0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet yapmayı düşünüyorum ama bu pimaşı ta manifolddan nası çekcem onu hesaplıyamıyorm olmadı krom boru kıvırtırcam arkadaşa öle bişiler yapcam yaza bikaç deişiklik yapmalıyım sıkıldım jantları fln da deiştircem belki
kardeşim benim daha şu anda gördüm konunu maşallah canavar gibi olmuş araban bu pimaş olayını çok düşünmüştüm inanır mısın yapayım yapmayım diye çok git-gel yaşadım yapmadım sonra gayet de güzel oturtmuşsun helal olsun, güle güle kazasız belasız cezasız nazarsız kullanmak nasip olsun..bir de insana en çok kendi nazarı değer unutma ha
ayrıca eksta bonusta aracının tüpteki gidişimi yoksa benzin mi ?
acık hava filtresi asla yakıtı düşürmez
kardesim yakıt düşürmez kac senedir bu işin içindeyim düşürmez normal hava filtresinden bahsetmiyorm acık hava filtresinden bahsediorm 300 gecik farklı model ve marka araca taktım ve hepsi yakıtı arttı hemde normal değerde kullanmasına rağmen benimle her konuda iddalasın ama motor mekanik konusunda asla
tamam işte abide kardes olmuyomu ayrıca bu yakıt düşmezi tek ben demiyorm bana diyosunki 2 yıllık corolla kullanıcısı olman gerekir bunu baska söyleyende sen hangi toyotada calıstığını biliyosun kalite kontrol şefi söylüyor bazı şeyler güdülemeyle insanlara satılır abicim bunu bil istediğin teste sok arabanı istediğin harbi ustaya sor yakıt düşmez artar ayrıca araba bi süre sonra dengeside kayıyo sakın beni filtre düşmanı sanmayın bana kalsa ben bugün takarım motoru 1 ayda eline alırsın deselerde yine takarım bendeki hastalık sen gecen gece dedin ya senin cok eksiklerin var aslında yanılıyosun sen makascısın ben yancıyım ben makas atamıyorum sende el freniyle değil bak benim gibi arabayı virajlara tam yan sokamazsın ben 2 sene honda s2000 kullandım arabadan anlayan bilir s2000 i nasıl makina oldunu 168 bg 2 kişilik hafif kasa tam bir yan makinası beni benim çevreme sor sana anlatsınlar ben senin arabanı tanımıyorum yüzden pasif kaldım yol tutusu ne kadar iyi nerde ne yapar bilmiyorum sen 0 arabayı ilk aldığın gün yap bakalım 0 hareketleri tanımı0sun arabayı yapamazsın sen şimdi yaptımda dersin neyse ben ne desemde siz kendinize doğru edinmişiniz bikere benim kusuruma bakmayın derler ya doğru söyleyeni d0kuz köyden k0varlar işte 0 misal ben daha ağzımı acmam cünkü benden fazla aramız 0lmasada büyüksünüz saygım s0nsuz size bişey demiyorum ama internette her okuduğunuza inanmayın tuzaklara düşmeyin kardesinizin varsa aranızda bi değeri ciddiye alırsınız
açık hava filtresi takıp bir de soğuk havayla beslersen motora daha fazla hava değil, daha fazla oksijen doldurursun, daha fazla yanma olur..birim benzinle daha fazla yanma...yani daha fazla verim..3 kuruşa 5 köfte yani
Ahmet Can, tek bir dileğim var senden, yazarken noktalama işaretlerini kulalanabilir misin Yazdıklarını okurken gözlerim yoruluyor.