0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
... Neoplanlar güzel araba.koltukların rahatlıgı yönünden en son mercedesleri tercih ederdim..Man lar ble benzlerden daha rahat.
Öyle deme ya Murat.VHS'lerinde tadı bir ayrıydı.Film başlamadan önceki sinekli kısım,devasa bir video ve 37 ekran tüplü televizyon....Üstelik koca otobüste bir tane televizyon olurdu,bol bol sigara içilir,ayakkabı çıkarılır,çantadan haşlanmış yumurta ve saz arkadaşları.A noktasından B noktasına bol kokulu bir şekilde yolculuklar yapılırdı...
biliyormusunuz bilmiyorum ama neoplan manın, setra mercedesin markası...aaahhhh aaahhhh gel de özleme o günleri.
Eskiyen otobüsler ya taşra'ya gider ya da şehir içinde servis olurlar.Kaderleri böyle Türkay inşallah Crafter'da da Wi-Fi,Laptop'lar için priz,uzun yolculuklar için yastık-yorgan uygulamalarına başlayacağım.Nilüfer Turizm'in koltuklarının aynısından üretici firma ile yazıştık.Maalesef o koltuklar Crafter'a sığmıyormuş.Crafter'ın iki koltuğu yana yana 90 Cm eninde,bu koltuklar ise 110 Cm eninde.2+1 koltuk düzeninde olduğu içinde arabanın koridoru daralıyor.Ama güzel bir şeyler yapacağım inşallah.Aracım diğer Crafter'lardan Sprinter'lardan farklı olmalı...Son olarakta birde siyah'a boyadım mı yemede yanında yat hesabı
İnverter pahalı Türkay.UPS al daha ucuz daha kolay olur...Bu arada arabaya LCD TV bakıyorum.Kendinden DVD'li olanlardan bakıyorum.Toshiba,Arçelik ve Grundig markalarından biri olacak.Gerçi Arçelik vakti zamanında grundig'i satın almıştı.Toshiba:Combo DVD özellikli.Siyah ve süt beyaz renk çeşidi var.220V ile çalışıyor.19" büyük kasaya sahip.670 TL Vatan bilgisayar fiyatı(Darty ve Medi MArkt magazalarında 800 TL)Arçelik:Toshiba'ya ek olarak USB girişi ve MMS/SD girişleride mevcut.12v ile çalışma imkanı var.19" Gri kuşaklı,siyah çerçeveli.630 bana indirimli fiyatı ve Bonus karta 12 ay vadeli verecek Sefa abi.Grundig:Arçelik ile benzer özelliklere sahip.USB ve MMS/SD girişleri yok ve 22"(56 cm).Bunlardan hangisi olur bilmiyorum ama gerçek şu ki hangisini alırsam alayım ayrıca DVD Player almama gerek kalmayacak...DVD'ye vereceğim paraylada hem çay-kahve makinası hemde taban halısı alırım
metro travegolara 2+1 bir sistem yapmış. metro suit diye.kamilin rahat , pamukun teknobus adındaki man fortuna larından daha konforluya benziyor.2+1 duzendeki otobusler bence geniş ama rahatsız eski model olduklarından .
İnverter'ü kullanırken motorun çalışması gerektiğini biliyorsundur her halde.Bu arada kaç para tutacak siparişin?
Şu anda Hande hanım konuyu incelemekle meşgul.Bakalım nasıl bir yorum gelecek
Senin eklediğin fotoğraftaki iki koltuk yerine sadece bir koltuk var, ama padişah koltuğu gibi . Hizmette sınır yoktur
mehmet hocam tek koltuk olması konfora düşkünlük mü? yoksa insanlar genel anlamda kilolu olduğundan mı? o şekilde düşünülmüş...
hayırlısı olsun abi bir de anten, kapalı devre uydu falan bir sistem yaparsan tv de izlenir, oooh biraz önce inverter siparişi verdim abi, 150watt küçücük bir şey, sadece laptop şarjına yarayacak sanırım, büyük şeyleri çalıştırmaz heralde otobüs yolculuğu yapacaksam 2+1 tercih ediyorum..çünkü ciddi anlamda çok rahat oluyorlar, 1.93 boyundayım, resmen sığmıyorum başka sistemdekilere..helebir de yatırırlarsa koltukları..ay ay uçakta da sürekli kanak üstü çıkış koridorunda oturuyorum, iki kat diz mesafesi oluyor orda
Bircok sirket oraya ekstra para istiyor Turkay Avantajli yerleri degerlendiriyor hava yolu sirketleri.Bu da buranin en bilinen otobus firmasi.Yeni otobusler diye bakin neleri gosteriyor:http://www.greyhound.com/home/en/NewBuses.aspx#Turkiye'dekilerle karsilastirinca bunlar belediye otobusu gibi kaliyor acikcasi.