0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kardeş bak parlak siyah da mantıklı iyi aklına gelmiş... bence arkaya parlak siyah yakışabilir... ama kırmızı sadece ön de kötü durmuş arkada beğenen olur...
Mehmet araban çok hoş... arkadaki kırmızı logo stoplarınla çok güzel durmuş, yalnız ön taraf aynı güzelliği vermemiş gibi geldi bana... ön karlıktaki 3 çizgili yeri siyah tercih etmişsin eğer onları kırmızı tercih etseydin kırmızı logon daha hoş durabilirdi... logonu siyah yaparsan daha hoş olabilir bu durumda fikrimce... ama araban cidden hoş.... bu sırada dediğiniz tsport logolarını internette ben satıyorum elimde 3 tane var birini kendime yedek olarak saklıyorum... aylardır elimde satılmadı, dilerseniz 20TL ye yollim size...
fotoğrafları hondası olan bir arkadaşa gösterdim çok harika , çok çekici olmuş dedi ama iş işten geçti artık , logolar siyah
ne ara uğraştın kardeş ya fotoları bekliyoruz haa
Aklına estiği anda yapıyor o Durmak yok, yola devam
Arabanı çok beğendim dostum güle güle kullan..
peki kardeşim öyle olsun bakalım ama merak ettim nasıl durdu diye ilk siyah fikrini ben vermiştim hatırlarsan
eskisinden daha güzel oldu görenler öyle diyo bir tane fotoğraf var aslında ama güzel çıkmadı orada nedense normalde daha güzel gözüküyor canlı bakınca , seni msnden ekledim , istersen oradan atıyım bak
tamam kabul ettim zaten atarsın ordan siyah daha mantıklı gibi çünkü araban koyu gri...
Arka çok iyi olmuş da ön taraf zemin siyah olduğu için boğulmuş be Mehmet sanki.Yalnız tekrar tekrar Maşallah Aracın çok hoş.