0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya ben bi ara çok aramıştım corolla yazılı bulamamıştım kaç liraymış? 4 adet mi yapıyorlar (arkalar ışıksız) sadece ön 2 ye mi? bilgi verirseniz seviniriz birde şuanki fiyatı nedir ne kadar indirim yapılacak
ya şimdi bende szin gibi düşündüm..4 lü diye ama değil yanlızca önler..bence arkalara gerek yok..kapı açıldığınd yanarak bir corola yazısı çıkıyor..ışık rengi seçilebiliyor..mavi ve kırmızı olduğunu biliyorum..şu an ki renk bilgisi bu önlere oluyor..çiftini 80 tl dedi.. ama indirimi olucak yani onunda amacı sürümden kazanmak..ben varım diyorsanız..2 kişi olduk..50 tl anlaşabilsek çiftini.. iyi olur ayrıca bu kişi ankarada forumdan bir üyemiz olarak bu konuda bize yardımcı olabilirsiniz...
eline sağlık abi güzel olmuş abi ama ben senin jantlara bayılıyom
neden corolla değil rolla ?
Türkay artık ben bu soruyu okumaktan sıkıldım, sen ne durumdasın düşünemniyorum bile
sen yorulma türkay abi ben cevap veriyorum''co düşmüş ya her sayfada ayrı açıklamaktan bıktım..o da benim popim..sonuçta herkesin bir popisi vardır..''bana da aynı cevabi vermiş
her şey tam da bir rolla mı eksik irfan abi ya
şaka bir yana dünya çapınca corollaya kısaltma olarak rolla diyorlar, ben de çok beğeniyorum o kullanımı..şu anda aracımın adı rolla, ilerde bir gün turbo takarsam adı turborolla olcak öyle işte, rolla ordan geliyor
e işte o da benim popim bkz : herkesin bir popisi vardır
ben bunu özellikle böyle istedim be buna kaldım diye değil, özellikle böyle olsun diye para falan verdim
teşekkür ederim co düşmüş ya her sayfada ayrı açıklamaktan bıktım..o da benim popim..sonuçta herkesin bir popisi vardır..
Genelde yurt disinda corollalara rolla diyorlar. Yani lakabi gibi birsey
aaynen öyle..burda denmiyor, ya da çok nadir deniyor, o yüzden ben dediğimde arabanın adı oldu o
ışıklı kapı basamağı yaptıracak arkadaşlar. eğer aceleniz yoksa 2 hafta daha bekleyin derim. orjinal yazı karakterli ve 4 kapı için ben yaptırıyorum. bitince fotolarını koyarım ara sıra görüyorum çok hoş duruyo bitince karar verirsiniz.
Türkay abi bigün turbo taktırırsa turborolla olucaktı galiba
evet aynen öyle rollanın başına da supradaki turbo amblemini yapıştırcaktım
dert etme ya, ankaradayım kışları, ankara daha yakın oraya gelirsin