0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben her ihtimale karşı lpgli araba araştırmaya çalışayım yoksa zaten hande ablanın ya da benim arabayla gitcez.biraz önce ankara-ağva arasını araştırdım 437km çıkıyor, hadi 450 diyelim, 900km yapıyor.hadi 1000 diyelim, 1000kmde ortalama 7.5 litre yaksa (normal şehirler arası şeklinde yakmayacak sonuçta, 90la gitmeyiz bütün yolu, otoban var falan) 75 litre benzin ihtiyacımız olacak 284.5 lira benzin 20 lira da otoban parası vercez, 305 lira sadece yol masrafımız olacak..şaka maka gözüm korktu..
Abi cumartesi gününe kadar araba bulamazsak ben ayarlamaya çalışırım ama büyük ihtimalle accenti alırım. 1.2 motor lpgli
eh be erdem 1.2 accent mi vaR
1.3 yada 1.4 dolabilir tam bilgim yok , accent eranın en ufak motoru kaç ise ondandı. Yalnız şöyle bir durum var , şileye gideceğimi bilmemeleri gerek yoksa dayım bana araba falan vermez.
zaten daha önce ''Havaalanından arkadaşımı almaya gidiyorum'' diye arabayı alıp çankırıya gitmiştik , ondan dolayı bir kere adım çıktı artık , yani arabayı alırsam dayım lastiklerin kabak olmasını göze almış demektir bu arada birkaç seçenek daha var duruma göre bakacağım , bir arkadaşımla konuştum Fiorino ve civic var. O gün kendisi işyerinde olursa civicle gideceğiz , ama evde olursa fiorinoyu verecek. Hatta belki kendiside gelebilir. (beraber gidersek sorun çıkacak birisi değil) Ama sende bir sorda abi etrafına bulalım bir yerden araba , Uff babamda tam antalyaya gidecek zamanı buldu. Passat ne güzel yatıyordu kapının önünde.
Durun yab daha bişi belli değil ben ayarlamaya çalışıyorum yarın kesin belli olacak benim durumum.. İnşallah sıkıntı çıkmaz gideriz ben çok istiyorum gelmeyi..
arkadaşlar bir kere yola çıktık artık biraz eksik biraz fazla çıkacak o para cebimizden öyle yada böyle gideceğiz....
üç gündür bişey yemiyorum para biriktirmek için o yüzden yazacak mecalim yok....