Gönderen Konu: logoyu kırmızıya boyadım , ama pek olmadı sanırım , sizce nasıl olmuş?  (Okunma sayısı 9462 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
Mehmet dışı nikelaj içi kırmızı olsa nasıl durur acaba? Birde ön panjura sol köşeye toyota sport logosu gider gibi
geliyor. :)

dışı nikelaj derken anlamadım , logonun kendisini mi diyorsun ? logonun normal rengi zaten nikelajdı ;  eğer logonun alt siyah fonunu diyorsan nikelaj renginde olsun  , logo da kırmızı kalsın , nikelaj renkli folyo almak lazım ki o renkte folyo var mıdır bilmiyorum ; dediğin t-sport logosundan almak istiyorum ama nerede satılıyor bilmiyorum , sahibinfden com a baktım 25 tl ye satıyolar  :wacko:

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
ben farklı bi kırmızı deniyecem olmadı gri denerim :D
ben bunu parlak kırmızı diye aldım , en parlağı buydu , birde kan renginde daha mat olanı vardı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
ben bunu parlak kırmızı diye aldım , en parlağı buydu , birde kan renginde daha mat olanı vardı...
yuh bu en parlağımıydı :s neyse bakacaz artık bi çaresine... ayrıca t-sport un dandik plastik zeminli olanları var 3-5 ytl ye satıyorlar ama çok kolpa duruyo ya
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
yuh bu en parlağımıydı :s neyse bakacaz artık bi çaresine... ayrıca t-sport un dandik plastik zeminli olanları var 3-5 ytl ye satıyorlar ama çok kolpa duruyo ya
ya aslında fotoğrafta tam olduğu renkte gözükmüyo , parlak kırmızı aslında dışardan bakınca logoya aynen nikelajlıdaki gibi seni gösteriyo biraz parlak yani , fotoğrafı dandik cep telefonun kamerasıyla birde akşam üzeri çektiğim için kötü gözüktü ; normal zeminlilerinin malzemesi ne onlar plastik değil mi , onların fiyatı ne kadar?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
normallerde zemin yok direk yapıştırıyorsun bildiğim kadarıyla harfler birbirine yapışık o şekilde yapıştırıyorsun... benim dediğimi oto aksesuarcılarda bulursun tam sanayi işi zaten bildiğin siyah plastiğin üstüne koymuşlar harflerin arası dolu yani anlayacağın 3 ytl ye veririm demişti adam...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Çoğu kişinin yaptığı gibi logo orjinal renginde kalsın içi (fonu) kırmızı olmasını kastetmiştim. Hazır boyalıyken içini (fonunu)
folyo ile gri olarak ta bi deneyebilirsin.

T-sport logolarından bende almayı düşünüyorum fakat dediğin gibi 25-35 arası fiyatlar oynuyor. Yurtdışında ucuzlar
fakat onları da getirtmesi biraz uğraştırıyor.
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Çoğu kişinin yaptığı gibi logo orjinal renginde kalsın içi (fonu) kırmızı olmasını kastetmiştim. Hazır boyalıyken içini (fonunu)
folyo ile gri olarak ta bi deneyebilirsin.

bizim logoların orjinal rengi nikelaj mı oluyor , nikelaj renginin spreyini alıp boyasam eski haline döner mi , eğer dönerse boyayıp dediğin gibi altına folyo koyup öyle deniyeceğim birde...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
Bence de pek olmamış kardeş :)
Yine de emeğe saygı +rep :)
Logo değil de tabanı kırmızı olsun ;)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Bence de pek olmamış kardeş :)
Yine de emeğe saygı +rep :)
Logo değil de tabanı kırmızı olsun ;)
valla benim de yorumlardan sonra moralim bozuldu zaten , yarın nikelaj renginde sprey boya alıp orjinal rengine boyıycam , belki altına kırmızı folyo eklerim  :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
Yalnız araban çok güzel maşallah :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Yalnız araban çok güzel maşallah :)
teşkkür ederim , senin corolla da çok diri duruyor maşallah :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
Mehmet yeni ön logo alıp taksan nasıl olur? Şimdi boya al boya orjinali gibi olmaz oda hoşuna gitmezse boşuna masraf.
Şimdiki kırmızının da altını gri renk yaparsın hangisi hoşuna giderse onu kullanırsın. :)
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Mehmet yeni ön logo alıp taksan nasıl olur? Şimdi boya al boya orjinali gibi olmaz oda hoşuna gitmezse boşuna masraf.
Şimdiki kırmızının da altını gri renk yaparsın hangisi hoşuna giderse onu kullanırsın. :)
yeni ön ve arka logoyu nereden alcam , yaris için nereden bulabilirim ve fiyatı ne kadardır acaba bilgin var mı senin abi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
Servis dışında bulman zor gibi. Senin arka logo iyi fakat ön taraftaki biraz sırıtmış logonun içini (fonunu ) gri yap
bi dene bence daha iyi olacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
bence sadece içini kırmızıya boya daha hoş durur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
geçen yaz logo almıştım arkaya tam hatırlamıyorum ama 35 yada 45 ytl di...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
geçen yaz logo almıştım arkaya tam hatırlamıyorum ama 35 yada 45 ytl di...
yuh ne kadar pahalıyımış...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
öyle valla kardeş ya hiç sorma sanayide aradım aradım ebatları tutmadı sonra servisten almak zorunda kaldım... sende sanayide bi şansını dene eğer yeni logo almak istiyorsan...
yuh ne kadar pahalıyımış...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
yeni fotoğraflar;

nikelaja döndersem mi rengini acaba , yoksa böyle kalsın mı ya da parlak siyaha mı boyasam?  :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
kardeş bak parlak siyah da mantıklı iyi aklına gelmiş... bence arkaya parlak siyah yakışabilir... ama kırmızı sadece ön de kötü durmuş arkada beğenen olur...