0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ankara iyi hoş aslında da şehir dışı olunca benim kadar heyecanlanan yok heralde
Takdir ettim ciğerim O değil de meleği getirsene sen yaa
hakkı bey siz adanalı bir yönetici olarak adana tarsus ve mersini toparlayamazmıyız acaba?
ankarada olsa kesinlikle getirirdim, allem ederdim kallem ederdim en olmadı bak sensiz gider pelinle buluşurum derdim yine getirirdim ama izmirde yine de sorcam ben hadi be hacı gel ist yapalım dicem, inşallah bulur bir yolunu gelir
Türkay süper fikir amma velakin benim sınav zamanına denk geliyor
De ki nagi seni çok seviyormuş, tanımasa da böyle içi ısınmış. Misafir ederim istediği kadar hiç sorun değil.
Ben bu şuan İstanbul'dayım ve 2 Mayıs tekrar İstanbul'a gelmek için yakın bir tarih malesef Aslında 9 Mayıs ya da 16 Mayıs için Abant ya da Bolu/Gölcük'de Zihinsel Engelli Bireylerin Sosyal Yaşama Kazandırılması projesi kapsamında bir piknik organizasyonu yapmayı düşünüyorum. İstanbul ve Ankara tayfası olarak orta noktada buluşup bizim sosyal etkinliğimize de destek (destek derken maddi bir beklenti yok) olacak şekilde bir buluşma ayarlansa güzel olurdu diye düşünüyorum.
Hep bu toplantılar bize uzak yerlerde oluyor :S
Ama açıkçası bu proje çok kafama yattı, gerçekten hem bizler için güzel olabilir (doğada piknik) hemde hayırlı güzel bir iş olmuş olur. Bunu da ciddi ciddi düşünmek lazım, tabi kısa zamanda da karar vermek gerek.