0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neler yaptın abicim arabaya !
TSİ motorlardan uzak durun derim ben... WV forumlarında ve pek çok yerde şikayet var...
Şu an için yeni focus'u beğenmiyorum ama her araçta olduğu gibi sonradan sonraya beğenmeye başlarım Ön tamponda o üçgen şeklinde ki ızgara kesinlikle gereksiz tasarımı bozuyor bana göre...
hızlandığında yol tutuşunu ayarlamak için hareketli dizayn edilmiş ön ızgara ve hakkaten yüksek süratlerde aşırı güven veriyor sedan olmamasına rağmen ben 180 beyg,rlik bir motora göre ve ford a göre yakıtına hayranım açıkçası opelin 140 ve 180 beygirlik motorlar tabiri caizse içiyor benzini bütün olarak bence iyi bir araç sınıfında .
O ön ızgaralar hareketli mi ? Eğer öyleyse yorumumu geri alıyorum... OPel konusun da haklısınız arkadaşıma astra aldık 1.4 140'lık otomatik ş. içi 11-13 arası yakıyor. Vahşett... Ford'da ki yol tutuşuna hayranım bırakın focus'u connect bile virajlar da çoğu araca taş çıkartır... Kullandığım en güven verisi araçlardan bir tanesi... bir araç hiç mi kayma yapmaz...
evet belli bir hızdan sona esneme yaparak yol tutuşu arttırıyor abi -kardeş 2 kuzenim var birinde 2012 astra 1.4 140hp diğerinde 1.6 180hp ecoboostlu focus aşağı yukarıda aynı paraya aldılar ama gel görki yakıt performans her türlü focus geliyor ben ford u hiç sewmezdim kütük gibi araba yapıolar diye ama son kasa beni cezbetti eğer aurisimi bir şekilde satarsam yöneleceğim araba yeni focus ( gerçi aurisi satmak zor iş ama )
Allah gönlünüze göre versin
Oğuz onu bunu bilmemde bende de Golf hastalığı tuttu yeminle.Yollarda gözüm hep arıyor.
TSI dan adam olmaz.en iyisi vvt-i
Gözünüzü sevim şu tsi'ları falan kötülemeyin... Tamam vvt-i şahane sorunsuz bir motor ama tsi'da kötü değil yahu... Sorunsuzluk kalsın bir yanda tsi'da ki zevkin yarısı vvt-i'da yok....