0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet ankara şubesi ozaman açıklamanın zamanı geldi biz o kolumanlarız işte
Kasis,örneğimi idrak etmen içindi.Genelde çok sarsıyor Ercü...Abine güven bu konuda.Bugün AŞTİ'de ki Funtoro Koltuk Tv Sistemleri firmasının montaj bölümüne gittim.Ürünleri yerinde ve canlı görmek istedim.O esnada Ulusoy'a ait 2000 model Neoplan vardı.Arabanın ahı gitmiş vahı kalmış ve bu koltuk arkası tv sistemleri ile günü kurtarmaya çalışıyorlar.İnsanlar sırf Neoplan diye,sırf Ulusoy diye 30 TL'lik İstanbul seyahatine 45 TL ödüyorlar.Ve 10-15 yaşındaki otobüslere...Gerisini siz düşünün arkadaşlar Sende para çoktur şimdi Ercü abiiii...Bi 10'luk atsana
Özcan'ım bunlar seni aşar. Ben sana bulacağım bir 403 Ama sende bana 8 vites audiyi verecesun bi tur atmak için canıııım Yada bi E200 Avantgarde Komprossör bulup sürdürecesun
Özcan abide audimi var?
Şimdi Uşağum benim onları alma gibi bir ne niyetim nede bütçem var.Hani bilgilen diye,sana bulacağım arabayı almaya Ankara'ya gelirken hangi otobüse bineceğini bil diye 8 ileri vites olayına gelecek olursak eğer ben bir kere kullandım.O da geldiği gün,bir daha da yüzünü görmedim zaten.İkiniz aynı ortamda olduğunuz da neden olmasın.Altı üstü bir 8 ile şanzıman...Yalnız ehliyetin varmı Uşağuummmm Mercedes'i olan hiç bir tanıdığım yoktur,olmayacakta (sülalede Mercedese sıcak bakan yok ) Öyledir Ercüüü.Beğenemedin mi?
a8 a6
A8 çoook uzak Ercüüü.260.000 € yok ki A8'in 6/1'i kadar eden A4 2.0 TDI Multitronic,İbis Beyazı,Advance paketli...