Ellerine saglik valla mukemmel olmus
neden rolla yazıyo onu anlamadım ben corolla yazması gerekmiyo mu?
Ellerine saglik valla mukemmel olmus
teşekkür ederim
neden rolla yazıyo onu anlamadım ben corolla yazması gerekmiyo mu?
co düşmüş

ya her sayfada ayrı açıklamaktan bıktım..o da benim popim..sonuçta herkesin bir popisi vardır..
Genelde yurt disinda corollalara rolla diyorlar. Yani lakabi gibi birsey
Genelde yurt disinda corollalara rolla diyorlar. Yani lakabi gibi birsey 
aaynen öyle..burda denmiyor, ya da çok nadir deniyor, o yüzden ben dediğimde arabanın adı oldu o
türkay o pedalların ordaki beyaz ışıkta çok güzel durmuş elline sağlık valla
türkay o pedalların ordaki beyaz ışıkta çok güzel durmuş elline sağlık valla
teşekkür ederim ben de çok memnunum o aydınlatmadan..gece araca binmekten zevk alır hale geldim
o işi bende yapmak itedim ama beceremedim öle kaldı one arkaya yapıcaktım çok güzel duruyor.
bu konuda fikirleirnizi almak istedim.. bu ışıklı kapı montajını yapan biri ile irtibata geçtim..çalışmaları gayet hoş fiyatını çifti 80.00 tl dedi. ama değer mi değmez mi ? bilemiyorum..ama forumda bu konu hakkında düşünceleri ve siparişle ilgili fikri olan var mı? şahıs toplu üretimde toplu indirimim olur dedi.. sizce nasıl? forum olarak uygulayabilirmiyiz..elimde bir tane örnek var kendisinden mail olarak örnekler istemiştim daha göndermedi..birazdan bir tane ekleyeceğim..

model bu yada daha başka ..şahıs isteğe göre isimli şekildede imalatını yapıyor..yazının baş tarafına toyota logosuda kullanılabilir..avensis corolla yaris corona hılüx fikirleirnizi almak isterim..
kesinlikle reklam amaçlı falan değildir..sadece yaptıracak olan olur mu olma zmı analizi yapılcaktır.. toplu siparişte forumuz adına yaptırmak isteyen olursa indirim olucağı söylendi..
Sol kapıya kendimi adımı, sağ kapıya ise eşimin adını yazdırsam çok mu apaçi olur sizce
abi neden olsun ki..apaçilikle ne alakası var..asilliktir bunun adı.. bence..

benim görüşüm olur.. ben bile ismimi düşündüm..ama konuyu paylaştığımdna beri kimsede görüş yok acaba başlık mı yanlış..yada konu eski diye itibar görmüyor mu ? ..yada paylaşımı dandik mi görüyor forum ahalimiz..

iyi ,kötü ,olur, olmaz, ekmek, su ,reçel ,deyin söyleyin yav ...
Sol kapıya kendimi adımı, sağ kapıya ise eşimin adını yazdırsam çok mu apaçi olur sizce 
Of hakkı abi yaa, copyrigt yokmu bu sitede, anlamadım gittti, herkes benim aklımı mı okuyor?
Merhaba arkadaşlar,
İsimli olarak yapmış olduğum bir çalışmayıda ben paylaşayım
..evet ..yokmu artıran...yaptıralım mı ahali verelim mi sipariş ?......
ya ben bi ara çok aramıştım corolla yazılı bulamamıştım kaç liraymış? 4 adet mi yapıyorlar (arkalar ışıksız) sadece ön 2 ye mi? bilgi verirseniz seviniriz birde şuanki fiyatı nedir ne kadar indirim yapılacak