0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
haklısın alanları çoğu çöpe attı arabasını kimse arabadan anlamıyor sadece bu formdaki arkdaşlar arabadan anlıyor...sahibinden com.'da dolu passsat satan satana değilmi:)ayrıca ben yolda camry hiç görmedim nedense:)
Herkez Camry alabilrse çocuk niye hayal etsin,Herkezin ulaşabileceği bir şeyin kıymeti yoktur.Hayal etmeye deymez
haklısın alanları çoğu çöpe attı arabasını kimse arabadan anlamıyor sadece bu formdaki arkdaşlar arabadan anlıyor...sahibinden com.'da dolu passsat satan satana değilmi ayrıca ben yolda camry hiç görmedim ne hikmetse bırakın passatı şu an yolda gördüğümüz araçların %90 ı vw. grubunun neden acaba
istanbulda etrafınıza bakın bakalım kaç tane taksi passat var ?
taksicileri örnek alcaksan son 2 yıla kadar hep şahin ondan sonra da accent era kullanırdık ama haklısın
Arkadaşlar haddime değil ama bu başlığın gerçekten tuhaf bir yöne doğru gittiğini forumu ziyaret eden biri olarak gözlemliyorum. Şüphesiz buradaki herkes Toyota sever ve kullanıcısı en azından çoğumuz. Ama anlamsız bir vw toyota çekişmesi ve marka fanatikliği söz konusu. İkisi de çok çok iyi ve birbirlerine göre artıları eksileri olan markalar arkadaşlar uzatmaya ne gerek var. Şu da bir gerçek ki Toyota özellikle son yıllarda bence motor teknolojisinde ve sunduğu genel araç modeli yelpazesi olarak düşüşte. Mesela en basitinden ufak hacimli turbo destekli benzinli motorlarda rakiplerinin karşısına kendi ürünü ile henüz dikilemedi ama eminim bunu yapması yakındır.. Kim ne derse desin ben 1.4 TSI motorların ve benzerlerinin düz 1.6 benzinli motorların yerini alacağını düşünüyorum ki yavaş yavaş almaya başladı bile. Hem performans hem tüketim olarak daha başarılılar çünkü. Bu teknolojiyi kullanıma sunan vw olsun fiat olsun daihatsu, toyota kim olursa olsun bunu takdir ederek hiç birimiz eksilmeyiz...
Nihayet objektif bir yorum geldi.. Teşekkürler..
yağ eksiltme çok nadir derecede birşeydir.bütün e11 lerde var denmiyor.istatistikleri gayet olumlu.alıp binilebilir bir otomobil.vvt-i motor 3zzfe'lerde selefiler kadar sağlamdır.hala inanmazsanız 4afe lerinde bazı sorunları olabiliyor ama çok nadir.silindir kapak contasını yakması nadirdir bu motorlarda.ama %99.9 herkez 4afe'lerin sağlamlığını bilir ve laf kondurmaz