Gönderen Konu: ışıklı kapı eşiği montaj (adım adım)  (Okunma sayısı 78744 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: ışıklı kapı eşiği montaj (adım adım)
« Yanıtla #140 : Haziran 21, 2010, 15:21:31 »
ya ben bi ara çok aramıştım corolla yazılı bulamamıştım kaç liraymış? 4 adet mi yapıyorlar (arkalar ışıksız) sadece ön 2 ye mi? bilgi verirseniz seviniriz birde şuanki fiyatı nedir ne kadar indirim yapılacak
ya şimdi bende szin gibi düşündüm..4 lü diye ama değil yanlızca önler..bence arkalara gerek yok..kapı açıldığınd yanarak bir corola yazısı çıkıyor..ışık rengi seçilebiliyor..mavi ve kırmızı olduğunu biliyorum..şu an ki renk bilgisi bu önlere oluyor..çiftini 80 tl dedi.. ama indirimi olucak yani onunda amacı sürümden kazanmak..ben varım diyorsanız..2 kişi olduk..50 tl anlaşabilsek çiftini.. iyi olur   ;)  ayrıca bu kişi ankarada forumdan bir üyemiz olarak bu konuda bize yardımcı olabilirsiniz...
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Haziran 21, 2010, 15:21:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #141 : Haziran 21, 2010, 16:33:59 »
ya şimdi bende szin gibi düşündüm..4 lü diye ama değil yanlızca önler..bence arkalara gerek yok..kapı açıldığınd yanarak bir corola yazısı çıkıyor..ışık rengi seçilebiliyor..mavi ve kırmızı olduğunu biliyorum..şu an ki renk bilgisi bu önlere oluyor..çiftini 80 tl dedi.. ama indirimi olucak yani onunda amacı sürümden kazanmak..ben varım diyorsanız..2 kişi olduk..50 tl anlaşabilsek çiftini.. iyi olur   ;)  ayrıca bu kişi ankarada forumdan bir üyemiz olarak bu konuda bize yardımcı olabilirsiniz...

Evet ışık rengi; beyaz, mavi, kırmızı, yeşil, turuncu olarak seçeneklerimiz mevcut. Toplu alım yapılırsa bir indirimim olur tabi, ama bu 50 tl'ye değil :) . 3-5 adet arası 70TL, 6 adet ve yukarısına 60TL olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Haziran 22, 2010, 02:00:28 »
Murat bey evet almak isterim aslında ama şuan askerden yeni geldim ve henüz işe girmediğim için para yok :D ışıklandırması kolay ben bile yapıp bağlarım aslında ama corolla yazan bulamamıştım 60'a alırsak güzel olurdu aslında ama dediğim gibi şuan beklemede kalacağım maalesef ilerde düşünebilirim ancak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #143 : Haziran 23, 2010, 00:28:13 »
çok güzel olmuş kazasız belasız inş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #144 : Haziran 24, 2010, 21:22:16 »
eline sağlık abi güzel olmuş abi ama ben senin jantlara bayılıyom
dostunla öyle dost ol ki düşman olduğunda hakkında söyleyecek birşey bulamasın

düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #145 : Haziran 24, 2010, 21:34:28 »
eline sağlık abi güzel olmuş abi ama ben senin jantlara bayılıyom
eyvallah çok teşekkür ederim :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla97™
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #146 : Haziran 28, 2010, 15:46:23 »
neden corolla değil rolla ?
Corolla97™

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #147 : Haziran 28, 2010, 15:53:16 »
Türkay artık ben bu soruyu okumaktan sıkıldım, sen ne durumdasın düşünemniyorum bile :)
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #148 : Haziran 28, 2010, 17:48:07 »
neden corolla değil rolla ?
sen yorulma türkay abi ben cevap veriyorum
''co düşmüş  ya her sayfada ayrı açıklamaktan bıktım..o da benim popim..sonuçta herkesin bir popisi vardır..''
bana da aynı cevabi vermiş :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #149 : Haziran 28, 2010, 20:48:28 »
saygıdeğer arkadaşlar, ışıklı basamak çıtasını bende yaptırmak isterim, bana da haber verirseniz çok sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #150 : Haziran 28, 2010, 22:55:28 »
Türkay artık ben bu soruyu okumaktan sıkıldım, sen ne durumdasın düşünemniyorum bile :)

sorma abi ya, sen yine sadece forumda görüyorsun..forum dışında daha bile çok var :D
''co düşmüş  ya her sayfada ayrı açıklamaktan bıktım..o da benim popim..sonuçta herkesin bir popisi vardır..''
:alkis:

şimdi ben birkaç açıklamamı yapıştırayım buraya ;
her şey tam da bir rolla mı eksik irfan abi ya :D
şaka bir yana dünya çapınca corollaya kısaltma olarak rolla diyorlar, ben de çok beğeniyorum o kullanımı..şu anda aracımın adı rolla, ilerde bir gün turbo takarsam adı turborolla olcak :) öyle işte, rolla ordan geliyor
e işte o da benim popim

bkz : herkesin bir popisi vardır :)
sonra biri keşke corolla olsaymış, daha iyi olurmuş dedi :)
ben bunu özellikle böyle istedim be :D buna kaldım diye değil, özellikle böyle olsun diye para falan verdim :P
teşekkür ederim :) co düşmüş :) ya her sayfada ayrı açıklamaktan bıktım..o da benim popim..sonuçta herkesin bir popisi vardır..
Genelde yurt disinda corollalara rolla diyorlar. Yani lakabi gibi birsey  :blink:
aaynen öyle..burda denmiyor, ya da çok nadir deniyor, o yüzden ben dediğimde arabanın adı oldu o :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
« Yanıtla #151 : Haziran 29, 2010, 15:58:39 »
ışıklı kapı basamağı yaptıracak arkadaşlar. eğer aceleniz yoksa 2 hafta daha bekleyin derim. orjinal yazı karakterli ve 4 kapı için ben yaptırıyorum. bitince fotolarını koyarım ara sıra görüyorum çok hoş duruyo bitince karar verirsiniz.
hayat yüreğin kadar, yaşamak nekadar gülebiliyorsan o kadar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #152 : Haziran 30, 2010, 15:37:06 »
ışıklı kapı basamağı yaptıracak arkadaşlar. eğer aceleniz yoksa 2 hafta daha bekleyin derim. orjinal yazı karakterli ve 4 kapı için ben yaptırıyorum. bitince fotolarını koyarım ara sıra görüyorum çok hoş duruyo bitince karar verirsiniz.
paylaşımlarınız bekliyoruz..resimleri ile birlikte..hemde 4 adet..süper.. bekliyoruz..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #153 : Haziran 30, 2010, 18:42:53 »
ben yaptırırken de 4lü vardı, arkalar kısa oluyor, küçük kalıyor diye yaptırmamıştım, çok çok küçük ve sadece toyota amblemi vardı benim yaptırdığım yerde..sizinkini ben de çok merak ettim şimdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #154 : Temmuz 01, 2010, 01:37:38 »
bende paylaşımlarınızı dört gözle bekliyorum. inşallah öncelikle sizin hoşunuza gider, sonrada bizim serkan bey. böylelikle bizde yaptırırız;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #155 : Temmuz 01, 2010, 10:25:03 »
Türkay abi bigün turbo taktırırsa turborolla olucaktı galiba :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #156 : Temmuz 01, 2010, 12:06:50 »
Türkay abi bigün turbo taktırırsa turborolla olucaktı galiba :D
evet aynen öyle :D rollanın başına da supradaki turbo amblemini yapıştırcaktım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #157 : Temmuz 01, 2010, 12:52:19 »
evet aynen öyle :D rollanın başına da supradaki turbo amblemini yapıştırcaktım :D

O arabaya turbo takılırsa çok merak ediyorum ve binmek için İzmire gelicem abi :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #158 : Temmuz 01, 2010, 13:04:50 »
dert etme ya, ankaradayım kışları, ankara daha yakın oraya gelirsin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #159 : Temmuz 01, 2010, 13:10:39 »
dert etme ya, ankaradayım kışları, ankara daha yakın oraya gelirsin :D

Tamam Türkay abi sağol çok bomba olur turborolla :D ismi bile çok hoş :D