Gönderen Konu: logoyu kırmızıya boyadım , ama pek olmadı sanırım , sizce nasıl olmuş?  (Okunma sayısı 9460 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Arka fena değilde, ön biraz boğmuş gibi. İçinizi kaçırmak istemem yinede :)
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
gelen yorumlara göre değiştiririm rengi belk ,i siyaha boyayabilirim :) o da olmazsa tinerle silip eski haline çeviririm :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
  • Kan Grubu: 0+
biraz daha parlak fosforlu bir kırmızı olsaydı eminim mükemmel olurdu
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
biraz daha parlak fosforlu bir kırmızı olsaydı eminim mükemmel olurdu
nalburdan aldım boyayı :D parlak kırmızıymış renk :D ama pek parlak durmadı harbiden :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
mehmet naptın sen yaa :S çabuk git yarın değiştir. Sana ceza yazan polis,Bu aracı böyle görürse,Bu seferde göz zevki bozmaktan ceza yazar maazallah :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
mehmet naptın sen yaa :S çabuk git yarın değiştir. Sana ceza yazan polis,Bu aracı böyle görürse,Bu seferde göz zevki bozmaktan ceza yazar maazallah :D
hadi canım o kadar kötü mü diyosun yani :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Valla öyle yaa ne yalan söyleyim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • screw you guys,i am going home!
  • 1 kere teşekkür edildi
olmamış valla mehmet bey...

orjinali derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
benim yapmak istediğim şey de buydu işte çok seviyorum kırmızı amblemleri taa ne zamandır aklımda ama bi türlü fırsatım olmadı okuldan derslerden... güle güle kullan :)
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Valla öyle yaa ne yalan söyleyim :D
doğrudur ya zevk meselesi sonuçta ,  ama ben güzel durur diye hayal etmiştim yapmadan önce , yapmasaydım da içimde kalıcaktı , en azından nasıl olduğunu görmüş oldum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
benim yapmak istediğim şey de buydu işte çok seviyorum kırmızı amblemleri taa ne zamandır aklımda ama bi türlü fırsatım olmadı okuldan derslerden... güle güle kullan :)
sağolasın hikmetcan , ilkdefa olumlu bir cevap aldım , getir senin logoları da boyayaym :D yav yıldıray abinin yarisinde hoş duruyodu ama :D ben de onda gördüm hoşuma gitmişti.. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
sağolasın hikmetcan , ilkdefa olumlu bir cevap aldım , getir senin logoları da boyayaym :D yav yıldıray abinin yarisinde hoş duruyodu ama :D ben de onda gördüm hoşuma gitmişti.. :D
önemli diil :D aslında farklı bi kırmızı denersen daha güzel durabilir... gri de güzel durur söyliyim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
önemli diil :D aslında farklı bi kırmızı denersen daha güzel durabilir... gri de güzel durur söyliyim ;)
orjinal nikelajlı renginden mi bahsediyosun , yoksa normal mat gri mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Mehmet, arka taraf fena değil ama önden bir şey anlamadım ya... Daha net bir resim koyabilir misin, ona göre karar verelim. İlk bakışta ön çok sırıtıyor ama fotoları akşam çekmişsin galiba fazla grilik var, daha net bir foto koyarsan daha doğru karar verebiliriz.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
bence mat gri güzel olur... tabi deneyip görmek lazım hayalimde canlandırdım galiba güzel olur :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Mehmet, arka taraf fena değil ama önden bir şey anlamadım ya... Daha net bir resim koyabilir misin, ona göre karar verelim. İlk bakışta ön çok sırıtıyor ama fotoları akşam çekmişsin galiba fazla grilik var, daha net bir foto koyarsan daha doğru karar verebiliriz.
evet abi akşam üzeri telefonla çektim fotoğrafları , yarın fotoğraf makinesiyle daha net fotoğraflar çekip koyarım , tinerle silsem eski rengine döner mi acaba abi , yoksa orjinal rengine zarar verir mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
bence mat gri güzel olur... tabi deneyip görmek lazım hayalimde canlandırdım galiba güzel olur :D
ahhaha :D sen de bi dene istersen seninki üzerinde mat gri rengi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
ben farklı bi kırmızı deniyecem olmadı gri denerim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Mehmet dışı nikelaj içi kırmızı olsa nasıl durur acaba? Birde ön panjura sol köşeye toyota sport logosu gider gibi
geliyor. :)

Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***