0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tabiki türkay abi eksikleri her markanın illaki olucaktır kronik sorun e11 lerde var e12'lerde nadir onu yazmamışım kusura bakmayın.ben genelde çoğu e11 sahibi ile konuştum karşılaştığım 10 15 tanesi motor hiç garantiye gitmeden yağ vs yakmada yokmuş.tabiki rastlanıyor ama 100 otomobilde 10-15 tanesinde ancak görülür.öyle yarı yarıya bir yüzde ile yarısı yakıyor denilemez.
Valla ben bugün kullanmadım ama 98 model bir Megane 1 ile 50 km yolculuk yaptım Ön taraf acayip basık. Kafam yukarıdan fırlayacak nerdeyse. İçerisi dar. AE101 gibi yayılamıyorsunuz. Sıkışık, basık bi havası var. Ayrıca ön taraftan bi yerlerden lıkırtı tarzı sesler geliyodu. Sevemedim ya...
benim arabam 12 yaşında, 12 yaşındaki rakipleri darmadağın, corolla model olarak sınıf belirleyicisi konumda..
Valla ben bugün kullanmadım ama 98 model bir Megane 1 ile 50 km yolculuk yaptım Ön taraf acayip basık. Kafam yukarıdan fırlayacak nerdeyse. İçerisi dar. AE101 gibi yayılamıyorsunuz. Sıkışık, basık bi havası var. Ayrıca ön taraftan bi yerlerden lıkırtı tarzı sesler geliyodu. Sevemedim ya.. Ama onun dışında sessiz bir araçtı.Sonuç olarak valla abartılıyo falan diyolar AE101'ler için ama kesinlikle öyle bişey yok. Forza Efsane...
erdem ya 99da fiyatlar çok mu abartı uçtu? 97 aralıkta benim şu an bindiğim arabayı 3.750.000tl ye almıştık
ben size güncel örnek vereyim biz zze11 kasa corollamızı 1.4 terra 14000 aldık arabayı 15000 sattık.(tutulmuyor denilen kasa)
vallahi bilmiyorum abi , ama eminim o zaman arabayı 4.500.000.000 liraya falan sayıyorlardı.aslında oladabilir , şimdi bile xei ile sizinkiler arasında en az 1.500 lira civarında para oynuyor. o zamanda XEİ 750.000.000lira daha fazla edebilir.
hepsinde var diye biliyordum ben ya yani direk bir üretim hatası şeklinde bir durum diye biliyordum..yağlarını 5.000kmde değiştiriyorlarsa hissetmiyor olabilirler mi?
abi naptın sen hepsinde olsaydı o yıl geri çağrılırdı bu arabalar
abi haydi hoppa çıkar çıkmaz yağ yakma diye bir şey yoktu sonradan oluştu ve ilk vvt-i motorların alayında vardı -diye biliyorum- ben bu sorunu..en güzel yanıtı ergün verecektir serviste çalışan biri olarak
yahu ben bu konuya yazmamış mıyım Oğuz, Bende otomatik corolla var. Kalkışları gayet güzel. Sahil yolunda kalkışta ender olarak dengi araçlar benim aracımı geçiyor.Babamda 2009 1.4tsi 122hp var. Sakin kullanımda çok hantal. Tepki süresi uzun gerçekten. Yaklaşık 2000 devir üstünde şahlanıyor araba. Gayet tatminkâr. Otoyolda yanyana roll yaptık kardeşimle. Ben yaş avantajımı kullanarak erken başladım ama utanmaz arlanmaz, abimdir demedi, geçti beni.Çok süper motor şanzıman diyemem ama 1.4 motoru, 7 ilerisi ve 122 beygir gücü ile uygun bir kombinasyon sunuyor.
Vedat ben 2009 Golf kullanmıştım dsg şanzıman 7 ileri triptonik.. ilk kalkışlarına bişey diyemem ama müthiş bir sürüş keyfi var.. alıp da keyifle binmek istediğim arabalardan birisidir mesela dsg şanzıman güzel bir araba