Gönderen Konu: ankaralılar...istanbula gidelim...  (Okunma sayısı 64259 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: ankaralılar...istanbula gidelim...
« Yanıtla #240 : Nisan 28, 2010, 19:49:57 »
  Anladım. Gün doğmadan neler doğar. İnşallah Bekir ayarlar ve daha rahat gelirsiniz hep birlikte. Türkay ne olur ne olmaz diye alternatif yollarda düşünüyor. Yakıt fiyatlarını bu seviyelerde belirleyenler Utansın.
 Emin olun, o gün herkesi bir kaç yaş gençleştirecek. :) Biraz Laktik asit de salgılarız. :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #240 : Nisan 28, 2010, 19:49:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #241 : Nisan 28, 2010, 22:49:23 »
ben her ihtimale karşı lpgli araba araştırmaya çalışayım yoksa zaten hande ablanın ya da benim arabayla gitcez.

biraz önce ankara-ağva arasını araştırdım 437km çıkıyor, hadi 450 diyelim, 900km yapıyor.hadi 1000 diyelim, 1000kmde ortalama 7.5 litre yaksa (normal şehirler arası şeklinde yakmayacak sonuçta, 90la gitmeyiz bütün yolu, otoban var falan) 75 litre benzin ihtiyacımız olacak 284.5 lira benzin 20 lira da otoban parası vercez, 305 lira sadece yol masrafımız olacak..şaka maka gözüm korktu..
Abi cumartesi gününe kadar araba bulamazsak ben ayarlamaya çalışırım ama büyük ihtimalle accenti alırım. :D 1.2 motor lpgli :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #242 : Nisan 28, 2010, 22:55:56 »
Abi cumartesi gününe kadar araba bulamazsak ben ayarlamaya çalışırım ama büyük ihtimalle accenti alırım. :D 1.2 motor lpgli :D
eh be erdem :D 1.2 accent mi vaR :) :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #243 : Nisan 28, 2010, 23:01:45 »
eh be erdem :D 1.2 accent mi vaR :) :)
bilmiyorum dayımın kullandığı arabayı alacağım , 1.3 de olabilir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #244 : Nisan 28, 2010, 23:02:44 »
öyle değil :D yani öyle bir araba alma şansı mı var tarzında sormuştum :D :D koklar o be :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #245 : Nisan 28, 2010, 23:04:56 »
1.3 yada 1.4 dolabilir tam bilgim yok , accent eranın en ufak motoru kaç ise ondandı.  :D
Yalnız şöyle bir durum var , şileye gideceğimi bilmemeleri gerek yoksa dayım bana araba falan vermez. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #246 : Nisan 28, 2010, 23:09:42 »
1.3 yada 1.4 dolabilir tam bilgim yok , accent eranın en ufak motoru kaç ise ondandı.  :D
Yalnız şöyle bir durum var , şileye gideceğimi bilmemeleri gerek yoksa dayım bana araba falan vermez. :D
haa o zaman sakat işte :( allah korusun bir şey gelse başa çifte kızgınlık bir de kmye bakmazlar mı :P ama yine de ben böyle küçük kaçamakları severim :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #247 : Nisan 28, 2010, 23:57:29 »
zaten daha önce ''Havaalanından arkadaşımı almaya gidiyorum'' diye arabayı alıp çankırıya gitmiştik ,
ondan dolayı bir kere adım çıktı artık , yani arabayı alırsam dayım lastiklerin kabak olmasını göze almış demektir :D

bu arada birkaç seçenek daha var duruma göre bakacağım , bir arkadaşımla konuştum Fiorino ve civic var. O gün kendisi işyerinde olursa civicle gideceğiz , ama evde olursa fiorinoyu verecek. Hatta belki kendiside gelebilir. (beraber gidersek sorun çıkacak birisi değil) Ama sende bir sorda abi etrafına bulalım bir yerden araba , Uff babamda tam antalyaya gidecek zamanı buldu. Passat ne güzel yatıyordu kapının önünde. :(

Edit; Benzinli arabayla gidersek kişi başı 100 liraya geliyor , o fiyatada ben uçakla giderim kusura bakmayın :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #248 : Nisan 28, 2010, 23:59:56 »
zaten daha önce ''Havaalanından arkadaşımı almaya gidiyorum'' diye arabayı alıp çankırıya gitmiştik ,
ondan dolayı bir kere adım çıktı artık , yani arabayı alırsam dayım lastiklerin kabak olmasını göze almış demektir :D

bu arada birkaç seçenek daha var duruma göre bakacağım , bir arkadaşımla konuştum Fiorino ve civic var. O gün kendisi işyerinde olursa civicle gideceğiz , ama evde olursa fiorinoyu verecek. Hatta belki kendiside gelebilir. (beraber gidersek sorun çıkacak birisi değil) Ama sende bir sorda abi etrafına bulalım bir yerden araba , Uff babamda tam antalyaya gidecek zamanı buldu. Passat ne güzel yatıyordu kapının önünde. :(
ben de bakayım hakkaten ya..ustama falan sorayım olur derse benim arabayla günübirlik takas yaparız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #249 : Nisan 29, 2010, 00:07:37 »
Durun yab daha bişi belli değil ben ayarlamaya çalışıyorum yarın kesin belli olacak benim durumum.. İnşallah sıkıntı çıkmaz gideriz ben çok istiyorum gelmeyi..
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #250 : Nisan 29, 2010, 00:10:06 »
Durun yab daha bişi belli değil ben ayarlamaya çalışıyorum yarın kesin belli olacak benim durumum.. İnşallah sıkıntı çıkmaz gideriz ben çok istiyorum gelmeyi..
İnşallah birlikte gideriz abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #251 : Nisan 29, 2010, 00:33:54 »
bekir olursa güzel olur valla olmazsa da diğer yollara bakmalı tabi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #252 : Nisan 29, 2010, 08:21:42 »
İnşallah. Gerçekten çok güzel olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #253 : Nisan 29, 2010, 13:29:55 »
cumadan itibaren nete giremeyeceğim için son gelişmeleri cumartesi türkaydan alayım....

arkadaşlar bir kere yola çıktık artık biraz eksik biraz fazla çıkacak o para cebimizden öyle yada böyle gideceğiz....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #254 : Nisan 29, 2010, 15:30:48 »

arkadaşlar bir kere yola çıktık artık biraz eksik biraz fazla çıkacak o para cebimizden öyle yada böyle gideceğiz....

+1 Hande Hanıma katılıyorum. Türkay kardeşim kusurabakma ama, hiçbirşey bulamasan bisiklet pedalını çevire çevire geleceksin ama yinede geleceksin(İZ) kardeşim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #255 : Nisan 30, 2010, 11:54:13 »
Ne oldu bu ne suskunluk bu konuda gitmekten vaz mı geçtiniz :? :D
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #256 : Nisan 30, 2010, 12:05:08 »
yok bizim plan tamamdır :D o yüzden sustuk :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #257 : Nisan 30, 2010, 12:38:01 »
üç gündür bişey yemiyorum para biriktirmek için o yüzden yazacak mecalim yok.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #258 : Nisan 30, 2010, 12:51:54 »
üç gündür bişey yemiyorum para biriktirmek için o yüzden yazacak mecalim yok.... :D

amanın !!! :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #259 : Nisan 30, 2010, 13:07:35 »
herkesin cebinde 60 70 tl olsa rahat rahat yeter adam başı 35 40tl lpg 20 de orda harcasak tamam işte :D
..Tüplü ve Öfkeli..