0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tek şikayetim bazı sert virajlarda arkayı savurmasıydı. Suçluyu buldum , sert bridgestone turanza ER300 lastikler. Bu tür araç kullananlara kesinlikle yumuşak hamurlu lastik öneriyorum, özellikle ara sıra sportif kullanıyorsanız. Bu yol sesinin de azalmasını sağlayacaktır.
benim 1.33 aurisimde de aynı sorun var biraz zorlayınca arkası kaymaya başlıyor ben şirket aracı connect kullanıyorum o bile (ruhsatta kamyonet geçtiği halde ki 5 koltuklu) daha güven veriyor sizin de tavsiyenizle ben de lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum merak ettim siz ne kullanıyorsunuz?(benim aklımdaki lastik yokohoma)
Lastikte continental sport contact 2 yada continental premium contact 2 tavsiye edilir
tavsiye için teşekkür ederim bu lastikler 4 mevsim mi yoksa yaz lastiği mi?
bizde bu gün 1.6 comfort extra auris aldık, nacizane görüşlerimi paylaşmak isterim.öncelikle aracın debriyajı ciddi olarak çok yukarda, ve toyotaların sanıyorum genel sorunu gaz pedalı tepkimeleri, gaz pedalıyla anlaşmak zor.aracı yaklaşık 20 km kadar kullandım sanıyorum sıfır olduğu için frenleri harekete gerçirmeniz için pedala baya basmanız gerekiyor performans olarak henuz birşey diyemeyeceğim dediğim gibi araç sıfır olduğu için yorum yapmam çok doğru olmaz, direksiyondan bahsetmem gerekirse yumuşak güzel bir direksiyonu var manevrası rahat. 120-130 gibi hızlarda araç gerçekten çok ruzgar tutuyor önceki aracımız 2009 focus'tu o arabadan sonra auris'e geçer puan veremedim henuz ilerleyen zamanlarda görücez tabi ama focusta asla rüzgar gibi etkenlerin sorunlarını yaşamadım. bakalım ilerleyen zamanlarda 132 beygiri hissedebilicekmiyiz hayırlısı
Auris hakkın'da bilgi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.. Bende auris almayı pilanlıyorum 2El yakıt tipi benzin+LPG bakıyorum malümm benzin fiyatları cep yakıyor...Şu günler'de Bir m3'ün 20 Tl lik 4 LT benzin aldığına şayit oldum dedimki kendime Lpg doğru seçim.. Ama auris'de LPG performansı nasıl.. Kuzenim'de megan2 var lpg'de olduğunu anlamıyorsunuz bile.. bazı motorlar gerçekten gazı kabul etmiyor bu sıkıntı AURİS'DE varmı ?