçekten çok şık.Bununla birlikte, 2011 aracıma takabilmek için mevcut plastik eşikleri çıkartmam gerekiyor. Servis plastik eşiklerin altında delikler olduğunu, çıkartırsam içeriye su dolabileceğini falan söylüyor. Gerçi bana ne plastikler su szmasını önleyecek kadar sıkı geldiler, ne de bu delikleri -gerçekten varsa- silikon vs ile kapatmanın önünde bir engel yok ki. Sonuçta ben eşik istiyorum ve bu ya Melih Bey'den aldıklarım, ya da orjinalleri olacak, ki orjinalleri bu plastiklerin üzerine geçiyormuş, ama açık konuşmak gerekirse Melih Bey'inkiler kadar şık olma ihtimallerini düşük görüyorum.Bu noktada sizlerden yardım rica ediyorum. Sizce mevcut eşikleri söküp bendeki ışıklıları takayım mı? Ya da 125 TL'ye aldığım bu eşikleri (2 ön 2 arka) 100 TL'ye bir Corolla sahibine gönderebilirim sanırım. Gönlüm kullanmaktan yana ama fikre ihtiyacım var.
rollanın basın sözcüsü ''co düşmüş ya her sayfada ayrı açıklamaktan bıktım..o da benim popim..sonuçta herkesin bir popisi vardır..''bana da aynı cevabi vermiş 1 önceki ve daha önceki sayfalarda da aynı cevap var
cansın can
co yu buldduummm co yu bulldduuummmmm.....
türkay sarıkaya ve Mustafa Erdoğan arkadaşlarımı bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum...emeğinize sağlık...
nerdeee nerdeee...