Gönderen Konu: Otobüsler,konforda uçağı solladı  (Okunma sayısı 35642 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Otobüsler,konforda uçağı solladı
« Yanıtla #60 : Ağustos 17, 2010, 00:35:43 »
   Kasis,örneğimi idrak etmen içindi.Genelde çok sarsıyor Ercü...Abine güven bu konuda.Bugün AŞTİ'de ki Funtoro Koltuk Tv Sistemleri firmasının montaj bölümüne gittim.Ürünleri yerinde ve canlı görmek istedim.O esnada Ulusoy'a ait 2000 model Neoplan vardı.Arabanın ahı gitmiş vahı kalmış ve bu koltuk arkası tv sistemleri ile günü kurtarmaya çalışıyorlar.İnsanlar sırf Neoplan diye,sırf Ulusoy diye 30 TL'lik İstanbul seyahatine 45 TL ödüyorlar.Ve 10-15 yaşındaki otobüslere...Gerisini siz düşünün arkadaşlar

evet ankara şubesi :D ozaman açıklamanın zamanı geldi biz o kolumanlarız işte :P :D
   Sende para çoktur şimdi Ercü abiiii...Bi 10'luk atsana :) :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ağustos 17, 2010, 00:35:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ağustos 17, 2010, 00:37:44 »
   Kasis,örneğimi idrak etmen içindi.Genelde çok sarsıyor Ercü...Abine güven bu konuda.Bugün AŞTİ'de ki Funtoro Koltuk Tv Sistemleri firmasının montaj bölümüne gittim.Ürünleri yerinde ve canlı görmek istedim.O esnada Ulusoy'a ait 2000 model Neoplan vardı.Arabanın ahı gitmiş vahı kalmış ve bu koltuk arkası tv sistemleri ile günü kurtarmaya çalışıyorlar.İnsanlar sırf Neoplan diye,sırf Ulusoy diye 30 TL'lik İstanbul seyahatine 45 TL ödüyorlar.Ve 10-15 yaşındaki otobüslere...Gerisini siz düşünün arkadaşlar
   Sende para çoktur şimdi Ercü abiiii...Bi 10'luk atsana :) :)

yani benim hissettiğimdi bunlar ulusoyda uykundan zıplıyordum diğerinde uyuyordum gittiğmiz aynı yollar :D

al abi para kulun köpen olsun :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #62 : Ağustos 18, 2010, 03:23:03 »
Özcan'ım bunlar seni aşar. Ben sana bulacağım bir 403 :D Ama sende bana 8 vites audiyi verecesun :D bi tur atmak için canıııım :D Yada bi E200 Avantgarde Komprossör bulup sürdürecesun :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Ağustos 18, 2010, 10:26:02 »
Özcan'ım bunlar seni aşar. Ben sana bulacağım bir 403 :D Ama sende bana 8 vites audiyi verecesun :D bi tur atmak için canıııım :D Yada bi E200 Avantgarde Komprossör bulup sürdürecesun :D

Özcan abide audimi var?
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Ağustos 18, 2010, 11:05:03 »
  Şimdi Uşağum benim onları alma gibi bir ne niyetim nede bütçem var.Hani bilgilen diye,sana bulacağım arabayı almaya Ankara'ya gelirken hangi otobüse bineceğini bil diye  ;)  ;)
   8 ileri vites olayına gelecek olursak eğer ben bir kere kullandım.O da geldiği gün,bir daha da yüzünü görmedim zaten.İkiniz aynı ortamda olduğunuz da neden olmasın.Altı üstü bir 8 ile şanzıman...Yalnız ehliyetin varmı Uşağuummmm :rofl: :rofl: :rofl:
  Mercedes'i olan hiç bir tanıdığım yoktur,olmayacakta (sülalede Mercedese sıcak bakan yok :D )
Özcan abide audimi var?
   Öyledir Ercüüü.Beğenemedin mi?  :P  :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Ağustos 18, 2010, 11:10:16 »
   Şimdi Uşağum benim onları alma gibi bir ne niyetim nede bütçem var.Hani bilgilen diye,sana bulacağım arabayı almaya Ankara'ya gelirken hangi otobüse bineceğini bil diye  ;)  ;)
   8 ileri vites olayına gelecek olursak eğer ben bir kere kullandım.O da geldiği gün,bir daha da yüzünü görmedim zaten.İkiniz aynı ortamda olduğunuz da neden olmasın.Altı üstü bir 8 ile şanzıman...Yalnız ehliyetin varmı Uşağuummmm :rofl: :rofl: :rofl:
  Mercedes'i olan hiç bir tanıdığım yoktur,olmayacakta (sülalede Mercedese sıcak bakan yok :D )   Öyledir Ercüüü.Beğenemedin mi?  :P  :P

a8 a6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Ağustos 18, 2010, 11:20:20 »
a8 a6
A8 çoook uzak Ercüüü.260.000 € yok ki :hoş:  :hoş: A8'in 6/1'i kadar eden A4 2.0 TDI Multitronic,İbis Beyazı,Advance paketli...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Ağustos 18, 2010, 11:29:50 »
A8 çoook uzak Ercüüü.260.000 € yok ki :hoş:  :hoş: A8'in 6/1'i kadar eden A4 2.0 TDI Multitronic,İbis Beyazı,Advance paketli...

hmm iyiymiş yav :)