Gönderen Konu: logoyu kırmızıya boyadım , ama pek olmadı sanırım , sizce nasıl olmuş?  (Okunma sayısı 9463 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
kardeş bak parlak siyah da mantıklı iyi aklına gelmiş... bence arkaya parlak siyah yakışabilir... ama kırmızı sadece ön de kötü durmuş arkada beğenen olur...
peki arkayı siyah yapsam nasıl olur ? kötü durmaz değil mi? şimdi çıkarıp siyaha boyıyacam , olmadı nikelaj sprey alıp nikelaja boyarım...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • T-SPORT
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Mehmet araban çok hoş... arkadaki kırmızı logo stoplarınla çok güzel durmuş, yalnız ön taraf aynı güzelliği vermemiş gibi geldi bana... ön karlıktaki 3 çizgili yeri siyah tercih etmişsin eğer onları kırmızı tercih etseydin kırmızı logon daha hoş durabilirdi... logonu siyah yaparsan daha hoş olabilir bu durumda fikrimce... ama araban cidden hoş.... bu sırada dediğiniz tsport logolarını internette ben satıyorum elimde 3 tane var birini kendime yedek olarak saklıyorum... aylardır elimde satılmadı, dilerseniz 20TL ye yollim size...
2004 corolla tsport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Mehmet araban çok hoş... arkadaki kırmızı logo stoplarınla çok güzel durmuş, yalnız ön taraf aynı güzelliği vermemiş gibi geldi bana... ön karlıktaki 3 çizgili yeri siyah tercih etmişsin eğer onları kırmızı tercih etseydin kırmızı logon daha hoş durabilirdi... logonu siyah yaparsan daha hoş olabilir bu durumda fikrimce... ama araban cidden hoş.... bu sırada dediğiniz tsport logolarını internette ben satıyorum elimde 3 tane var birini kendime yedek olarak saklıyorum... aylardır elimde satılmadı, dilerseniz 20TL ye yollim size...
şimdi tepem attı zaten logoları söktüm getirdim eve , parlak siyaha boyıycam önüde arkayıda :D ben alacam o logolardan bi tane msnden eklesene beni ugur_mc@hotmail.com akşam konuşuruz t-sport logosunu şimdi boyama işlemini yapıyım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
fotoğrafları hondası olan bir arkadaşa gösterdim çok harika , çok çekici olmuş dedi :D ama iş işten geçti artık , logolar siyah :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
fotoğrafları hondası olan bir arkadaşa gösterdim çok harika , çok çekici olmuş dedi :D ama iş işten geçti artık , logolar siyah :D :D
  ne ara uğraştın kardeş ya :D :D fotoları bekliyoruz haa :D
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Aklına estiği anda yapıyor o :D Durmak yok, yola devam
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  ne ara uğraştın kardeş ya :D :D fotoları bekliyoruz haa :D
Aklına estiği anda yapıyor o :D Durmak yok, yola devam
valla çoğunluk beğenmeyince benimde içime sinmedi kırmızı pek , değiştirdim hemen :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
Arabanı çok beğendim dostum güle güle kullan..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Arabanı çok beğendim dostum güle güle kullan..
sağolasın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
siyaha boyadım dedin hani resimler :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
fotoğraf çekemedim hikmetcan yaf :D güzel mekan bulamıyom çekmek için , ışığı iyi ayarlamak lazım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
peki kardeşim öyle olsun bakalım ama merak ettim nasıl durdu diye :D ilk siyah fikrini ben vermiştim hatırlarsan :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
peki kardeşim öyle olsun bakalım ama merak ettim nasıl durdu diye :D ilk siyah fikrini ben vermiştim hatırlarsan :D
eskisinden daha güzel oldu :D görenler öyle diyo :D bir tane fotoğraf var aslında ama güzel çıkmadı orada nedense normalde daha güzel gözüküyor canlı bakınca , seni msnden ekledim , istersen oradan atıyım bak :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
eskisinden daha güzel oldu :D görenler öyle diyo :D bir tane fotoğraf var aslında ama güzel çıkmadı orada nedense normalde daha güzel gözüküyor canlı bakınca , seni msnden ekledim , istersen oradan atıyım bak :D

tamam kabul ettim zaten atarsın ordan :D :D siyah daha mantıklı gibi çünkü araban koyu gri...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  tamam kabul ettim zaten atarsın ordan :D :D siyah daha mantıklı gibi çünkü araban koyu gri...
hikmetcan sana bişeler yazıyom ama gelmiyo heralde mail adresinden fotoğrafı da attım gelmedi mi  :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
logonun siyah renge boyanmış hali ;

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
bence ön logo siyaha boyayınca iyi olmuş. arkadaki de fena durmuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
Arka çok iyi olmuş da ön taraf zemin siyah olduğu için boğulmuş be Mehmet sanki.
Yalnız tekrar tekrar Maşallah :) Aracın çok hoş.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Arka çok iyi olmuş da ön taraf zemin siyah olduğu için boğulmuş be Mehmet sanki.
Yalnız tekrar tekrar Maşallah :) Aracın çok hoş.
ön tarafta zemine gri folyo çekicektim ama vazgeçtim böyle de güzel duruyor aslında , fotoğraflarda tam belli olmuyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
nası ama zevkim iyiymiş dimi kardeş :D yakışmış güle güle kullan :)