0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tek şey almadım abi, 150 watt inverter, alyan takımı, en ufağından tamir seti (bisiklet falan için), 10 tane magic towel aldım 75.5 lira gibi bir şey tuttu kargo dahil..hepsinin ayrı fiyatları ise ;alyan takımı 1 lira, inverter 58 lira, tamir seti 2 lira, 10 tane bez de 9 lira..bez de suni güderi sanırım..hong kongtan yola çıkacak inşallah bir kaç gün içinde
Bu da buranin en bilinen otobus firmasi.Yeni otobusler diye bakin neleri gosteriyor:http://www.greyhound.com/home/en/NewBuses.aspx#Turkiye'dekilerle karsilastirinca bunlar belediye otobusu gibi kaliyor acikcasi.
Türkay siparişini verdiklerinin fiyatı,bedavadan azıcık pahalı Şu sitenin adresini verde bende bir şeyler bakayım...Özellikle yıldız alyan takımının iki versiyonuna birden ihtiyacım var.Neden mi? Geçen Crafter'ın sağ ampulü söndü.Değiştiremeyince servise gittim.VW'nin gönderdiği yazıda,Crafter'ların sağ ampul değişimi için farı kopmle sökmek gerekiyormuş.Bunun içinde önce panjur,sonra far altı kaş ve sonrada farı söküyorsun.Bu gürültünün hepis bir ampul takmak için Bu işlem için üç çeşit yıldız alyan kullanıldı(kısa,uzun ve tornavida alyan).
Hayırlı olsun Özcan hocam, bu arada tekrar hoşgeldin, kendini özletmiştin Müsait vaktin olduğunda resimleri de bizlerle paylaşırsın artık
Ozcan Turizm teknolojik ataga kalkmis, masallah.Resimleri ve devamini bekleriz
Ercü fotolar için teşekkürler ama bu fotolar mazide kaldı Metro Turizm'de artık otobüsler ikiye ayrılıyor.Fotoğrafını eklediğin özellikte olanlar Metro Classic,2+1 koltuk sistemine sahip olanlarda Metro Suit diye geçiyor ki şu anda piyasa da fabrika çıkışı 2+1 koltuk düzeneği ve koltuk arkası sistemi orjinal fabrika çıkışı olan tek model bunlar. Ayrıca benim görüşüm Ercü,çift dingilli otobüsler tek dingilli olanlara nazaran sarsıntıları daha çok hissetirir.Çift dingilde örnek bir kasisten geçiyorken iki defa sarsılır otobüs.Gerçi Murat İskefiyeli abin konuyu görürse gerekli yorumu yapacaktır zaten.... Viteslere gelecek olursak eğer;6 viteste olsa 8viteste olsa aracın maksimum hızı belli.Onun üstüne nasıl olsa kanunen çıkamıyor.Bu arada Neoplan Starliner tam otomatik vitesli şanzıman tam tamına 12 ileri ve 2 geri vitese sahip .wacko: Bu kadar fazla vites rakamlarına hep Tır çekicilerinde rastlamıştım
Bu arada her ne sebep olursa olsun sen soyadın gereği her daim Mercedes'e sahip çıkmalısın Ercüment KOLUMAN